Спалня - може би първата стая, от която трябва да обърнете специално внимание. В края на краищата, тук прекарваме по-голямата част от добрата почивка, тук можем спокойно да мечтаем и да мислим за нещо, да се отпускаме, да четем любима книга, в края на краищата просто да се наслаждаваме на комфорта и специалната атмосфера. Разбира се, модата и тенденциите не са причина за драстична промяна на дизайна, но всеки може да научи нещо ново и да добави някои актуални акценти. И така, какво ще бъде - спалня 2018 - 2019? Нека разгледаме подробностите.

Общи тенденции в дизайна на спалните2018 - 2019

Експресивната таванска стая, изобилието от огледала и стъклени повърхности, акцентът върху контрастите и ярките цветове - всичко това е малко уморено от съвременния човек на улицата. Искам да променя този стил за известно време.

Комбинацията от модерен минимализъм с естествени текстури и дърво, леки пастелни цветове с благородни дълбоки нюанси, ненатрапчиво и същевременно функционално обзавеждане със скрити системи за съхранение са новите тенденции на тази година.

 

B2018 - 2019 в дизайна, разбира се, могат да бъдат проследени необичайни елементи в декорацията, оригиналните детайли в декора, но цялостното ограничаване на интериора на спалнята остава.

Скулптурната стена придава особен чар на дизайна на фона на общата простота и спокойна цветова палитра.

Мебели за спалня 201 - 2019

Скрити панели, шкафове и рафтове - най-добрият вариант за малка стая. Творческите стенни лампи в хай-тек стил хармонично допълват изтънченото ограничаване на интериора.

Организацията на тази спалня е просто безупречна! Легло на подиума е функционална идея за просторна и компактна спалня. В малка стая дори спестява много място. А чекмеджетата, вградени в подиума, служат не само като удобен вариант за съхранение, но и изпълняват естетическата роля на стъпалата.

Нов интериор и комфорт

Съвременните жители все повече прибягват до естествен декор, ръчно изработени аксесоари, уникални предмети и стари орнаменти. Именно тези оригинални неща помагат да се напълни къщата с комфорт и топлина, а на това ни липсва толкова много “за душата”.

Нови тенденции декор за спалнята - екзотичен синтез. Необичайната експозиция на стената може да бъде трансформирана по всяко време и да придобие абсолютно всякакъв формат - може да бъде интелигентен шал или луксозна вечерна рокля.

Модерни решения в луксозен стил "чебби-шик": дълбоко ненатрапчиво синьо оцветяване на стените в комбинация с естествено изпълнение, елегантни форми на мебели, естествени текстури и естествени художествени мотиви на декора.

Необичайните решения и смелите идеи винаги радват и привличат възгледите на другите. Но дори и такъв ексцентричен декор като плочка с интересен микс в украшението на главата на главата, може много деликатно да допълни спокойната атмосфера и пастелната палитра.

Довършителни и цветови предпочитания 2018 - 2019

Ясният фаворит 2018 - 2019 г. - приглушена и пастелна палитра от нюанси. Но те изобщо не са банални светло-бежови, млечни или маслинови тонове, но предимно сложни, дълбоки, изразителни, топли цветове и техните комбинации. В тенденцията ще бъде прашен зелен, сив във всичките му прояви, цветна палитра от синьо и синьо, спокойно розово, както и всякакви топли тонове от естествено дърво.

Луксозна комбинация от благородна синя, сива, синя и тюркоазена палитра с интересна игра на нюанси - визитката от 2018 - 2019! Повечето дизайнери и съвременници наистина харесаха тази гъвкавост.

Приятни топли нюанси на светло дърво охра изглеждат органични в много комбинации. И разбира се, изобилието от бял фон по всяко време остава уместно. В крайна сметка, тя е бяла, като никой друг, която позволява да се създаде и допълни интериора с интересни детайли, текстури и бои.

Сега зеленото ни напомня за природата, но това зелено не е натрапчиво, като откровено горски или наситени тревисти нюанси. Този цвят е мек и приятен, абсолютно невидим.

Основното в този дизайн е акцентът върху стената в главата с вертикални ламели. Органичната комбинация от зелено и сиво е знак за отличен вкус и стил.

Тази година естествените тонове от естествено дърво са добре дошли.

На следващата снимка, еко-интериорният дизайн е без съмнение. Тук са най-концентрираните естествени обекти и естествените цветове. И главата на леглото, като декор от самата природа, е изкусно украсена с дървени щитове.

Тухлена зидария в модерната спалня също ще бъде от значение. Ако бруталната тухла в интериора е твърде много за вас, то под слоя бяла боя на водна основа ще изглежда по-фина. Това е отлична база, настояваща за по-нататъшни експерименти в подходящия стил.

Зашеметяваща модерна дизайнерска техника - голият участък от тухлена стена е покрит с бяла рамка. Подобен панел прилича на изключителна картина на стената.

Нов поглед към класиката

Модата е мода, но класиката винаги е била, е и ще остане вечна, особено за богатите си фенове. Въпреки това, тук дизайнерите се опитват да преосмислят старите и да добавят модерни акценти. Заслужава да се отбележи, че се оказва, че те са доста добри и много органични.

Аристократичната нота в дизайна на тази спалня играе доминираща роля.Смелото решение в декорацията на стените е съчетано с елегантни старинни мебели, сякаш собствениците са го наследили.

Както и да е, тенденциите на 2018-2019 са само идеи, които могат само да ви накарат да създадете нещо специално и уникално за вашата спалня. Във всеки случай следвайте само личните предпочитания в дизайна. В края на краищата, спалнята е не само мода и стил, но и комфорт, комфорт и настроение!

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук