Всеки родител иска детската стая да бъде възможно най-комфортна, невероятно красива и домашна. Но не всеки знае точно как околната среда влияе върху развитието на детето, неговото самочувствие и познание за света. В крайна сметка дори вътрешният интериор може да има важна роля в оформянето на стила и финото разбиране на разликата между истинската красота и лошия вкус.

И разбира се, не може да се направи без проследяване на текущите тенденции. Да видим какво е интересно и ново ще бъде детският интериор 2018 - 2019.

Идеален съвременен дизайн на децата от 2018 до 2019 г. Вградена мебел

Една от основните задачи при планирането на разсадника е добре обмислена система за съхранение, тъй като определено няма допълнително място за поръчка. И само вградените мебели със системи за съхранение успешно се справят със задачата. Помислете за някои отлични архитектурни техники.

1. Блок с шкафчета и чекмеджета с вградено легло

Интересното разположение на леглото до прозореца не пречи на естествената слънчева светлина, което благоприятно влияе на работния поток на детето.

2. Компактна комбинация: чудо-стълба

Стълбите, водещи към горното легло, могат да служат като удобна система за съхранение. Има два варианта на сценария: първият е, когато стъпките се използват като уютни ниши, а вторият е чекмеджетата се намират под стъпалата.

3. Съхранение в подиума

4. Уютно място в килера

Многофункционалната организация на детска стая през 2018 г. няма да се справи без вградени гардероби, които стават център за бебето. Не е изненадващо, защото технологията на модерен дизайн, дори и вътре в мебелите ви позволява да подредите уютна мека седалка.

5. Ride? Завъртете в детската стая

Ако площта позволява, в помещенията за съхранение може да има не само меки седалки или легла, но и зона за забавление под формата на люлка или спортен снаряд.

6. Комбиниране на работната зона и системата за съхранение

7. Проектиране на едно цяло в детската стая за две или повече деца.

Ако имате повече от едно дете, страхотна идея да направите обща спалня. Но такава организация се нуждае от творчески подход, защото не искате стаята да изглежда като общежитие? По-добре е да поръчате мебели с красиви архитектурни очертания, които ще съчетаят места за спане. Разнообразие от корнизи, колони, панели и други елементи изглеждат много по-интересни от традиционните двуетажни блокове.

8. Два в едно: бюро вместо перваз

Ние създаваме уединено място: къщи, палатки, хижи - тенденцията на 2018 година

Украсете къщата, както детето ви харесва.

Къщата може да бъде направена самостоятелно, като е възможно да се закупи в магазина вече напълно завършена конструкция.

Организиране на детска стая за няколко деца: съвременни идеи

Моден и функционален интериор на детска стая с малка площ, но високи тавани. Проектиран за двама студенти. Разполага с две легла, скрин, две гардероби и бюро в съчетание с рафтове.

Малка детска стая за четирима с две двуетажни легла, образуващи спален остров.

Организирането на съвременни проекти за детски стаи отговаря на най-високите изисквания. В сегашните дизайнерски проекти всичко е обмислено до най-малкия детайл, вариращ от цветно до грамотно осветление.

Прилагайки нестандартни идеи, можете да спестите повече място, където на пръв поглед изглежда невъзможно. Снимката е ярък пример.

Бебе за бебе

Комбинацията от спалня и детска стая не е лесна задача, но е изключително завладяваща. Интересните решения на дизайнерите и настоящите тенденции през 2018 г. представляват много възможности за всеки вкус. Но преди всичко е важно да се наблюдават важните елементи на такава организация и планиране.

За да започнете, използвайте различни методи за зониране на пространството. Детският ъгъл може да бъде подчертан с цветен или светлинен ефект, може да бъде ограден с прегради или екрани.

Това е много удобно да се сложи възрастен легло в близост до детската стая, за да чуете винаги каприз на бебето.

Опитайте се да не затрупвате помещението с обекти, без които можете да се справите, защото свободното пространство е толкова необходимо за по-младото дете.

Погрижете се за настилката. Поставете уютен мек килим, а още по-добре да държите отоплителната система.

Цветовата палитра за детската стая е деликатен въпрос. И дори да харесвате пастелни спокойни нюанси, но цветовете в детската стая трябва да бъдат. В крайна сметка, тя развива визуално въображение. Разбира се, за да затрупате пространството с различни ярки нюанси също е безполезно - във всичко трябва да има мярка и хармония.

Опитайте се да имате по-малко остри ъгли в детската стая, заради безопасността на любопитно, по-младо дете.

Изобилието от слънчева светлина и естествен дизайн правят интериора възможно най-просторен и светъл.

Обърнете внимание на многостепенното осветление. Светлината в комплекса с нощни осветителни тела, прожектори, лампи за пода и осветителни тела са добре дошли.

Необичайни проекти за детска стая 2018

Проект 1. Въздушна стая за отдих и детски игри

Естествените текстури и снежнобялата палитра с черни пръски изпълват стаята с комфорт и спокойствие, създават скандинавски акцент. Зад големия прозорец може да видите зелено дърво. Уили-неволно, възниква асоциация, сякаш това не е само детска къща, а прекрасна къща на дърво.

Проект 2. Деца в "куба" за момичета

Тази лаконична спалня е идеален проект за тийнейджърка. Луксозният минималистичен стил, съчетан с отлична функционалност, отговаря на всички условия за разумна организация и планиране. Центърът на вниманието е кутия с шперплат във формата на куб с вградена просторна детско креватче, чекмеджета и рафтове. Този дизайн не затрупва останалата част от пространството, а стаята изглежда свободна и ярка.

Проект 3. Деца за тийнейджъри "Умни зайци"

Проект 4. Уютна детска стая в топли цветове

Лампи за детската стая: правим правилния избор

Организацията на светлината в една стая по много начини влияе върху здравето на всеки един от нас и особено върху развитието на визията на по-младото поколение. Bright естествена светлина допринася за работното настроение и дейност, заглушен - отпуска. В детската стая оптималното осветление ще бъде динамично. Неговото значение е, че детето може да промени топлата светлина на студено или обратно, в зависимост от вида на дейността си в момента.

Дайте предпочитание на осветителните тела, които отразяват светлината в тавана, което я прави по-мека.

Равномерното разпределение на фоновата светлина се получава с лампа с матов полупрозрачен лампа. Въртящите се таванни лампи в автобуса ще свършат работата перфектно - с тях светлината може лесно да бъде насочена към желаното място.

Изберете бюра с матова повърхност, която не отразява отражения. Гланцовите плотове не са най-добрият вариант за детско зрение.

Дизайн на детска стая: нови артикули 2018

Помислете за желанията на детето. Като правило, родителите погрешно смятат, че те разбират много по-добре как да оборудват детска стая. Спомняйки си собствените си желания в далечното детство, по някаква причина сме сигурни, че същият дизайн определено ще се хареса на бебето. И щастието на децата - да се хваля с тези около себе си, че са му купили самото легло или маса, която е избрал в магазина. Винаги помнете, че детето ви има пълното право на личния си живот.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук