Всяко момиче е особено красиво на Нова година. Разбира се, изображението се състои от много детайли, а красив, елегантен маникюр не е изключение.

Направихме за вас селекция от най-интересните и актуални версии на дизайна на ноктите, сред които определено ще намерите нещо подходящо.

Нова година маникюр 2018: какво да търсите?

Сред разнообразието от опции за дизайн на ноктите понякога е трудно да се избере нещо, което е най-подходящо. Разбира се, в процеса на избор на модел за новогодишната нощ, е необходимо да се съсредоточи върху цветовата схема на роклята. И изобщо не е необходимо цветовете да съвпадат, най-важното е, че те са идеално съчетани един с друг.

Формата на нокътя е най-добре овална. Тази опция изглежда най-естествена. Въпреки това, ако предпочитате квадратна форма ноктите, тогава просто не правете ъглите прекалено остър. Заслужава да се отбележи също, че през 2018 г. средната продължителност ще бъде от значение.

Нова година - идеалното време за експериментиране. Ако в ежедневието си избирате за себе си деликатни, неутрални нюанси, тогава опитайте нещо ново.Например, тъмен нюанс на лак с искри, шарки или кристали. Уверете се, че такъв избор е много по-подходящ за празничната рокля.

Наситени нюанси

Тъмните, дълбоки нюанси винаги изглеждат луксозно и скъпо. Това се отнася не само за облеклото и аксесоарите, но и за дизайна на ноктите. За новогодишната вечер тази опция е идеална, тъй като е съчетана с почти всяко облекло.

Ако желаете, можете да изберете монохроматично покритие, но все пак ви препоръчваме да направите някакво разнообразие. Малките кристали или пайети върху ноктите изглеждат много елегантно. В крайна сметка, това е точно това, което е необходимо на такъв светъл празник.

Не по-малко стилен е комбинацията от матово и лъскаво покритие в един дизайн.

Френски и лунен маникюр

Вечните класики ще бъдат подходящи за всяко събитие, а Новата година не е изключение. Изборът на тази опция е собствениците на ноктите с форма на бадеми, квадратни или овални.

Що се отнася до самия дизайн, изобщо не е необходимо да се избира стандартната версия. Изглежда страхотен френски маникюр с декор под формата на искри, кристали, както и различни снежинки.

Някои допълват френския маникюр плетен модел. Поради това, тя изглежда по-зимна, уютна.

Маникюр с искри

Пайети винаги ще бъдат свързани с празника. Но все пак, ние препоръчваме да не се прави стандартен дизайн под формата на невен покритие с брилянтен лак. Тази тенденция отдавна е остаряла и новите, оригинални идеи го замениха.

Изглежда страхотна комбинация от различни нюанси в един дизайн. За да направите това, покрийте няколко нокти с любимия си нюанс и нанесете лак с големи блести на останалите.

В допълнение, можете да използвате красиви кристали, за да съответстват или геометрични модели. Благодарение на това празничният дизайн ще изглежда много по-красив.

Ефект от счупено стъкло

Тенденцията по маникюра на стъклото отдавна се смята за нова, но това не му попречи да поеме водещата позиция сред тематичните през 2018 година. Ето защо предлагаме да го използвате като дизайн за Нова година.

Необичайният ефект на "счупеното стъкло" се постига с малки парчета материал, които са прикрепени към ноктите в определена позиция. То може да бъде хаотично или правилно, поради което се получава ефектът на орнамента. Както и да е, при попадане на слънце върху него материалът се излива с различни нюанси.

Между другото, почти винаги ноктите са покрити с един цвят, а благодарение на „счупеното стъкло” маникюрът изглежда по-интересен. Също така, този дизайн е съчетан с геометрични модели. Изглежда оригинален и доста необичаен.

Тематичен дизайн

Да не говорим за тематичния Новогодишен дизайн, който изглежда страхотно като рисунка за нокти. Разнообразие от снежинки е особено популярно сред момичетата. Но въпреки това, за да видите същия маникюр е почти невъзможно.

В крайна сметка, някой украсява с тяхна помощ френски маникюр, други - монофонично покритие. Снежинките също се различават по външен вид. Много майстори ги рисуват на ръка, за да направят рисунката уникална. Други използват преведени модели или ги създават с кристали. Ето защо, експеримент и след това нещо интересно ще се окаже точно.

Не по-малко стилен е образът на Дядо Коледа, както и коледни елхи, играчки, гирлянди и гирлянди. Всяка снимка изглежда интересна по свой начин, затова изберете какво искате.

Котешко око

Не по-малко впечатляващ от дизайна с "счупено стъкло" изглежда ефектът на котешкото око върху ноктите. Създайте го достатъчно лесно дори у дома. За да направите това, имате нужда от специален лак с малки блестящи частици и магнит, който често се продава в комплекта.

Първо трябва да нанесете лак и, без да чакате изсушаване, доближите магнита много близо до нокътя за няколко секунди. Благодарение на такива прости действия се създава ефектът "котешко око".Между другото за почивка маникюр, препоръчваме да изберете тъмни, дълбоки цветове, които най-добре отговарят на подходящите тоалети.

Трикотажен маникюр

Друга тенденция, която остава актуална в продължение на няколко години подред, е плетеният маникюр. Той създава специална атмосфера на топлина и комфорт, така че е чудесно за зимния сезон. Между другото, за разлика от други варианти за дизайн, този изглежда най-добре на къси нокти.

Новогодишен маникюр 2018

Въпреки всички положителни аспекти, много момичета смятат, че този дизайн е по-подходящ за ежедневието. Отчасти това е вярно, но има изключения. В процеса на изготвяне на празничен образ е много важно всеки детайл да се комбинира. Използвайте този съвет и тогава ще се почувствате най-очарователен.

Красив, празничен маникюр е украшение за всяко момиче. Надяваме се, че сред представените опции ще намерите точно идеята, която искате да приложите.

И какъв вид дизайн на ноктите за Нова година ви привлече?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук