Съдържание:

  1. Как да си направим златен френски?
  2. Черно и златно сако
  3. Бял френски със злато
  4. Червено и златно сако
  5. Стилен френски със златен дизайн

Френският маникюр стана модерен дълго време. Поради тази причина много момичета го смятат за твърде просто и банално. Всъщност ежегодно се появяват модерни новости, с помощта на които можете да представите класически дизайн по нов начин. През 2019 г. трябва да обърнете внимание на френския в златен цвят.

Как да си направим златен френски?

На първо място, момичетата се чудят как точно да направят този или онзи дизайн. В случай на яке в златен цвят, всичко е съвсем просто. Но много зависи от това дали правите маникюр сами или в салона.

Препоръчваме на любителите на домашен маникюр да купуват метален лак. След това върху цялата повърхност на нокътната плоча трябва да се приложи неутрален оттенък. Може да бъде розово или бежово. След изсъхване, върховете на ноктите трябва да бъдат покрити със златен лак.Резултатът е стилен, модерен маникюр само за няколко минути.

Тези, които харесват по-изразен, активен блясък, трябва да получат блясък или блясък. Първо, нанесете основния цвят върху ноктите. След това с помощта на четка или точки можете да прехвърлите искрите към върховете на ноктите. Не забравяйте, че в този случай е важно да се използва горен слой. Тъй като това ще предотврати лющенето на искри и сигурно фиксира дизайна.

За да се опрости задачата за създаване на такъв дизайн, можете да използвате специални стикери. Те вече имат формата на яке. Ето защо единственото нещо, което трябва да се направи, е да ги прехвърлите от хартия към нокътна плоча и, ако е необходимо, да го отрежете. Като цяло, този дизайн изглежда доста привлекателно. В допълнение, процесът на регистрация на ноктите ще отнеме доста време. И това се съгласява тежко предимство в условията на съвременния ритъм на живот.

Трябва да се отбележи такъв начин да се създаде златно яке, като фолио. Този декор позволява да се постигне равномерно, ефектно покритие върху ноктите. Ако желаете, можете да експериментирате с него. Тоест, за да направи покритието не само гладко, но и скъсано. Изглежда невероятно красива и като цяло визуално трансформира познатия дизайн.

Черно и златно сако

Може би една от най-популярните цветови комбинации е черното и златното яке. Няма значение колко тона ще бъдат използвани. Често черният цвят е основата, а златният цвят се използва за украса на линията на усмивката. Поради такъв очевиден контраст маникюрът се оказва наситен, умерено светъл. Най-често се избира за различни празници.

Също така, черен и златен цвят може да се приложи към линията на усмивката. Това означава, че черният цвят действа като база. Златен лак или декор е акцент в целия дизайн. Такъв маникюр подчертава изтънчеността на образа, така че се прави доста често.

Бял френски със злато

Не по-малко популярна е комбинацията от бяло и златно. Маникюрът с тяхната употреба често е по-скромен. Той е идеален за нежна и романтична природа.

В допълнение, този дизайн е особено популярен през летния сезон. Факт е, че той върви добре с много изображения и е идеален вариант за почивка.

Често тази опция е избрана от булката за сватбата. На този ден всяко момиче иска всичко да върви перфектно. Следователно, всички детайли на изображението са премислени буквално до най-малкия детайл.

Основното в този случай е бяло. От своя страна златният цвят се използва само като акцент. Това може да бъде малка картина, поръсена с близалки или пълен капак на невен на пръстен. Във всяка от опциите маникюрът се оказва празничен, но в същото време сдържан и сбит.

Червено и златно сако

Стилно, дръзко яке в червен и златен цвят е избрано не от всички момичета. Факт е, че такъв маникюр е особено ярък и винаги привлича вниманието. Ето защо е много важно да се избере правилната комбинация от нюанси, за да не се превърне в вулгарен.

Тази опция често се избира, за да празнува Нова година, рожден ден и други важни събития. Всичко защото е доста активен и изглежда страхотно като акцент в образа.

Стилен френски със златен дизайн

Както бе споменато по-горе, количеството злато в дизайна може да бъде напълно различно. Работата е там, какъв ефект искате да постигнете.

Любителите на не твърде активни проекти трябва да погледнат дизайна на дантела. Той предполага наличието на тънки богато украсени линии в малко количество. Поради това, маникюрът изглежда свеж и много оригинален. Ако желаете, тя може да бъде допълнена с малко количество кристали.

Френският маникюр често се комбинира с геометричен дизайн. В този случай основното основно черно. Директно рисуване може да се извърши и в този нюанс. Златният цвят често се използва само като акцент върху ноктите, където се прилага дизайнът.Благодарение на тази комбинация маникюрът е дискретен, но в същото време ярък.

Други опции са приемливи, така че не се страхувайте да опитате нещо ново. Например, в стила на минимализма, по-често се използва бяло. Поради това дизайнът като цяло е неутрален и сбит.

Както е известно, класическото яке е често съчетано с цветен печат. В този случай също е уместно. Деликатни пъпки или големи цветя само ще допълнят дизайна и ще го направят още по-привлекателен. И няма никакво значение дали ще бъде изтеглено на ръка или ще се използва с помощта на стикери или плъзгач.

Един от най-нежните и романтични се счита за модел под формата на пеперуди. Те изглеждат невероятно красиви с яке със златен цвят. Също така, все повече, момичетата предпочитат да допълват маникюра с образец под формата на животни или животински отпечатък. В този случай, това е наистина хармонична комбинация.

Френският маникюр в златен цвят е чудесна алтернатива на класиката. Благодарение на различните модели и допълнителен декор, всеки маникюр ще изглежда стилно и модерно. Бъдете вдъхновени от идеите в колекцията от снимки и смело ги реализирайте.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук