Съдържание:

 1. Основни правила за избор на обувки
 2. Обувки под кожата
 3. Мъни дънки и селекция от обувки
 4. Изгорени обувки
 5. Гаджета и опции за обувки
 6. Обувки под класически дънки
 7. Капри и подходящи обувки
 8. Обувки за банани
 9. Блумърс: правилната селекция от обувки
 10. Обувки под разкъсани дънки

Дънките са идеалният елемент на всеки гардероб. Това нещо се счита за универсално и удобно за носене. Най-важното е да се избере подходящото облекло и обувки за тях. По този начин трансформирайте външния си вид. Някои жени са склонни да се съгласят, че дънките са подходящи за всякакъв вид обувки. Но това съвсем не е така. Съществуват специални правила, според които всеки стил на панталон трябва да отговаря на определен вид обувки.

Основни правила за избор на обувки

Съвременните стилисти са разработили много стилове на дамски дънки: изгорени, кльощави, класически, широки панталони и много други.Това дава на всеки модник уникална възможност да скрие недостатъците си на фигурата, както и да подчертае елегантността на талията и бедрата. Най-важното е правилният подход към избора на стил на дънки и обувки, който в идеалния случай трябва да съответства на избрания женски стил. При избора на обувки, които трябва да се комбинират с дънки, си струва да си припомним няколко основни правила:

 1. Първо, дънките не могат да се комбинират с лакови обувки.
 2. Второ, прости маратонки са идеални за панталони от всякакъв стил.
 3. И най-важното - дънките и обувките трябва да бъдат в хармония в цвят.

Кльощави обувки в дънки

Този стил на панталони изглежда перфектно на тънките момичета с елегантни кръстове и дълги крака. Закръглените дами трябва по-добре да избягват закупуването на такива модели, тъй като тази опция се смята за по-скоро подходяща и може да подчертае всички недостатъци. Можете да комбинирате кльощави, маратонки, сандали с висок ток, ботуши, които достигат височината на коляното. Доста високи момичета могат да носят леки халки или балетни плоскости, в допълнение към кльощавите дънки. Но висок ток за високи красоти категорично противопоказан. Тъй като изображението ще бъде развалено и ще изглежда неловко.

Slim fit джинси и избор на обувки

Мъни панталони могат визуално да удължат краката и да им придадат стройност, особено ако са комбинирани с обувки с висок ток. От тесни панталони трябва да се изоставят момичетата, които имат широки бедра, защото това ще съсипе целия образ. Конусните дънки често са с дължина на глезена. В крайна сметка, по-дългите панталони могат да се съберат в доста грозна хармоника, която ще развали елегантността на красивите крака. В дует с кльощави модели маратонки и маратонки изглеждат перфектно. Тази опция е предпочитана от любителите на спортния стил. Тези дънки предпочитат да носят модерна младеж. Особено хармонично изглеждат тесни дънки с маратонки или обувки, достигащи височината на глезена. По-уверени дами в студения сезон предпочитат да допълнят дънките на стеснения стил с помощта на каубойски ботуши.

Обувки под дънки "Flare" \ t

Flare дойде на нашата мода още през 70-та, когато царува хипи стилът. По това време е било модерно и стилно да се комбинират разцъфналите с обувки върху плоска платформа. И сега тази мода не ни оставя. По това време съвременните стилисти с изплетени джинси се допълват с обувки или балетни обувки на твърда подметка. Панталони с разкъсани ръбове трябва да се носят в допълнение към маратонки или маратонки. Твърдите маратонки са идеални за този стил дънки. Въпреки че дебели петата на високи сандали - не е изключение и правилата на модата.

Гаджета гащи и съвпадащи обувки

Мъжкият стил дънки е в състояние да прикрие всички недостатъци на женската фигура. Гаджетата придават на момичето някакъв несериозен момчешки стил. В момента е много модерно да се украсява такъв стил на панталони с разфасовки и скъсани петна. В комбинация с гаджета сниксърс и маратонки изглеждат перфектно. Също така, лодки или ботуши с висок ток са хармонично в хармония с този тип панталони. Но си струва да си припомним, че гаджета никога не трябва да се комбинират с обувки с лак, крокодилска кожа или модели обувки, направени под влечуго.

Как да изберем обувки за класически джинси?

Класическият стил на панталон е идеалното намерение в женския гардероб. Това е така, защото тези джинси могат да се комбинират с всякакъв вид обувки. Класически джин - доста универсален стил d, който е подходящ за всеки повод. Класическите джинси са перфектно в хармония с мокасини, мокасини, велурени или кожени обувки. В студено време те могат да бъдат ботуши или обувки с висок ток. Но това се отнася само за тънките момичета. Представители на красивата половина на човечеството, които имат доста пищни форми, трябва да отдадат почит на средната височина на петата. Например отворени обувки или балети.Стилистите предлагат няколко опции за дънки направо нарязани с разкъсани ръбове, в комбинация с които можете да използвате обувки с широки токчета и ремъци.

Капри дънки и съвпадащи обувки

Джинси с доста къс крак, не са подходящи за всички момичета. Това се дължи на факта, че този стил на панталони визуално съкращава растежа. Ето защо, "Капри" се препоръчва да се носят в допълнение към високите токчета. Основно правило е: в областта на глезена не трябва да има ремъци или други елементи на декорацията на обувката.

Обувки под бананови дънки

Това е доста оригинално изпълнение на дънки, създадени за по-младото поколение. Извитият стил изглежда доста оригинално с маратонки, високи маратонки и леки сандали. Този стил на панталони перфектно хармонира с токчета. Изображението ще стане още по-интересно, ако сандалите с висок щифт имат много нитове и ремъци. Модните жени, които предпочитат по-хулигански стил, трябва да отдадат почит на мъжките обувки.

Джинси в стил "панталони"

Тази версия на панталоните се счита за ориенталска. Тези панталони са перфектно съчетани с сандали с отворена пета и висок ток. В студения сезон, особено оригиналните шапки изглеждат с петите на глезените.

Обувки под разкъсани дънки

Кецове, мокасини, сандали - това е идеалното решение за допълване на скъсани джинси. Гардеробът под формата на скъсани панталони и джапанки е идеален за почивка на почивка. Това е доста удобно и практично. Особено след като този стил няма граници в модата.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук