Благодарение на голямото разнообразие от татуировки, всеки може да избере идеалния вариант за себе си. Някои избират необичайни модели в геометричен стил, докато други гледат отблизо точните образи на различни животни, птици или хора. Разбира се, всяка татуировка има свой собствен смисъл. Но понякога е по-добре да не го скриваш зад картината, а да го предаваш под формата на надпис. Тази опция най-често се избира от момичетата за себе си, пренасяйки в тялото си значима фраза в техния живот.

"Но без тъмнина никога няма да видим звездите"

"Бъди смел, отиди там, където се чувстваш добре"

Правила за избор на място за нанасяне на татуировките

Татуирането е друг начин да подчертаете вашата индивидуалност и привлекателност. Затова този вид изкуство остава популярно от много години. Между другото, понякога татуировката е чудесно решение, благодарение на което можете да маскирате белега от операцията. Ако това е вашият случай, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар преди процедурата.

"Тя лети с крилати смелости"

"Нося сърцето ти в моето"

"Тя вярваше в себе си, с тази вяра, която живееше"

Трябва да се отбележи, че е много важно да се избере подходящата зона за нанасяне на татуировка под формата на надпис. Ето защо ще разгледаме по-подробно особеностите на прилагането им към всеки един от тях.

"Ти си в сърцето ми"

"Все още растем"

Раменете и ръцете

Може би най-популярното място за татуировка под формата на надпис може да се нарече точно раменете и ръцете. Например, големи надписи често се правят на рамото или с голям брой думи. В действителност, тази област може да се постави татуировка на всеки шрифт и размер.

"Имам цял свят"

“Радостта от живота”

- Да живее. Да обичаш смях "

- И това ще мине.

Що се отнася до китката, след това поставете върху него минималистични опции. Това й позволява да се скрие, ако е необходимо, под часовника или широките гривни.

„Живей един ден“

"Кого се страхувам"

"Какъв Бог се обедини, човек няма да се раздели."

"Това е добро"

Въпреки голямата популярност на тази конкретна зона, опитни майстори все още не препоръчват татуиране върху нея. Факт е, че кожата често ще бъде засегната от слънчева светлина, което означава, че моделът може да се променя с времето. Но не трябва да се разстройвате, защото можете да го върнете с помощта на корекция.

"Повярвай на борбата си"

"Всичко, което не е направено, всичко е за най-доброто"

"Brave"

"Smile"

Татуировката на глезена, крака и глезена изглежда много привлекателна. Най-често момичетата избират тази зона за малки фрази или ги допълват с малки мотиви. Това е наистина чудесен начин да украсите елегантен женски крак. Но все пак си струва да се отбележи, че за много от тях процедурата може да бъде много болезнена. Това се дължи на факта, че кожата в тази област е доста тънка и близо до костта.

"Основното е лоялността, а не появата"

"Обичай ме повече"

"Fearless"

"Ти си моето слънце"

"Спокойствие. Кураж. мъдрост "

"Семейство"

Едно от най-популярните области за надписи на татуировки при момичетата е хип. Неговият размер ви позволява да поставите доста голям текст, така че някои дори избират цели стихотворения. Освен това, ако правилно поставите надписа, можете да подчертаете красивата линия на огъване на бедрото.

"Но без тъмнина никога няма да видим звездите"

Безспорното предимство на татуировката в тази зона е възможността да го скриете, ако е необходимо. А също и факта, че нивото на болезненост на процедурата е много по-ниско, за разлика от другите места.

"Смел не се счупи"

"Тя вярваше в себе си ..."

Татуировката на рамото и гърба винаги изглежда много привлекателна, независимо от техния размер. Често процесът на прилагане на татуировка в тези области не е твърде болезнен, което е мощен аргумент за много момичета.

"Аз принадлежа на семейството си"

"Тя живееше, смееше се, обичаше и напускаше 1936-2016 г."

Tattoo надписи: как да изберем език?

В продължение на няколко години, сред чуждите езици, лидерът е надпис на латински. Въпреки че този език не се използва разговорно и се смята за мъртъв, мнозина все още го избират. Може би защото помага да се скрие стойността на татуировката от външни лица.

"Любовта побеждава всички"

„Помни за живота“

Но във всеки случай си струва да се избере само този вариант, който олицетворява, мотивира, напомня за значими събития или житейски цели. Някои избират фрази за любов, саморазвитие или преходност на живота. Трябва да сте сигурни, че след няколко години тази фраза ще остане актуална.

"Лети на собствените си крила"

"Лети на собствените си крила"

Следващият най-популярен език за татуировките е английски. Повечето хора го изучават, така че бъдете сигурни, че няма да работи, за да скриете смисъла. Единственият начин е да се избере място, което е почти винаги под облеклото.

"След толкова години?", "Винаги"

"Всичко, което не е направено, всичко е за най-доброто"

„Бог нарани сърцата ни, за да ни докаже. Той взема най-доброто.

"Щастието е истинско, когато е обичайно"

- Забравете риска и приемете последствията. Ако това е, което искаш, то си струва!

„Следвай сърцето си“

Що се отнася до смисъла, на този език момичетата най-често избират фрази, които са свързани с любов, страст, майчинство. Също така, често можете да видите татуировка, която олицетворява жизнените ценности на човека. Например семейството, любовта или името на любим човек. Много често те се придружават от съответните цифри от минималния размер.

"Победа в моите вени"

“Спазването на душата с горещо сърце”

"Обичам те безкрайно"

- И това ще мине.

Как да изберем шрифт?

Мнозина все още вярват, че най-важното е да се избере подходяща за тях фраза или дума. Разбира се, това е от голямо значение, тъй като татуировката се прилага към тялото за цял живот. Но за да изглежда наистина привлекателно, трябва да изберете правилния шрифт и да изберете размера и стила. Имайте предвид, че много зависи от езика, на който сте избрали надписа, както и от зоната на разположение.

"Лети на собствените си крила"

„Създай себе си“

"Кураж"

За да се справите с това по-бързо, можете да помолите за помощ от капитана, който ще направи татуировката за вас. Разгледайте каталога на произведенията, сред които определено има нещо полезно. В допълнение, опитен специалист ще ви каже как избраната фраза ще изглежда по-добре.

„Първо обичай себе си“

"Запомни кой си"

„Бъди щастлив”

"Вие сте ограничени до рамката, която сте си поставили"

Следващият начин е да се използват сайтове с възможност за избор на шрифт за татуировката. Между другото, в много магазини тази услуга е безплатна, благодарение на която можете бързо да намерите правилната опция.

"Господари"

Тя ще ми прошепне мъдри думи: „така да бъде” („Бийтълс“ Нека бъде ”)

- Точно място. Точно време

"Аз съм, защото ти си"

Ако имате талант на художник или сте ангажирани с надписи, ще можете самостоятелно да изобразите това, от което имате нужда. Препоръчваме ви да приложите скица към избраната област, за да се уверите, че тази опция се вписва перфектно.

"Най-мрачен от всички преди разсъмване"

- Аз бях негов ангел. Сега той е мой

„Да учим”

След като сте избрали всичко, запишете се за консултация с майстора, който ще му каже мнението си и може би ще ви посъветва нещо интересно.

"Винаги"

„Доверие без граници“

"Достатъчно с мен"

Татуировка надпис снимка

Много момичета искат да получат татуировка. Някой се съмнява в необходимостта от това желание, докато други не могат да намерят за себе си перфектната фраза или шрифт. Затова взехме красиви възможности, сред които определено ще намерите нещо подходящо.

"Дишай"

- Ще мине.

„Каквото и да се случи“

"Ти ме защитаваш, аз те защитавам"

„Следвай звездите“

"Възлюбени"

"Ти си моето слънце"

„Роден да бъде щастлив“

"Кой си ти"

“Преди и след”

"Обичам те"

"Нашата връзка е вечна"

"Не мечтай за живота си, живей мечтата си"

- Аз съм твоя. Ти си моя

„Бъди спокоен”

- Небето е по-високо от мен. Земята е под мен. Огън в мен.

"Моята част е завинаги"

Изборът на татуировки под формата на надписи е поразително разнообразие. В допълнение, за разлика от реалистични рисунки, винаги можете да намерите уникална опция, която е точно за вас. Тя може да бъде само една дума, фраза или дори строфа на собственото си изпълнение.

Харесвате ли татуировки под формата на надписи?

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук