Съдържание:

 1. Прически за средна коса без бретон
 2. Четири от един вид
 3. Сватбени прически без бретон
 4. Дълга коса без бретон
 5. Къса коса без бретон
 6. Каскада без бретон
 7. Стълба без бретон
 8. Боб без бретон
 9. Прически без рамене
 10. Високи прически без бретон
 11. Всеки ден нямаше бретон
 12. Вечерни прически без бретон

В момента, за да създадете стилен и модерен образ, просто трябва да отдадете кредит на създаването на желаната прическа. Трябва да се съгласите, че е приятно да гледате добре поддържана и красиво подстригана коса. Съвременните стилисти са разработили много елегантни и красиви прически за всички видове коси с различна дължина. Правилно подбраната прическа за съвременната жена дава увереност и благодат. Всеки от тях има своя индивидуалност, вид на лицето и, разбира се, вкус. Но прическа без трясък няма да е подходяща за всеки. Всичко зависи от структурата на лицето. По принцип, тази прическа може да се използва от тези, които имат форма под формата на кръг или овал.Предлагаме малко да се запознаем с няколко примера за прически, в които няма взрив.

Прически за средна коса без бретон

Средната дължина на косата дава чудесна възможност за извършване на различни прически без бретон. Тази дължина на косата не изисква същия вид лице. Ако момичетата с триъгълна форма на лицето се съмняват, че ще изберат прическа без гръм и трясък, тогава лесно могат да го направят. Средно дълги къдрици, които нямат бретон, могат лесно да бъдат завинтени в красиви къдрици. Тази прическа дава възможност леко да се удължи овалът на женското лице.

Прическа с четирицифри без бретон

Прическа без взрив е идеална за типа момичета, които непрекъснато се опитват да скрият дебелите си бузи или широкото и силно изпъкнало чело. Струва си да се вземе предвид правилността на раздялата. Съвременните майстори го съветват да прави страната на главата. Тази прическа обича експерименти: бръснене на храмове, кърлинг направления на косата, както и разнообразие от стилни оцветяване.

Сватбени прически без бретон

При създаването на сватбена прическа често се опитват да премахнат бретон, тъй като тя може непрекъснато да изчезва по очите на булката, докато разваля най-красивото момиче на празничното си настроение. По същество бретонът е изтъкан или разчесан в основната прическа. Но понякога бретон са специално отглеждани, за да направи прическа пред отговорен ден, в който няма да бъде.

Прическа за дълга коса без бретон

Много красавици смятат, че бретонът е излишен в образа си, особено ако момичетата с това мнение имат дълга коса. Тази версия на прическата се нарича класика. Неговата разлика е равномерна. Дългата коса без бретон е вечна и незаменим стил. Мнозина предпочитат подстригване "италиански", което се извършва според принципа на каскадата. Тази прическа ще придаде красив и нежен поглед на образа на красивите жени.

Къса коса без бретон

Повечето от момичетата предпочитат къса коса, в която няма бретон. Именно тази опция не изисква много време за инсталиране. Като цяло измитата коса, разрошената и леко разрошена коса ще помогнат лесно да създадете неповторим образ. Съвременните стилисти наскоро поразиха всичко с нова версия на къса прическа без гръм и трясък, която се изпълнява в така наречения "Pixie" стил. Тази невероятна прическа има къса коса по цялата глава и само няколко издължени косми в областта на челото. Но прическата е предназначена без бретон, поради което е необходимо да се решет всички удължени нишки със специален гел или пяна.

Косата каскада без бретон

Cascade е най-популярният тип женска прическа. Много модерни красавици все още предпочитат да изключват бретон в този стил. Най-интересната прическа е прическа в слоеве, която се изпълнява на дълга коса и същата обемна коса. Модни стилисти предлагат прическа с обръснати временни части на главата и оригинални оцветявания.

Стълба за прическа без бретон

Момичетата с високи скули и широко лице могат лесно да се възползват от прическата на стълба, която няма бретон. В крайна сметка, гладка линия на косата или стълба лесно ще скрие всички недостатъци по лицето. Тази прическа се извършва на средната дължина на косата, и на дълги нишки.

Боб прическа без бретон

Косата Боб без бретон в този момент е станала доста популярна. Търсенето за него се е увеличило поради разкъсани нишки. Тя може да бъде намерена на улицата по-често от прическа на Боб. Съвременните фризьори съветват да допълнят тази прическа с малко оцветяване, а за по-голямо ударение върху асиметрията си струва да се направи раздяла отстрани.

Прически без рамене

За прически без бретон, които имат дължината на косата до раменете, включват: продълговати квадрат, боб, гръндж. Струва си да се обърне внимание на стила гръндж. Тази версия на прическата лесно може да разнообрази обичайния всекидневен вид. Под невероятното име се крие проста бъркотия, която се прави със собствените си ръце.Тази опция за прически е много търсена. Но грънджът има голям минус. Тази опция не е подходяща за прически специални вечери и романтични срещи.

Високи прически без бретон

С високи прически без бретон включват кифли, висока опашка, плитки. Във всички предложени варианти почти винаги се премахва бретон. Например, високата опашка понякога изисква премахване на излишната хлабава коса. Също така, изпълнението на плитка, която започва да плете с челото, така че да не развалят косата или така че ресните не влияят на настроението на собственика на стайлинг.

Прически без трясък за всеки ден

Случайният женски образ трябва винаги да бъде удобен и практичен. Ето защо повечето красавици се опитват по някакъв начин да премахнат бретон, така че да не им пречи през целия ден. За да направите това, има много прически, които облекчават дискомфорта. Тя може да бъде плитки, опашки, полагане с джанта. Всичко зависи от фантазията на момичетата. Можете да използвате тази опция за прически като флагела. Започвайки от гръм и трясък, косъмът се избира от челната част на главата и до ухото и се завърта в сноп, който може да се закрепи с еластична лента или някакъв клипс.

Вечерни прически без бретон

Вечерният лък на момичето трябва да изглежда перфектно. Това важи и за прическите. Ето защо, съвременните стилисти съветват да се обърне внимание на прическите, където няма бретон. Момичетата с дълга коса се предлагат уникални и шикозни плитки в различни изпълнения, но предимството е едно - липсата на бретон. Ако дамата е с къса коса, тогава си струва да разчешете косата си назад, като по този начин й придадете елегантност на образа.

По това време, прическите без бретон са все по-важни сред модните прически. Ето защо модерните фризьори развиват много варианти на стайлинг и прически без бретон за съвременните красоти.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук