Татуирането е начин на себеизразяване, опит да се направи по-оригинален и привлекателен. Повечето хора се ограничават до класически набор от анималистични татуировки, използвайки върху телата си образ на тигър, вълк или мечка. Но една лисица татуировка ще бъде по-оригинален и интересен вариант. Сега този образ е рядък, но момичетата все повече използват това атрактивно и хитро животно, за да украсят телата си.

Стойност на татуировката на Fox

Вероятно символиката на това интересно и привлекателно животно в руската митология е позната на всички. Fox - хищно животно, отличителен белег на който е хитрост и измама. Тя може да обикаля около пръста на всеки, който ще се занимава с нея. Нещо повече, различните нации свързват този пухкав звяр с ада и неговия владетел - принцът на мрака.

Мнозина вярват, че руските приказки и вярвания за коварна лисица произхождат от скандинавските легенди.Основният смисъл на лисица татуировки за момичета е символ на измама, съблазън и изкусителка. Едно момиче с подобен образ на тялото си е забранен плод в Райската градина, предупреждавайки хората около нея, че трябва да бъде изключително внимателна. Носителят на татуировки показва, че тя не е само хитър и опасен, но и много интелигентен, ако е необходимо, може да остави хора, които са се свързали с нея по никакъв начин.

В много страни стойността на този символ се променя, например, китайците от древни времена вярват, че лисицата е символ на успех, късмет и дълголетие. Мистичната сила се приписва на този образ, способността на лисицата да се превъплъти в човек. Япония също вярва, че този звяр може да се превъплъти, а самият символ на лисицата показва богатство, може да привлече печалби и да подобри бизнес уменията на собственика си.

В древен Египет лисицата се е смятала за признак на поквара и лекомислие, често е сравнявана с по-нежния пол, който управлявал хората по привлекателността и сексуалността си. Келтите считали лисицата за символ на успех и победа, те вярвали, че това ще ги направи непобедими, сръчни, хитри и ще подобрят интуицията си. Също така, лисицата може да защити от огън, престъпници и други проблеми, според вярванията на онова време.

Индийските племена сравняват лисицата със свещените животни, уважават я и я почитат, особено воини, ловци и шамани. Причината за това - звярът притежава всички качества, необходими за успеха на всеки от тях. Ето защо много индианци са прилагали към тялото образ на лисица с усмихната челюст.

Също така, мнозина смятат, че образът на лисица по тялото ще предпази от изгаряния. В това отношение татуировката на лисиците е много популярна сред ковачите. Жителите на скандинавските страни смятали лисицата за символ на прераждането, началото на нов живот, за тях това животно е било покровителка на бебета и бременни жени. Има убеждение, че лисицата е откраднала огъня и я е донесла на Земята, така че татуировката със снимка на този звяр е била използвана от магьосници и лечители, опитвайки се да придобие силата на червено животно.

Fox татуировки за момичета и мъже

Веднага си струва да се отбележи, че мъжете не приемат такива татуировки на телата си и на практика не ги използват, защото лисицата е женски символ и на тялото на момичетата е много по-често. С помощта на този образ, момичетата се опитват да покажат на всеки своя секретност и загадъчност, сръчност, хитрост и хитрост. Като цяло, това е напълно оправдано и съответства на реалностите. Лисицата не е твърде агресивна, но въпреки това е хищно животно, което може да се бори до смърт. Момичетата често използват подобен образ, потвърждавайки любовта си към децата, защото лисицата стои до смърт, защитавайки потомството си от опасност или смърт.

Муцуната на лисицата върху женското тяло символизира лукавството и измамата на момичето и може да бъде едновременно абстрактно и предупредително. Също така, такова изображение може да се използва като защитна реакция, докато остава видимо за минувачите, които може да изплаши от собственика на татуировката. Повечето от момичетата с тази татуировка намекват за тяхната оригиналност, способността си да заобиколят нарушителя около пръстите си, което му създава неприятна изненада.

По-рано тази татуировка се използваше от възрастни и опитни жени, които символизираха лисицата на трудностите, през които минаваха с високи глави. Сега образът на лисица е по-често срещан на тялото на младите момичета, защото е доста красив за тях. По-младите, наивни и игриви момичета използват татуировка с образа не на възрастен, а на малка лисица, която демонстрира, че собственикът на татуировката се оформя само като жена.

Що се отнася до лисицата по тялото на мъжете, тя има съвсем различно значение, символизиращо успеха и успеха на финансовите дела. Друго значение на татуировката за по-силния пол е свободата, защото лисицата ще отхапа лапата си по-добре, отколкото ще бъде хванат в капан.

Татуировките на Фокс

Ако отидете в салона, за да изберете скица, майсторът ще може да предложи десетки или дори стотици красиви и оригинални скици.При избора на оптимален образ е необходимо да се вземе предвид вида на животното (той е напълно показан или само лицето му). При избора на картина трябва да се обърне внимание на детайлите, наличието на допълнителни елементи и цветовата схема, която ще се използва.

В зависимост от акцентираната област, значението на татуировката се променя, например, чрез изобразяване на главата, основният аспект се поставя върху любопитството на собственика, ако опашката е ловкост на лисицата. Изразът на муцуната също ще позволи да се изразят емоции, ако лисицата присвие, тогава тя ще бъде символ на хитрост и хитрост, а ако има усмивка, то е агресия, готовност за дуел.

Също така в интернет можете да намерите много скици, в които животното се огъва и демонстрира своята гъвкавост. Този символ ще бъде идеалното решение за момиче, което иска да демонстрира своята сексуалност. Лисица се свива - жена се нуждае от топлина и обич, показва слабост и уязвимост.

Животното може да бъде изобразено не само самостоятелно, но и в допълнение към други елементи, често други животни или птици. Оригиналната версия ще бъде образът на врана и лисица, а истински шедьовър ще бъде татуировка на вълк и лисица - символ на сив лед и червен пламък.

 

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук