Съдържание:

  1. Характеристики на класическото яке
  2. Френски дизайнерски идеи
  3. Френски за къси нокти
  4. Селекция от снимки 2019

Класическият дизайн под формата на яке ще бъде винаги в мода, независимо от всички настоящи тенденции. Освен това, майсторите на ноктите всяка година представят нови, интересни варианти за дизайн, като се вземат предвид установените правила и техники на приложение. Какъв дизайн трябва да бъде избран през 2019 г.? Ще научите за него точно сега.

Характеристики на класическото яке

Както знаете, този дизайн предполага тънка лента на линията на усмивката в бяло. Основният фон може да бъде в светлорозов, прасковен или бежов цвят. Смята се, че тази комбинация е най-хармонична. Следователно, дизайнът остава актуален абсолютно във всеки образ или ситуация.

Когато избирате за себе си този тип дизайн, имайте предвид, че той не изглежда добре на никаква форма на ноктите. Майсторите на ноктите казват, че най-оптималните ще бъдат овални, бадемови и квадратни нокти. Много е важно обаче линиите да са меки, леко заоблени.Всичко това само ще подчертае изтънчения дизайн и ще придаде на изображението специална елегантност.

Ако класиката изглежда твърде скучна, не забравяйте, че винаги можете да я променяте. Чудесно допълнение ще бъдат стилни рисунки или декоративни елементи. Като цяло, всеки един от тези методи може значително да трансформира маникюр.

В зависимост от вашите предпочитания, можете да направите френско яке не само в класически нюанси. Изберете всяка друга опция въз основа на нейната значимост в даден сезон. Например, през пролетта момичетата предпочитат меки пастелни цветове, докато през лятото най-популярни стават ярки цветове.

През есенния сезон се използват предимно приглушени нюанси, които са идеални за тематични рисунки. През зимата маникюрите често се правят в студени и тъмни цветове. Благодарение на това разделяне е много по-лесно да се избере подходящия цвят, за да се създаде модерен маникюр.

Класически френски дизайнерски идеи

Въпреки наличието на много настоящи видове дизайн, служебното яке все още е едно от най-модерните и подходящи. Това е класическа версия, но не изключва различни чертежи като допълнение.

Брилянтно сако

Противниците на класиката трябва да погледнат по-необичайно изпълнение на дизайна. Все по-често момичетата избират брилянтно яке. За целта се нанася лента от лак върху върха на невен, а върху нея се засенчва бръсначи с тънка четка. Резултатът изглежда невероятно красив. Този маникюр е подходящ за вечерни и специални поводи. В този френски визуално много различен от обичайната версия.

Сватбен дизайн

За всяко момиче, сватбата е специално, трогателно събитие. Ето защо, изборът на дизайн на ноктите, като всички други детайли в изображението, всички се поберат със специална тръпка. Не е трудно да се отгатне, че френският - най-гъвкавият вариант. В крайна сметка, той се вписва абсолютно всеки стил и нарязани на роклята.

Ако желаете, тя може да бъде допълнена с тематична картина. Например, силуетът на булката на безименен пръст или букет, за да съответства на цветовото решение на празника. Често момичетата избират едва забележими цветя като дизайн или просто допълват маникюра с искри и кристали. Има безброй възможности и всяка булка има право да избере за себе си най-доброто от тях.

Необичаен маникюр с декор

Осъществяването на невен може не само да използва картината. За да постигнете оригиналния ефект, можете дори да използвате декоративни елементи. Все по-често се използват специални фолиа. Малките отпечатъци на върховете или линията на усмивката с такъв дизайн изглежда невероятно красива. Но в този случай е необходимо да изберете правилната цветова схема.

Заслужава вашето внимание към декора на елемента, наречен "паяжина". Това е специална гел-боя, с която можете да направите различни рисунки. Благодарение на разтегащата структура на ноктите, най-добре се получават абстрактни ленти. Между другото, едно от основните предимства на работата с този материал е лесното боравене. Това означава, че дори новак може да се справи с него. Резултатът във всеки случай ще бъде достоен.

Френски и лунен маникюр

В продължение на няколко години не само френското яке се счита за класическо, но и комбинацията му с лунния дизайн. Тези две рисунки перфектно се допълват, докато има много идеи за експерименти.

Този дизайн не трябва да бъде стандартен. Отрицателните стайлинг на пространството и геометричните модели стават все по-популярни. Всичко това ви позволява да погледнете нов маникюр по нов начин.

Маникюр с надписи

Сравнително нова тенденция в света на ноктите - разнообразие от надписи върху ноктите. Това могат да бъдат имена на любими марки, цитати или мотивиращи фрази. Те са идеално съчетани с класическия дизайн.

Най-лесно е да направите този дизайн с опитен майстор. Това обаче не означава, че е невъзможно да се осъществи у дома. За това ще трябва да закупите специални стикери или да закупите комплект за щамповане.Всяка опция дава различен резултат, но въпреки това изглежда много красиво.

Twist яке

Малко по-оригиналната вариация на класиката - twist-french става все по-актуална през 2019 година. Тази техника включва комбинация от два нюанса на върха на нокътя. Поради това, дизайнът изглежда много необичаен и се различава значително от обичайния дизайн.

Обратно яке

Ако стандартното решение ви омръзне, е време за обратен или обратен дизайн. Можете да го направите с набор от лакове или метализирани ленти. Всяка опция изглежда привлекателна по свой собствен начин.

Класически френски на къси нокти

Разбира се, този тип дизайн най-често се прави на ноктите със средна дължина. Но това не означава, че собствениците на къси нокти трябва да търсят друг вариант. Напротив, служебното сако с много тънки ивици сега е в модата.

Стилно класическо яке: селекция от снимки 2019

Съвременният френски маникюр е значително по-различен от предишния. Но помнете, че все още е важно да се придържате към основните характеристики, допълващи дизайна с интересни детайли.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук