Съдържание:

  1. Видове камъни
  2. Опции за местоположение
  3. Най-добри идеи за дизайн
  4. Френски с камъни
  5. Матов маникюр с камъни
  6. Маникюр пикси

Маникюрът е много важен за женския образ, така че при създаването му трябва да се вземат под внимание всички модни тенденции, особено когато става въпрос за декор. Камъните се считат за един от най-модерните и популярни видове декор. Те са подходящи за ежедневния вид и деликатно допълват ваканционните лъкове. Затова маникюристите силно препоръчват използването на такъв луксозен интериор на момичетата. След това представяме най-добрите идеи за маникюр и разказваме всичко за вида камъни.

Най-популярните видове камъни за декориране на маникюр

Има много видове камъни. Всички те са атрактивни и стилни по свой начин.

Класически камъни

Този тип най-често се използва при извършване на маникюр. Те се използват както за къси, така и за дълги невен. Те имат формата на полиедър и са визуално много подобни на скъпоценните камъни.

Пикси

Разпръскване на малки камъни с различна форма. Те създават прекрасен ефект на счупеното стъкло.

Полусферични камъни

Такива елементи имат гладка, добре полирана повърхност. Те могат да бъдат с перлен или лъскав блясък.

Sinju Pearl

Красиви камъни, които създават ефекта на перлите върху ноктите. Тяхната форма и цвят са напълно съобразени с деликатните перли.

Конусни камъни

Цветни предмети, които са декорирани във формата на конус и ще се присъединят към подножието към дъното на фолиото.

Шарма

Готови продукти от многоцветни камъни. Те могат да бъдат направени в различни форми, например лък, коте или сърце.

Стилни вариации на камъните върху ноктите

В момента има много възможности за това колко красиви и фини да поставите камъните върху ноктите. Можете напълно да се предадете на въображението си и да експериментирате безкрайно. Най-важното нещо е да не се прекалява, защото тогава един маникюр може да изглежда груб, наперен и дори вулгарен. По-долу ще представим най-доброто и подходящо местоположение на камъните върху ноктите, така че маникюрът да изглежда много хармонично и елегантно.

лента

Изпълнявайки вертикална ивица от камъни по цялата нокътна плоча, маникюрът ще придобие подчертаващ елемент, който определено няма да остане незабелязан. По този начин, най-добре е да се украсяват моно дизайн или градиентно изкуство за нокти.

Камъни под формата на лък

Това е вариант на местоположението на декора в последно време бързо набираща популярност, и все повече се намира в ресурси, които разказват за най-модерните видове нокти. За да изпълните лъка е най-добре да изберете камъни със същия размер и цвят. Този декор често се допълва с монограми и завивки. Можете да изпълнявате такива сладки лъкове на няколко невен, или да ги направите малки по размер, но на всеки пръст.

Грациозни грахови камъчета

Можете да направите грах от камъни с различни цветове, но перлите са най-успешният вариант. Поставете ги в хаотичен ред, а маникюрът ще получи нежност и лекота. Най-добре е да използвате този декор за тъмни нюанси на маникюра. За украса е достатъчно да се покрие един или повече невен с елегантен грах.

Каменна медена пита

Тази версия на местоположението на камъните е много лесна за изпълнение, но също така създава много елегантен и необичаен дизайн. Поставете декора трябва да бъде възможно най-близо един до друг, така че визуалният образец да прилича на пчелна пита. По този начин е възможно да се декорира цялата нокътна плоча или всяка част от нея. За луксозното изкуство за нокти е достатъчно да украсите само с един пръст.

Най-добрите идеи за маникюр дизайн с камъни

Маникюрът с камъни е много популярен и затова всеки ден се появяват нови идеи за този нокът. Към днешна дата изображенията на лицата на момичетата по ноктите станаха много популярни и се считат за най-модерната тенденция за тази година. Добавяйки такъв ярък и стилен дизайн с помощта на камъчета, получавате невероятен ефект, който ще привлече много внимание и наслада. С камъни можете да направите имитация на фиба или да поставите нишки от кристали в косата.

Елегантен френски маникюр с камъни

Както всеки знае в областта на изкуството за нокти, класическият френски маникюр се смята за класически дизайн. Можете да разнообразите познатата си бяла усмивка с камъни. С трептящ декор можете не само да разкрасите контура на усмивка, но и да го изпълните напълно. За ноктите не изглеждат твърде закачливи, украсявайте няколко нокти. Тя изглежда много стилно усмивка от камъните на два нокти, а останалите с елегантна ивица по протежение на контура.

Луксозен матов маникюр с камъни

Перфектният контраст на кадифеното матово покритие с блясъка от камъни създава много скъп и благороден маникюр. Тази комбинация изглежда невероятно. Това е чудесна възможност да декорирате малко скучен матово покритие. Камъните могат да бъдат използвани в абсолютно всеки цвят, но тонът е най-добре да изберете светлина, за да подчертаете елегантността на декора.

Стилен маникюр с камъни

Един от простите, но ненадминати дизайни на ноктите. След като напълно покрива ноктите с pixie камъни, е необходимо да се направят ярки акценти под формата на няколко малки ярки камъни. Маникюристите съветват да направите останалата част от ноктите с лек монофоничен цвят, така че маникюрът да не изглежда твърде закачлив.

Всяко момиче обръща специално внимание на маникюра си. И не е изненадващо, че всички модни жени се опитват да съблюдават стилни и модерни идеи за извършване на ноктите. Една от забележителните елементи на декора са камъните. Декорацията с цветни камъни придава на дизайна ярко докосване и привлича много внимание. Този декор е изискан за различни тоалети и събития. С наличието на този елемент на декора няма да е трудно да се привлече вниманието към отличния му маникюр.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук