В модерния ритъм на живот е много трудно да имаш време да направиш нещо за себе си. И това е особено вярно за маникюр. В крайна сметка, за да се създаде красота на ноктите за дълго време, и вие трябва да се промени често. За да удължите живота на маникюра си, ще бъде гел лак, който наскоро придоби невероятна популярност. Има огромна палитра от нюанси, която ви позволява да правите различни видове дизайн. Най-поразителните примери са представени в нашата селекция на снимката.

През 2017 г., за разлика от минали времена, естествеността се върна към модата. В допълнение, това е много важно да се направи модерен и индивидуален маникюр, а не само да им даде красива форма. Също така тази година, художниците по ноктите призовават всички да не се страхуват да опитат нещо ново, да мечтаят и да експериментират. В крайна сметка, дори на къси нокти, можете да направите зашеметяващ маникюр. Основното нещо е да се избегнат твърде големи и много малки детайли.

Минимализъм в неутрални нюанси

През 2017 г. има доста видове маникюр в модата. Затова ви предлагаме да опитате всеки от тях.Например, минимализъм - оцветяване на ноктите в един цвят. Що се отнася до цветовете, деликатни, леки нюанси на праскова и бежово са на първо място. Те са подходящи за ежедневието. Тази опция е подходяща за скромни момичета, както и за тези, които трябва да отидат на работа с дискретен, кратък маникюр.

Също така, тазгодишните модни цветове включват пастелни цветове и богати, ярки цветове. Възможно е да се поставят такива цветове на гел лак, както при монофоничния маникюр, и да се използват за създаване на различни рисунки. Можете да правите модели на един пирон, няколко или на всеки. Във всеки случай, се стреми да гарантира, че всичко е комбинирано и изглежда органично. А при избора на гел-лак цвят, винаги обмисляйте причината, поради която ще бъде създаден маникюрът, вида на дрехите и времето на годината.

Маникюр в тъмни нюанси на гел лак

Тъмните покрития също не са загубили своята значимост. Бургундски, червен, шоколадов, лилав, черен, син, зелен - всички тези цветове могат да се използват безопасно през зимния сезон. Те вървят много добре с контрастни цветове като бяло и бежово. Да не говорим за цвета на златото и среброто. Те изглеждат просто невероятно. И затова те могат да бъдат безопасно използвани като самостоятелно покритие, както и за комбиниране с други нюанси.

Френски и лунен маникюр на къси нокти

Въпреки факта, че услугата яке е станало популярно за дълго време, тази година тя не е загубила своята значимост. Дори на къси нокти, изглежда страхотно. Можете да направите класическа версия или да я разнообразите с други цветове, структурата на гел-лака.

Лунният маникюр се смята за не по-малко актуален тази година. Неговата особеност е, че линията на "усмивка" се измества от върха на нокътя до основата му. Този дизайн изглежда доста творчески, необичайно. Освен това, можете да създадете много интересни опции с декоративни елементи. Или използвайте не само бял цвят, но и други, контрастни нюанси.

градиент

Ефектът на омбре или градиент е все още актуален, особено при късите нокти. Осъществяването му е бързо, но резултатът си заслужава. Плавният преход на цветовете може да се извърши както хоризонтално, така и вертикално. Такъв ефект изглежда много необичаен, когато цветът плавно се превръща от пирон в нокът. Най-популярните през 2017 г. за създаването на такъв маникюр са цветни и ярки, плодови. Можете също така да украсите ноктите си с искри или кристали. Интересното е, че този дизайн е подходящ за всяко изображение. И за всеки ден, и за по-празнично.

Геометрия в гел лак маникюр

Особено удобно е да се изработят геометрични рисунки с гел за полиране. Това е така, защото има текстура, която се побира доста гладко и можете да създадете ясни граници. Това ви позволява да направите дори най-сложните, невероятни рисунки.

През 2017 г. разнообразие от геометрични дизайни са добре дошли. Това означава, че фигурите могат да бъдат с различни размери и цветове, подредени по ред или произволно. Особена популярност има линеен маникюр. Неговото значение е, че чертежите на ноктите трябва да бъдат създадени от ивици, които могат да се поставят точно или да се пресичат. Ако ще го направите у дома, най-добре е да използвате лента за това.

Много момичета правят допълнителна декорация под формата на блясък, кристали, камъни, фолио. Всеки един от тези елементи може да присъства в маникюра, но е важно да се поддържа хармония и да ги прави почти невидими.

Обемни и плетени модели

Такъв маникюр напомня плетене на зимен пуловер. Ето защо този модел и става популярен в студения сезон. Можете да го направите матова или лъскава, както и да дадете всякаква структура. Ако искате да го направите още по-оригинален, тогава използвайте стикери, печати с отпечатък от тъкане, плъзгачи и други елементи.

Рисунки и мотиви в дизайна на късите нокти

Ако ви харесва оригиналност, искате да се откроявате сред останалите с вашия маникюр, тогава не забравяйте да направите гел лак.Факт е, че такъв дизайн със сигурност няма да се повтори. Освен това можете да създадете не само акварелни рисунки, но и да направите строга геометрия, да начертаете анималистични или етнически щампи или да изобразите „счупено стъкло“. Така че такъв маникюр не изглежда претоварен, прави рисунки на няколко нокти, но не на всички.

Не забравяйте за тематични снимки. През зимата можете да украсите ноктите си със снежинки, плетени модели или дори снеговици. И за лятото, идеалният избор е морска тема и ярки акценти. Както знаете, цветята се считат за символ на пролетта, а жълтата листа се смята за есен, така че защо да не я използваме за изкуство за нокти?

Сега знаете какви варианти за дизайн на гел ще бъдат в тенденцията за 2017 година. Както виждате, невероятно голям брой от тях. Така че не се колебайте да изберете този, който ви харесва. Разбира се, нашите съвети ще помогнат да допълнят вашия образ с великолепен маникюр!

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук