Красива къща - мечтата на почти всички деца, независимо от възрастта. В края на краищата, това е чудесно място за игра с приятели, шеги и забавления. Освен това, много от тях се опитват да направят подобен дизайн на собствения си от скрап материали. Разбира се, такива къщи не могат да бъдат трайни и надеждни. Затова предлагаме да превърнем съня в реалност и да угодим на децата си.

Детска къща: купи готови или го направете сами?

Независимо от вида и размера на къщата, бъдете сигурни, че детето ви ще оцени този подарък и ще бъде изключително щастлив. Дизайните, които се продават в специализирани магазини, са доста разнообразни. Някои са по-скоро произведения на изкуството, отколкото обикновени къщи за игра.

Ето защо, преди да отидете за покупка, препоръчваме да измерите мястото, където ще се намира. Също така смятат, че цената на дори малки структури е много висока. Това зависи от сложността на работата и оборудването.

Например, някои производители създават големи къщи с вътрешно пълнене. Двуетажните структури с различни пързалки и стълби изглеждат много хубаво. Тези опции са идеални за поставяне в задния двор на частна къща или в къщата.

Но ако цената за вас е твърде висока, тогава винаги има алтернатива - да я направите сами. Дори и без специални умения, можете да изградите наистина постоянна структура, която ще продължи повече от една година.

Препоръчваме Ви да получавате препоръки от строителите, за да знаете точно как да направите къща с високо качество и безопасност. Преди всичко зависи от материала. Дървото се използва най-често за такива цели. Тя е доста силна и издръжлива, което е много важно в този случай. В допълнение, тази опция ви позволява допълнително да украсяват къщата с различни елементи нарязани.

Детска къща на улицата

Може би най-идеалният вариант за изграждане на детска къща - голяма площ в задния двор. Благодарение на този размер можете да построите зашеметяваща къща от дървета, която децата толкова много мечтаят. Ако желаете, можете да го направите двуетажна, както и да добавите различни люлки и пързалки. Уверете се, че това място определено ще стане най-любимото за деца от всякаква възраст.

Между другото, през лятото, можете да оборудвате специално легло в подобна къща. Децата ще бъдат доволни от тази идея.

Ако на територията на селска къща няма подходящо силно дърво, предлагаме просто да поставите къща за игри на безплатен сайт. Радостта на децата от такова решение няма да бъде по-малко. Изберете подходящата опция за къщата се основава на размера на територията, както и финансови възможности. Факт е, че съществуват огромни конструкции, които повече приличат на дворец. Разбира се, цената им ще бъде много висока, тъй като за създаването му се използва много материал.

По-скромните дизайни винаги са малко по-евтини. Въпреки това, съществуват изключения, когато се използва скъп материал за тях. Той е устойчив на влага и гниене, така че тези къщи могат да бъдат на улицата за дълго време. Но все пак е по-добре да ги покриете с слой защитен лак.

Можете също така да направите такава къща със собствените си ръце. С правилния избор на материал и качествена работа, резултатът ще изглежда наистина невероятно. За децата тази къща ще бъде истински източник на гордост и любимо място за игра.

Между другото, много е важно да се внимава не само за външния вид на структурата, но и за вътрешното съдържание. Уверете се, че сте обработили дъските и ги покрийте със слой защитен лак. Специално внимание трябва да се обърне на височината на конструкцията и острите ъгли. Опитайте се да направите всичко по такъв начин, че детето да се чувства удобно в къщата и в същото време да не може да нарани себе си.

Детска къща в частна къща

Ако зоната около къщата не ви позволява да поставите детска къща, можете да я построите вътре. До известна степен това решение е още по-добро, тъй като може да се използва през цялата година, а не само в топлия сезон. Също така къщата ще бъде защитена от ефектите на неблагоприятните фактори, така че животът му ще се увеличи значително.

Що се отнася до размера и външния вид на къщата, на първо място, да се ръководи от параметрите на стаята, в която ще бъде поставен. В голямо пространство, можете да създадете отлична стая за детски забавления, не само с къща, но и с пързалки или стълби.

Зашеметяващият дизайн с въжена стълба и имитация на дърво лесно ще замени детската площадка.

Ако размерът на къщата не позволява да се разпредели отделна стая за създаване на детска площадка с къща, препоръчваме ви да превърнете пространството под стълбите. Често не се използва рационално, а остава празен. Повярвайте ми, той е идеален за създаване на малка, уютна къща за игри. Освен това, ако го украсите малко и добавите декоративни детайли, тя ще изглежда страхотно!

За малка стая в къща или апартамент, пластмасови или платнени опции са перфектни. Такива къщи често не са големи, но могат лесно да се сгънат или преместят на друго място. Външно те не отстъпват на дървените конструкции, а цената им е значително по-ниска.

Може би най-бюджетният вариант е да се построи детска къща от картон. Това е малко въображение и ще направите интересна конструкция за вашето дете без никакви проблеми. И ако добавите малко декор или дори го боя, резултатът наистина харесва.

Детска къща: интересни идеи

Можете да създадете индивидуално пространство за момче и момиче с помощта на такива сладки къщи.

Между другото, детската къща не трябва да изглежда като истинска. Изглежда чудесен дизайн, който прилича на различни приказки.

Детска къща е наистина добра идея за всяка стая. Покажете въображението си или използвайте представените идеи, за да направите нещо интересно и необичайно за вашето дете.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук