Модата ни преследва във всичко. Дрехи, технологии, спорт, начин на живот ... Често промяната на тенденциите е много краткотрайна. Напоследък действителните неща прокарват нови идеи. За щастие за обикновените хора, интериорният дизайн може да бъде стилен от години. И за да се справиш с времето, достатъчно е да актуализираш само някои детайли, например тапети по стените, или да добавиш няколко модерни декоративни аксесоари.

Днес ще говорим за спалнята. Чудя се какви тапети за тази стая ще бъдат най-популярни през 2018 г.?

Обикновен и текстуриран

Текстурирани тапети - особено добър и актуален вариант за малка спалня. И тук дълбочината на текстурата не е толкова важна: дори и малкото облекчение ще има положителен ефект върху визуалното възприятие на компактното пространство.

Обикновени стени - универсален избор на консерватори. Подобен дизайн изглежда е създаден за интересен акцент. Изглежда монотонен дизайн винаги ще бъде от значение, защото е красив, практичен и елегантен!

Не е тайна, че белите и светли нюанси са може би най-оптималното решение за завършване на малки спални.

Малко блясък

Тапетът ненатрапчиво отразява светлината няма да загуби своята значимост. В крайна сметка, този ефект е толкова обичан от обикновения човек на улицата, че отново и отново се радва на невероятно търсене. И това не е изненадващо, защото деликатният блясък на фрагменти от изтънчения орнамент изглежда не само красив, но и визуално разширява пространството.

Благодарение на тапета, главата на леглото се превърна в луксозен вид. Растителният метализиран модел блести от слънчевите лъчи и ако се вгледате внимателно, дори цветът се променя, постепенно се превръща от сиво в розово.

Действителна геометрия

Модата за геометричния модел няма да мине през 2018 година. Това са размерите на помещението, стилът на интериора, светлинните характеристики, които диктуват на нас кои печат да изберем - малки фигури или големи обемни линии.

Модели и орнаменти

Основата за фон може да създаде не само монохромни стени, но и тапети с елегантен модел или елегантен орнамент. Фигурните линии и плавните къдрици, превръщащи се в необикновени удивителни модели, като магия, привличат очите на другите, затова не могат да бъдат пренебрегнати.

Клетка и лента

Възлюбени от много карирани или райе отпечатък и тази година ще заеме силна позиция. С помощта на такава декорация можете не само да създадете специална атмосфера на комфорт и несравним модерен стил, но и успешно да играете с пространството.

По този начин хоризонталните ивици значително разширяват помещението, съответно вертикалните чертежи се издърпват нагоре.

Флорални мотиви и флорални щампи

Растителните модели върху платна винаги остават в модата. Днес обаче флористичните мотиви най-често се използват по по-премерен начин, като се набляга например на една стена.

Свежата жълто-зелена палитра изпълва спалнята със свежест. Декорът тук е самата декорация - естествени тапети с пеперуди, листа, скакалци.

Малък и изразителен, реалистичен и под формата на орнамент - всички цветни рисунки ще донесат приятен емоционален фон в интериора.

Цветова гама

Разнообразието от сини цветове ще бъде на своя връх през 2018 година. Неговите удивителни вариации - индиго, приглушено с нюанс на сиво, морско, благороден ултрамарин, небесно синьо - ще промени коренно ситуацията в къщата. В допълнение, интересни контрастиращи комбинации от синьо с други тонове могат благоприятно да поставят акценти в зонирането.

Най-благоприятно син цвят ще бъде за спални, разположени от южната страна с ярко слънчево осветление. В крайна сметка, синята палитра се отнася до студените тонове.

Без съмнение фаворитът на 2018 г. е благороден сив цвят. Това е един от най-популярните базови цветове, който се съчетава с повечето други тонове, различни мебели, текстил и декоративни елементи.

Грей дори в детската спалня ще направи отлична компания за всяка палитра, за да получи модерен и стилен дизайн.

Друг необходим цвят на фона е бежовото. През 2018 г. най-интересното от неговите ноти ще присъства в най-модерните дизайни на спалнята.

В началото на този сезон също черно-бели графични рисунки и рисунки.

Стенопис

Ако имате скучен изглед на паркинг пред прозореца, вместо красив морски или градски пейзаж, създайте алтернативна опция, украсявайки стената със стенописи. Съвременните сортове са далеч от останките на съветската система. Те се различават значително по отношение на качеството на материалите и тематичните линии.

Стилните висококачествени тапети могат да създадат нещо специално в модерния дизайн. Това е един от най-добрите начини за подчертаване на акцентната стена. Невероятни изображения в 3D, пейзажи, несравними минималистични рисунки и други творчески арт обекти ще донесат специално настроение, ще придадат неповторима атмосфера на познатата атмосфера.

Образът от карти на света, различни страни и градове наскоро стана популярен. Творчески стилизиран интериор, те изглеждат много оригинално.

Няколко оригинални опции

Искате ли да направите кралски допир в неутрален интериор? Има един трик. Начертайте таблата с помощта на шаблон.

Детски щампи

Стената на това дете е украсена с тапети с чертеж на карибски пирати.

Динамичният модерен интериор в детската спалня създава ярки детайли с балони на тапета, които идеално се вписват в общата идея за дизайн на поп арт.

Както виждате, изборът на текущи опции за тапети за спалнята е доста богат. Новите идеи, съчетани с разнообразни сортове, които заемат високи позиции за повече от една година, предполагат, че въвеждаме поне едно докосване на свежест в познатия интериор. Но независимо от модните тенденции, винаги разчитайте на личен вкус!

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук