Популярният водещ, актриса, модел и бивш участник в риалити шоуто "Дом-2" Виктория Боня все повече привлича вниманието на журналистите. Интересни събития, заснемания, както и изслушвания за раздяла с известния бизнесмен Алекс Смерфит не могат да останат незабелязани. Какво наистина се случва в живота на знаменитости?

Виктория Оо, разведена с граждански съпруг

Виктория Бони е най-развълнувана от слуховете за раздяла с известния бизнесмен Алекс Смерфит. Двойката отдавна е прикривала детайлите на връзката си, но все пак решили да обявят раздялата си.

Виктория отбеляза, че не е спонтанна, а с граждански съпруг, който всички са решили преди повече от шест месеца. Връзката между тях в момента е приятелска и те прекарват много време с дъщеря си.

Въпреки това, след разделянето на Виктория не е получил собствеността на Алекс. Според него той е свързал банкова карта със сметката си, така че няма финансови проблеми.Бившият съпруг не коментира това по никакъв начин, но е невъзможно да не забележим, че Виктория работи много усилено. Тя е поканена да снима в различни страни, най-известните марки. Освен това в профила в Instagram не се получават малки приходи.

Виктория Ооо!

Виктория беше решена да промени живота си, след като се раздели и като истинска жена, започна да я прави с косата си. Отначало тя разрасна косата си, за която отдавна мечтаеше. Малко по-късно знаменитост доволен от снимката й с нов цвят на косата от ягода. Тя е много доволна от своя експеримент, докато феновете реагираха доста двусмислено.

Виктория Оо, преместих се в друга страна

Следващото нещо, което Виктория направи след раздялата, се премести в Лос Анджелис. Тя също сподели снимка на новия си дом в профила си. Между другото, дъщеря й Анджелина Летиция ще живее с майка си в Калифорния, където ще посещава френско училище.

Необичайни методи за корекция на лицето от Виктория

Съвсем наскоро личност от знаменитост публикува видео на своя видео блог за това как визуално да промени формата на лицето с бръснач. Тя отбеляза, че тази процедура не трябва да се подценява, защото ви позволява да коригирате лицето без помощта на пластични хирурзи.

Според Виктория, тя има малко чело, което не изглежда много хармонично на фона на красивите скули. За да коригирате това, той измерва пропорциите на лицето и премахва излишната коса с бръснач и конци. Феновете бяха изненадани от тази процедура, но те все още хвалиха Виктория за такова оригинално видео.

Нов роман на Виктория Бони: слухове или истината?

В блога си Виктория не се уморява да повтаря, че не страда след раздялата с Алекс. Напротив, нейният живот е изпълнен с ярки събития, срещи и познанства. Нещо повече, наскоро тя отбеляза, че отново е щастлива, че е във връзка с мъдър човек и планира да се ожени.

Малко по-късно в мрежата се появи снимка, в която Виктория беше в ръцете на Алън Джефри Бейер. Той е много по-млад от Виктория, но вече е свикнал с луксозен живот. Картината бързо отбеляза много коментари. Въпреки това, тя по-късно изтри тази рамка и заяви, че младежът е нейният добър приятел, а съвместната снимка е само шега.

Но историята с новото гадже не е приключила. Celebrity продължава да радва абонатите със своите снимки с луксозни букети. Според нея новият мъж не се уморява да угажда на Виктория с изненади и невероятни подаръци.

Виктория Ооу! Саут взе участие в патриотичния фотопроект

В чест на Деня на победата много звезди от шоубизнеса се обединиха, за да участват в проект, наречен # Месец Месец. Знаменитости позираха за снимка във военна униформа, за да си спомнят как е била дадена победата. На тематичната изложба бяха представени снимки на тяхното участие.

Тайните на фигурата на Виктория Бони

Преди това много от тях отбелязаха прекомерната тънкост на знаменитостта, но твърди, че се чувства много добре в теглото си. Но все пак Виктория реши да спечели няколко килограма, за да изглежда по-атлетично. Сега тя редовно се занимава със спорт и се стреми да придобие мускулна маса.

Виктория Оо на филмовия фестивал в Кан 2017

През май се проведе ежегодният филмов фестивал във Франция, на който присъстваха известни личности от цял ​​свят, включително Виктория Боня. За церемонията тя избра луксозна рокля с мек розов цвят, бродирана с много пайети. Той бе отбелязан и включен в броя на най-красивите костюми на филмовия фестивал.

На премиерата на картината "Окча" Виктория дойде в синя рокля, допълваща образа с нос от пера. Подобно облекло беше доста двусмислено и много публикации го включиха в списъка на най-ужасните.

Друг костюм за червения килим, Виктория, демонстрира на филма "Историята на семейство Майровиц". Въпреки факта, че изглеждаше доста провокативно, всички оцениха и похвалиха усещането за вкус на знаменитост.

Образите на Виктория с интерес оценяват не само руските, но и западните медии. Между другото, не само роклите, но и аксесоарите станаха обект на дискусия.На церемонията по закриването тя носеше луксозна черна рокля.

Добавянето на изображение стана бижута, които струват повече от 5 милиона рубли.

Виктория Оо! Саут се срещна с престъпник в Кан

На партия Филип Плейн Виктория се появи по много необичаен начин. Според нея фаталният лук с черно червило е стара мечта, която е била реализирана.

На събитието присъстваха звезди от световния шоубизнес, но Виктория зарадва феновете си с картина с Джереми Микс. Неговата история е много необичайна, тъй като започва с факта, че той е бил затворен за кражба и притежаване на оръжие. Въпреки това, полицията публикува снимката му в интернет и оттогава става известна по целия свят. След освобождаването му го чакаха престижни предложения със значителна такса.

Животът на Виктория Бони е наистина интересен и изпълнен с ярки събития. Пожелаваме й успех в творчеството, кариерата и, разбира се, в личния й живот.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Проститутки и престъпници - героите на нашето време.
    Изглежда, че по-младото поколение искрено вярва в него.

  2. Да вече за една малка душа би си помислила. Естествената топка на Сатана. Но когато сме на небето, ще плюем на такова гниене в ада. Искаха да заблудят Бога, искаха да сменят екипировката си и това, което мислят отвътре, не се вижда, Бог вижда всичко!

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук