Тенденциите в дизайна на ноктите по-скоро бързо се заменят. И ако преди това най-често се използват ярки, наситени цветове, тогава през 2017 г. пастелната гама е истински хит. Такива нюанси се комбинират добре и често са подходящи дори за работни дни. На стилни идеи и варианти за дизайн нека поговорим днес по-подробно.

Монохроматично покритие

За тези, които не харесват разнообразни модели и допълнителна декорация на ноктите, едноцветното покритие е най-доброто решение. Такъв дизайн би бил подходящ във всеки случай, започвайки с ежедневната работа и завършвайки с работа.

За разлика от ярки цветове, пастелните цветове се съчетават перфектно помежду си. Затова можете спокойно да експериментирате и дори да рисувате всеки нокът с различен цвят. Повярвайте ми, в този случай тя ще изглежда красива и не прекалено колоритна.

За да направим прост монофоничен маникюр малко по-оригинален, предлагаме да добавите няколко кристала или мъниста. Поради това той ще изглежда нежен и елегантен.Можете също да трансформирате този дизайн с различни нюанси. За да направите това, достатъчно е да покриете един или повече невен с друг цвят.

Още един не по-малък начин, който ще помогне за промяна на монофонично покритие - комбинация от две предишни опции. Това означава, че няколко различни нюанса в пастелните цветове трябва да бъдат допълнени с кристали, мъниста или друг допълнителен декор. Този дизайн е идеален за летния сезон, тъй като може лесно да се комбинира с почти всички ваши начини.

Омбре ефект

Със сигурност всяко момиче поне веднъж е чувало за дизайна на ноктите с ефекта на омбре. Тази комбинация от няколко нюанса, които се поставят така, че цветовете плавно преминават един от друг. Благодарение на това се оказва един вид наклон, който изглежда много красив.

Много необичайна версия на изпълнението на този дизайн, като покрива всеки нокът с различен цвят. Фактът, че пастелната гама се поддържа, го прави много по-елегантен.

Между другото, не само хоризонтално, но и вертикалното ombré ще бъде приложимо през 2017 година. Всеки от тях е красив по свой начин, така че избирайте според личните предпочитания.

Луна и френски маникюр

Многогодишна класика, която ще хареса на много момичета и през 2017 година. Но дизайнерите на ноктите предлагат няколко други, модифицирани и актуализирани опции. Например маникюр в пастелни цветове изглежда невероятно. В допълнение, можете да го допълни с различни кристали, допълнителен декор, както и стилни модели. Избрали сме за вас няколко от най-красивите и модерни версии на луната и френския маникюр.

Изглежда много необичайна комбинация от лунен дизайн с геометричен модел. Но поради мекотата на цвета, тя изглежда доста хармонично.

Красива геометрия

Стилните геометрични модели стават все по-популярни. Те са абсолютно подходящи за всеки дизайн, тъй като можете да изберете най-подходящия. Например, строгите линии са подходящи за бизнес маникюр. И ако те са допълнени с красиви цветя, това ще придаде на дизайна усещане за романтика.

Ако не можете да изтеглите плавни линии, но искате да направите такъв дизайн у дома, това е просто решение. Използвайте щамповане, което ще ви позволи да приложите всяка идея.

За да създадете чертеж в геометричен стил, изобщо не е необходимо да използвате четки за рисуване на тънки линии. Такъв дизайн, направен с помощта на декоративна лента самозалепваща се лента изглежда не по-малко красива.

Също така, дизайнерите на ноктите често правят геометричен модел, използвайки точки. Това е специално устройство, което е необходимо, за да се постави еднакъв размер на точката. Между другото, този дизайн може лесно да бъде повторен у дома. Просто трябва да отделите малко време, за да се уверите, че моделът е еднороден.

Пастелен маникюр с шарка

Дори най-простият нюанс на лака може да бъде допълнен с интересен модел и след това маникюрът ще изглежда напълно различен. Тъй като през 2017 г. пастелната цветова палитра е в мода, препоръчваме да изберете подходящ модел или модел. Необходимо е да се създаде хармоничен дизайн. Но светли акценти също ще бъдат подходящи, но само ако нюансите ще бъдат комбинирани.

Трябва да се отбележи, че цветният модел е най-добре съчетан с пастелни нюанси. Този дизайн изглежда много женствен и романтичен, и това е точно това, което е необходимо през пролетно-летния сезон.

Не се страхувайте да комбинирате няколко варианта за дизайн в едно. Снимката е отличен пример за факта, че омбре ефектът в пастелните цветове изглежда много хармонично с цветя и кристали.

Кадифените цветя - перфектно допълват дискретен маникюр в бежов цвят.

Между другото, ако следвате модните тенденции в дрехите, вероятно знаете, че в света на модната индустрия те също така отличават цветен печат и пастелна гама. Това означава, че лесно можете да създадете красив образ, който да се комбинира с маникюр.

Невероятният цветен модел изглежда като произведение на изкуството. В същото време, тя остава не твърде ярка, така че може да се направи дори за работни дни, но при условие, че не са твърде строги правила.

Ако отдавна мечтаете за нещо, тогава се опитайте да изобразите това желание на ноктите си. Такъв дизайн ще ви зарадва за известно време и ще ви мотивира да предприемете действия. И картината може да бъде всяка. Например, полет с балон, пътуване, пътуване до морето и дори разходка с велосипед. Чувствайте се свободни да покажете на всички това, за което сънувате преди лягане.

Както виждате, пастелните цветове не ограничават създаването на интересен дизайн. Напротив, с негова помощ можете да направите нещо наистина красиво, ново и необичайно. И тъй като летният период е идеален за експерименти, ви препоръчваме определено да се опитате да направите стилен маникюр в пастелни цветове.

Какви цветове са най-често във вашия маникюр: пастелни или светли?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук