Популярна телевизионна водеща, социалистка, журналистка Ксения Собчак за пръв път стана майка. Неотдавна Собчак и децата се смятаха за несъвместими. Телевизионният водещ често беше в центъра на вниманието и скандалите поради не твърде ласкателните възгледи на относителните извънземни деца.
Но всичко се промени с раждането на сина на Платон. Въпреки че Ксения се опитва да не пропусне всякакви социални събития, днес интересите на Собчак стават все по-обширни - памперси, бебешки дрънкулки, малки вестници и други дребни неща на щастлива майка.
Собчак мама

Някои факти за Ксения Собчак

Учила в училище с английски пристрастия, паралелно обичала балета. През 1998 г. става студентка на факултета на Московския държавен университет. С течение на времето тя се премества в столицата и учи в МГИМО, получава бакалавърска степен. Влязъл в магистратурата по политология, а след това в магистърска степен. Владее три чужди езика.

Кариерата на Ксения Собчак започва да нараства бързо с пускането на проекта “Къща-2”.Оттогава тя става известна като домакин на много развлекателни и концертни програми по телевизията, включително програмата „Момичета”. Два пъти водещата награда "Муз-ТВ" и ярък участник в популярното шоу "Цирк със звездите". Също така се оказа голям радио домакин.

Но това не е целият потенциал на творческата дейност на видния социалист. Ксения Собчак също участва в касетите „Най-добрият филм“, „Крадци и проститутки“, има доста различни камоиди в други филми. В допълнение, известният телевизионен водещ - автор на 5 книги.

Що се отнася до характера, Ксюша има чудесно чувство за хумор и самоирония. Например, снимка с известен супермодел Ирина Шейк Собчак, публикувана в инстаграла си и игриво подписана:

- Ирина, след като роди дете, сякаш не изглеждах на осемнайсет. Разбира се, жалко е, но животът по принцип не е справедлив. "

Собчак и политика

До известно време мнозинството от лицето на Ксения Собчак предизвика асоциации със скандали в „Къща-2“ и не само. Въпреки това, през 2006 г. инициативната момиче изненада от създаването на младежко движение, озаглавено "Всички са свободни!"

А от 2011 г. Собчак вече активно се противопоставяше на всякакви измами с избори. Така през 2012 г. тя участва в митинга „За честни избори”, след което е задържана заедно с общественика Алексей Навален.

Ксения винаги е смело изразявала политическите си възгледи в поредица от редица предавания, които провеждала на MTV-Русия и Дъжд: „Държавният департамент с Ксения Собчак“, „Госдеп-2“, „Собчак жив“.

Личен живот на Ксения Собчак

През 2013 г. се омъжва за руски актьор, режисьор Максим Виторган, който вече имаше син и дъщеря от предишен брак.

Съвместното дете на щастливите съпрузи е родено на 18 ноември 2016 г. Момчето е на име Платон. А ето и снимка на сина, която Ксения коментира в Instagram:

„Платон Максимович вече е опитен пътешественик. Но въпреки това първото му море все още е в родната му Русия, в Сочи. Също така хотел с такова „топло” име - „Родина”!

Йога и вегетарианство Собчак

Ксения, в нейната 35-та, е страстно запалена по йога. И дори последните месеци на бременността не са попречили да посещават любима дейност. В интервюто си Собчак говори с гордост за промените си: обучение, правилна диета, добър треньор - всичко това имаше добър ефект върху нейната фигура и на живота като цяло. Момичето започва да се интересува от философия и с удоволствие да учи книги по йога.

Но йога не е последното хоби на активен телевизионен водещ. Плуване, ходене, бягане - всичко това присъства и в живота на Собчак. Очевидно с течение на времето редовната физическа активност променя не само нейната фигура, но и нейния мироглед. Днес момичето се придържа към вегетарианска хранителна система:
Между другото, много западни звезди мислят така. В края на краищата, днес тенденцията за осъзнаване във всичко се отнася до храненето. Ксения Анатолиевна казва, че не е намерила добър треньор веднага, но Андрей Сидерски се оказа най-добрият за нея днес.
Андрей е учител на най-високо ниво. Съвместната медитация с него носи огромен енергиен поток, защото той има реална мъжка енергия - силна и твърда. Чувствам дори някаква липса на воля и дори страх от такава сила на ума. Бях наистина шокирана психологически и изненадана колко много ви е включил в енергийната вълна. Днес такива хора са рядкост. "

Това е историята, разказана на Ксения за тайните на нейната красота.

Втора бременност?

Слуховете за втората бременност Собчак се появи през април, когато телевизионният водещ оскверни по подиума на модно ревю на АЛЕКСАНДЪР ТЕРЕХОВ. Гостите и журналистите веднага забелязаха леко закръгления й корем.Малко по-късно приятелката на Ксюша, Ника Белоцерковска, публикува двусмислен видеоклип от същото събитие на страницата си в Instagram, където ясно се вижда неплодният стомах на Собчак.

В деня преди това се появи друго потвърждение, че най-вероятно журналистите не са сгрешили, а Ксения Анатолиевна вече е в интересна позиция. Онлайн бе публикувана снимка, която ясно показва всички признаци на бременност. Картината е направена по време на изложбата на известния Сергей Шнуров, проведен в Музея на модерното изкуство в Москва на 6 юни.

Собчак не рекламираше първата си бременност по никакъв начин и се опитваше да избере такива дрехи, за да не се допуснат никакви догадки или въпроси от страна на обществеността. Очевидно, този път звездата реши да направи същото, без да коментира слуховете. Междувременно нейните идоли и фенове очакват момента, когато всички карти ще бъдат разкрити.

Ксения Собчак: снимка 2017

Облечи Ксения с наградата Муз-ТВ

На наградата Муз-ТВ за прес-закуска

Собчак на почивка

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук