За да наречем една от най-красивите актриси е невъзможно. Все пак всеки има своя собствена концепция за красотата. Някои са привлечени от изразителните очи, други имат редовни черти, а трети поставят усмивка на първо място. Но така или иначе, сред руските актриси има много хора, които могат да се нарекат най-красивите. Ето само малък списък от красоти.

Агния Дитковските

Примамлива усмивка и пронизителен поглед веднага направиха известната актриса. Нейната първа роля във филма "The Heat" я прави известна. И това е въпреки факта, че Агни няма театрално образование. За известно време актрисата си взе творчески пауза, която сериозно притеснява феновете си. Но много скоро тя се върна на снимачната площадка, с участието на филмите "На играта", "Агент", "Отхвърляне" и други.

Катерина Шпица

Момичето започва творческата си кариера на сцената, но тогава режисьорите я забелязват и я канят да се появи в техните филми. В допълнение, Катерина често може да бъде видяна на различни телевизионни предавания, например “Точно” и “Ледена епоха”.Нейната актьорска кариера започва с филма "Адам и трансформацията на Ева".

Анна-Сесил Свердлов

От детството, момичето мечтае да стане балерина, но след дипломирането си, тя решава да влезе в театралния институт. След дипломирането си тя играе в театъра, а през 2004 г. е поканена в киното. Първата забележителна работа на Свердловой е картината "Ароматът на дивата роза".

Анастасия Микулчина

Известната Анастасия е направена от режисьора Виктор Мережко, който я покани да свири в неговия филм Соня Златна ръка. След премиерата на сериала Настя се събуди известна. От нейните известни произведения също се снимат в поредицата “И зори тук са тихи”.

Наталия Рудова

Наскоро Рудова започва да играе във филми. Но за кратък период от време, актрисата успя да придобие солидна армия от фенове. И всичко това благодарение на естествената си красота и перфектна форма. Тя е винаги весела и сладка, което привлича вниманието на другите. Към днешна дата Наталия е участвала в 20 филма, най-известният от които е ролята й в телевизионния сериал „Универ”.

Кристина Асмус

Срамежливата блондинка спечели феновете си с хубаво лице и добра природа. Една от нейните забележителни роли е работата в телевизионния сериал "Стажанти". През 2010 г. списание Glamour носи името Кристина "Актриса на годината".

Татяна Арнтголц

Умни и красиви - това е как всички характеризират Татяна. Невероятна блондинка, която природата възнаграждава с аристократични черти на лицето, красива усмивка и изразителни очи, беше заснет, както в серията, така и в малки епизоди. Най-известните от нейните творби са картините "Лудница", "Следваща" и "Брак по завещание".

Алина Ланина

За първи път зрителите я видяха на екрана през 2006 г., когато филм с участието й „Детективи. ФСБ ”, където играе роля в епизода. И за известно време тя беше изключително поддържаща актриса. Успешна за Алина беше 2013 г., когато спечели една от главните роли в поредицата „Тайните на Института на благородните девици”.

Анна Снаткина

Успешната и известна Анна успя да стане само няколко години. През 2005 г. тя е поканена да участва в няколко телевизионни предавания едновременно, сред които „Обречена да стане звезда”. През 2011 г. списание MAXIM я изброи като най-секси жени в Русия.

Анна Горшкова

Основните качества на Анна, които тя умело използва, може да се нарече ослепителна усмивка и прекрасен поглед. За първи път зрителят успя да я види в телевизионния сериал „Бедната Настя”, след което участва в „Скъпа Маша Березина”, „Две съдби” и др.

Настася Самбурская

Настася все още няма много роли, най-известната от които е в поредицата „Универ. Нов общежитие. Но въпреки това феновете й забелязали в момичето не само красота и вътрешен магнетизъм, но и актьорски талант. Samburskaya, с изключение на филма се премахва в музикални клипове и изпълнява на театралната сцена.

Светлана Ходченкова

Тя е ярка и изразителна, затова я забелязаха не само руски, но и холивудски режисьори. Светлана има много различни титли и награди. Една от последните й творби е ролята на филма „Върколак: безсмъртен”, където Ходченкова играе заедно с известния Хю Джакман.

Екатерина Климова

Климова стана популярна не само заради изразителните си очи, но и заради харизмата си. Тя се нарича крехка, деликатна, женствена и невероятно красива жена. Катрин вече е успяла да свири в повече от 50 филма, най-популярният от които беше „Ние сме от бъдещето“. В допълнение към филмовия екран, той може да се види на театралната сцена.

Марина Александрова

Невероятната красота на Александрова впечатлява и впечатлява едновременно, като я отличава от множество красиви жени. Мнозина завиждат на безупречната й фигура, красива коса, перфектни черти на лицето и истински блясък в очите. Марина активно участва във филми, играе в театъра и участва в различни реалности.

Анна Хилкевич

Непослушното и весело момиче стана известно след снимането в „Универ”. Тази блондинка е завладяла публиката не само с красота, но и със съзнанието и актьорския си талант. Ето защо не е изненадващо, че режисьорът на филма “Firs” го забеляза, карайки го да участва в неговия филм.

Анна Михайловская

За първи път Анна започва да играе във филми, докато все още е студент. Тя изигра първата си роля в снимките на Кадетството. След това тя се появява в “Маргоша” и “Най-красивата”. Михайловская има не само талант за актьорско майсторство, но и сладко лице, което я прави много популярна сред руската публика.

Елизавета Боярска

Още в самото начало се наричаше не само дъщеря на Боярски. Затова Лиза трябваше да положи огромни усилия, за да докаже на всички, че не е просто дете на талантлив актьор. Първата й работа беше заснемането на филма "Първо след Бог". След това тя участва във филмите "Адмирал", "Ирония на съдбата". Продължение, Пет булки и много други. Актрисата не се смята за красива и не престава да твърди, че най-важното в човека е не неговите външни данни, а вътрешен свят.

Анна Калашникова

Тя може да се нарече многостранна личност, тъй като Анна е едновременно ангажирана с различни задачи - играе във филми, е лице на SOSU, провежда интернет канала на ELLO и записва филмови саундтраци.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук