Tattoo - съвременен тип бодиарт, чиято история далеч назад във времето. В момента, с помощта на татуировки, мъжете и жените демонстрират своята индивидуалност и уникалност, опитвайки се да направят имиджа си по-привлекателен и секси. По отношение на избора на скицата, мнозинството предпочита растения и животни, надписи и амулети, изображения на известни личности или герои. Въпреки това, еднакво интересна опция са картите за татуировки, скиците на които могат да бъдат намерени в публичното пространство.

Стойността на картите за игра в татуировката

Ако говорим за игрални карти, те имат противоположни стойности, мнозина смятат, че изображенията на съвременните карти са взети от специални карти на Таро. Изглежда, че картите са устройство за безвредни хазартни игри, в които и възрастните, и децата са запалени. От друга страна, всеки знак и цвят прикриват специално значение и магическо значение, което не се дава на всички.

Стойността на татуировката с изображението на картите за игра на първо място зависи от това какъв цвят и стойност са избрани за скицата на бъдещите татуировки. Между другото, звучи неправдоподобно, но разделянето по цвят ни даде християнството. Картите са основният символ на богохулството, защото отразяват неуважение към Исус Христос и неговите страдания, смърт. Причината за това е в това, че картите имат пряка връзка с Христовите страсти. Върхът е символ на черно копие, което прониза ребрата на Исус, кръст - символ на кръста, на който са го разпънали, главата символизира гъба с оцет, а тамбуринът е ноктите, с които Спасителят е прикрепен към кръста.

Във връзка с това е важно да се определи дали такава татуировка ще украси тялото или е по-добре да се намери по-малко безвредна опция. Разбира се, много критици през годините са се опитвали да опровергаят това тълкуване и да докажат, че това не е вярно, а картите са абсолютно безопасен обект и символ. Не е възможно обаче да се докаже обратното, затова в християнското възприятие на картата това е изключително негативен символ, отразяващ греха във всичките му проявления.

Татуировки за мъже

Както знаете, мъжете с помощта на татуировки се опитват да демонстрират своята сила, лидерски качества и смелост. За картите често се използват етнически, келтски и традиционен стил. Стойността на картите за игра на тялото на мъжа зависи от костюма, както и от стойността на картата, използвана при създаването на скицата. В древни времена, татуировка карти на тялото на един човек е символ на грях и разврат, богохулство и аморалност, следователно, тя причинява осъждане, а не наслада.

Сега отношението към татуировките е по-лоялно, следователно представител на по-силния пол, изобразяващ върху тялото си рисунка с карти за игра не се счита за изгнаник или атеист. Татуираните карти в съвременния свят са чудесен начин да демонстрирате своята оригиналност и усещане за вкус. Пиковото асо на мъжкото тяло е символ на авторитет, сила и лидерски качества, тъй като той е най-високата карта в тестето (ако има 36 карти). Не по-малко привлекателна опция е джокер картата (най-високата карта, която бие дори аса).

Татуировки за момичета

Момичетата също не искат да се справят с модата и да използват татуировка с картина на карти за игра на тялото си. Както знаете, момичетата избират нежни скици с ярки цветове и плавни линии, за да покажат своята женственост, красота и крехкост в картината. Въпреки това, татуировка карти - това не е най-популярното решение сред момичетата. Обикновено те се избират от ярки и непредсказуеми момичета, които поставят образа на картите на врата, ръцете или пръстите.

Карти за татуировки в затворите

Както знаете, в затвора много обикновени и напълно безвредни татуировки имат коренно различни стойности и са предимно негативни. Що се отнася до картите, те често се използват в зоната, а стойността им зависи от костюма и стойността на картата. Кръстът е костюм за крадци в закона, а връх е символ на крадци във властта. Тамбурините са котки, комарджии и измамници. Но сърдечният костюм е от особено значение и най-негативен, защото в затвора този символ се прилага към тялото на хора с неконвенционална ориентация или така наречените "пропуснати".

Татуировки с изображение на карти за игра са популярни не само в мъжки, но и в женски затвори. По принцип смисълът тук не е много по-различен, така че дайрето също е символ на измамници, кръст и връх - само за крадци, но сърцето е отражение на осъдените на покварено отношение (педофилия).

Местоположение и скици на карти за татуировки

Татуировки с изображение на карти за игра са особено популярни сред хората, които обичат хазарта. За да привлекат късмет и късмет, мъжете поставят образа на картите на ръцете си, а скицата се състои от няколко карти, сякаш хвърлени в играта. Ако татуировката не се използва като символ на Фарта, а просто като украшение, тогава тя може да се постави на всяка част от тялото. Например, жените предпочитат да поставят изображението на шията, рамото или корема, по-рядко върху ребрата или ръцете.Що се отнася до мъжете, те предпочитат големи фигури, които се поставят на ключицата, гърдите, раменете или гърба. Като цяло изборът на място за татуиране зависи от болката, личните предпочитания на клиента и размера на скицата.

Татуираните карти обикновено се използват за демонстриране на тяхната сила и сила, лидерство и авторитет в обществото. В този случай татуировките се извършват по агресивен начин, допълвайки ги с черепи или пръски кръв. Също така в търсенето е изображението на картите, сякаш заровени в пламъци. Не по-малко популярен вариант - комбинация от карти със символите на смъртоносните грехове или самия дявол. Що се отнася до момичетата, те използват по-меки и по-деликатни допълнения, например плодове, цветя, силует на любим човек. Ако говорим за стилове, по-добре е да отдадете предпочитание на една от следните техники на приложение:

  • Нови скули или стари скули.
  • Graffiti.
  • Реализъм.

Популярни скици на татуировки с карти за игра:

  • Покер комбинации.
  • Асо пик.
  • Сърдечна дама - женска версия.
  • Карти с кубчета.
  • Комбинация от карти с топка за боулинг (обикновено избират черна топка с номер 8).
  • Карти и чипове - покер тема.
  • Шутникът

 

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук