Напоследък татуировките са много търсени, защото това е оригиналния начин да изразят личността си и да направят тялото по-секси. Сред многото идеи и скици на нежния пол избират различни цветя или птици, поразителен пример от които е татуировка с изображение на лястовица. Лястовицата е чист, нежен и докосващ създание с малки крила, които имат привлекателен външен вид.

Татуировката с нейния образ е универсална и може да се използва еднакво често от мъже и жени. Въпреки това, майсторите отбелязват, че повече такива татуировки са помолени да поставят върху телата си млади момичета, докато те не мислят за това, какво е носенето на татуировка.

Поглъщайте татуировка: исторически и общ смисъл

Разберете точния смисъл на татуировката с изображението на лястовицата е възможно само ако човекът познава истинската си основа, както и символичната роля на образа в културите по света.Както знаете, татуировката на лястовиците се корени дълбоко в миналото, за първи път този образ е бил свързан с морето, или по-скоро с моряците. Работата е там, че тези птици, като останалите, живеят само на сушата, така че техните моряци първи видяха, приближавайки се до острова или континента. Виждайки лястовицата, моряците осъзнаха, че земята е много близо.

В резултат на това лястовицата се превърна в символ на завръщане вкъщи, а когато моряците бяха далеч от дома, образът на лястовицата напомни за семейството, което остана в родината. Татуировката с една лястовица много бързо се разпространява и е разпознаваем символ във всички морски пристанища, остава популярна за хора, които свързват живота си с морето и до днес. Съществува и морско право, според което морякът може да погълне само една лястовица по тялото си, ако е пътувал повече от 7000 мили, като по този начин демонстрира своя опит. Като цяло една татуировка на гълтане е символ на надежда, късмет, сутрин, пролет, младеж, домашен уют, бързина, щастие, разсъмване и свобода.

Ако докоснете историята и се потопите в нея по-дълбоко, тогава може да се отбележи, че лястовицата е многократно споменавана от древните гърци, те са били свързани с богинята Афродита (богинята на красотата и любовта), докато птицата е нейният пратеник. В Египет лястовицата е символ на богинята Изида. Също така олицетворение на "Великите майки" е птица от критски и древни шумери. В Китай лястовицата е символ на лоялност, но в същото време е опасност и риск.

Японските жители смятат, че лястовицата е олицетворение на лоялността към дома, нежността на майката. В християнството лястовицата се е смятала за символ на възкресението, началото на нов живот. Татуировка, изобразяваща една или две лястовици, символизира свободата, така че често се използва от затворници, които са напуснали затвора. Много майстори на бойни изкуства поставят лястовица на ръце или юмруци, вярвайки, че това ще направи техните ръце по-бързо. Също така лястовицата е символ на престъпни банди, олицетворение на превъзходството на „бялата раса“.

Чрез комбиниране на всичко по-горе можете да разберете, че лястовицата е чудесна възможност за татуировка, наситена с загадки, митове и богата история. В повечето случаи лястовицата се свързва с понятия като любов, благополучие и нежност, поради което е толкова популярна сред момичетата.

Поглъщайте татуировка: модерно значение за момичета и момчета

Както беше споменато по-рано, татуировката за лястовица е изключително популярна сред момичетата, защото е красива птица с положително сакрално значение. За момичетата лястовицата означава пролет, красота и младост. Гълта с цвете в човката ще бъде оригинална опция за татуировка. За романтични и стилни представители на нежния пол лястовицата се препоръчва да се нанася върху долната част на гърба, това ще придаде привлекателност и флирт.

Поглъщането, което ще се забележи на женското тяло, ще покаже на другите, че е приятно и лесно да общуват със собственика си, бързо можете да намерите общ език. Също толкова привлекателно решение би било поглъщането на стомаха или шията, краката или предмишницата. Броят на лястовиците също не е ограничен, той може да бъде самотен или обратно.

Що се отнася до мъжете, те използват татуировка за поглъщане на рамото или ръката, както и торса. Често един допълнителен елемент са различните надписи, а самата лястовица ще бъде символ на стремеж към нови открития и свобода. Ако човек е силен спортист, занимаващ се с бойни изкуства или бокс, тогава лястовицата трябва да се приложи към юмруците му. Поглъщайте на китката на човека - красота, свобода и младост.

Swallow Tattoo: Популярни места за приложение

Фините нюанси на стойностите на татуировките на лястовиците остават почти непроменени в зависимост от това къде е изобразена птицата. Ако лястовицата е разположена на китката, стойността му ще бъде - красота, младост и свобода. Ако такава татуировка е разположена на врата, тя символизира надежда и вяра в успеха, служи като талисман за своя собственик. В този случай, в близост до птицата изобразяват подкова или четвъртит.Слабината е зона на тялото, където само отворена и романтична природа може да си позволи татуировка, защото този модел може да бъде скрит и флиртово демонстриран.

Погълне татуировка: скици и оригинални идеи

Ако погледнете скици или завършени работи, може да се отбележи, че лястовиците често са изобразени без допълнителни елементи, а самите татуировки са малки и спретнати работи, които изглеждат добре на всяка част от тялото. Поглъщането обикновено се изобразява в цвят, защото има привлекателна и ярко червена гърда. Поглъщането в стила на реализъм, което седи на клон на дърво или е в полет, ще изглежда много хубаво. Първоначалната версия е чифт птици с пилета в гнездото, така че собственикът показва, че за него семейството е от първостепенно значение.

Лястовицата в стил акварел изглежда не по-малко красива, има игра на цветове, гладки преходи и ивици от цветове, сякаш следи от крила от крилата могат да се видят. Ако една самотна лястовица изглежда скучна, то тя може да бъде допълнена с романтични и деликатни елементи, например, сърце, цветя (червени рози, хризантеми или лалета), гълъб.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук