Блестящи татуировки - популярен вид временна татуировка, която се състои от апликация с прическа, придава изображение към тялото с хипоалергенно лепило. Атрактивни, ярки и колоритни, сочни и блестящи блестящи татуировки съчетават всички необходими добродетели, привличайки много момичета от различни възрасти. Трябва да се отбележи, че други видове татуировки нямат такъв широк избор в цветовете, те не заслепяват с блясъка си.

Блясък татуировка ви позволява да създадете най-оригиналните и стилни изображения, да им помогне в този оригинален дизайн решение и специални ефекти. Блясък татуировка е идеално решение за млади и привлекателни момичета, които искат да привлекат вниманието на другите. Също така подобно бельо е подходящо за любителите на клубове, партита и други шумни събития.Приложна технология блясък татуировка

Създаването на временна татуировка с пайети е много лесно, дори можете да се справите с това у дома. На първо място, трябва да вземете шаблон, след което върху него се нанася хипоалергенно лепило върху избрана част от тялото, след което се поръсва с блясък. Трябва да се отбележи, че този начин на татуиране е абсолютно безвреден за живота и здравето на човека, самото лепило има уникални свойства - еластичност, водоустойчивост. Поради това бляскавата татуировка остава на тялото до две седмици, а понякога и повече, без да се страхува от вода, не предизвиква алергични реакции, сърбеж или дразнене.

Sequin Tattoo: достойнство

Временни татуировки тип, които се прилагат към тялото на момичетата и децата с помощта на искри изглеждат добре както през деня, така и през нощта, няма значение дали е изкуствена или естествена светлина, благодарение на която можете да покажете татуировката както на плажа, така и в нощния клуб. , Няма значение къде се намира изображението на ръката, крака или стомаха, защото татуировката е универсално решение, което е безопасно и лесно за изпълнение, така че няма ограничения.

Блясъците ви позволяват да създавате всеки модел, докато няма ограничения за размера или техниката на приложение, всичко зависи от вкуса и предпочитанията на клиента. Също така професионализмът на майстора може да бъде границата за рисуване, затова е по-добре да се даде предпочитание на опитен човек.

Блясък татуировка е ярък, ефектен, слънчев и колоритен решение, което може да ви изненада, както през зимата, така и през лятото. Например, мехнди-татуировки от хна са създадени в топла монохроматична скала, студените цветове са присъщи на UV бои, но в бляскава татуировка няма такива ограничения, така че те са идеалното решение.

Не по-малко важно е, че за прилагане на татуировка върху повърхността на тялото с помощта на специално лепило, което е безопасно за живота и здравето на човека, не причинява зачервяване или дразнене. Блясък татуировки позволяват дори деца и хора с чувствителна кожа. С искряща татуировка няма страх, че ще се измие, защото лепилото е водоустойчиво и еластично, така че душът или плажът не създават проблеми.

Животът на временния татуиран блясък е около две седмици, но с дължимата грижа, изображението лежи върху тялото за до един месец. Основното предимство - брилянтен модел може лесно да бъде елиминиран по всяко време, така че изображението да може да се променя поне през ден. Като цяло, блясък татуировка е идеално решение за тези, които обичат да променят имиджа си. Tattoo sparkles отварят възможност за момичета и деца да експериментират, така че можете да съживите всяко дизайнерско решение, украсявайки тялото си с него.

Материали за блясък татуировки и къде да ги купуват

Блясък татуировка може да бъде създаден чрез свързване на капитана в салона, но мнозина предпочитат да се създаде изображение на тялото у дома. За да бъде възможно това, е необходимо да се купуват материали, най-лесният начин да се направи това е в интернет, защото броят на онлайн магазините, продаващи материали за бляскави татуировки, е неограничен. Избирайки материали, трябва да закупите пълен комплект, който включва:

 • Лепило (специално хипоалергенно).
 • Блясък за тялото.
 • Шаблони (стандартен набор от готови изображения).
 • Комплект четки - тънък за рисуване на картина, гъста четка или вентилатор - за завършване на процедурата.

Блясък татуировка: етапите на прилагане на изображението и снимката на готови работи

За да поставите изображение върху тялото, е необходимо да преминете през следните стъпки:

 • Изборът на модели и места за неговото приложение.
 • Повърхностно обезмасляване - кожата се обработва, за да се повиши адхезията (за да се подобри качеството на адхезия на кожата). За обезмасляване, най-добре е да се използва препарат за отстраняване на меки нокти (без масла и ацетон в състава) или алкохол-съдържащ разтвор. Ако татуировката се нанесе върху лицето, тогава можете да обезцветете кожата, като използвате безалкохолен тоник.
 • Нанасяне на лепило върху повърхността на кожата, която преди това е била обезмаслена.Това може да се направи с шаблон или на ръка, след което трябва да изчакате 15-20 секунди, докато лепилото стане прозрачно.
 • Използвайки тънка четка, трябва да нанесете шаблон във формата на искри или пигмент от същия цвят. Patting трябва да "карам в" с четка блясък или пигмент в лепилото.
 • Подобно приложение на други близалки от други цветове.

Sequin Tattoo: съвети от професионалистите

Препоръки на специалисти:

 • За да направят черните или тъмните искри по-привлекателни, те могат да бъдат покрити с прозрачен „прах“.
 • Изборът на зони на тялото е по-добре да се изоставят от местата, където има високо триене (места, където дрехите се прилягат плътно към тялото, като колани, презрамки за сутиени).
 • След завършване на татуировката може да се изсуши със сешоар (топъл въздух, но не и горещ).
 • Блясък татуировка не е препоръчително да се мокри през първите 12 часа след прилагането.
 • За запазването на изображението не е необходимо да се търка с гъба или кърпа, а също така е необходимо да се избягва контакт с кремове, масла и алкохол.
 • Татуировката след водни процедури не трябва да се търка, а само промакиват, докато трябва да се откажат от местата, където се излага на високи температури (баня, сауна, солариум).
 • Можете да премахнете татуировката с памучна подложка, потопена в алкохолен разтвор или препарат за отстраняване на лак за нокти без ацетон.

 

 

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук