Всичко в света се подчинява на красотата, но в ежедневието много хора не го забелязват. Този преглед се фокусира върху красотата на автомобилите. Някои шофьори виждат себе си в своите фантазии зад волана на красива кола. В крайна сметка, всеки обича естетиката и иска да се вози красива кола. Необходимо е да се помогне на мечтателите и заедно да се разбере коя кола има най-атрактивния дизайн в света.

Lexus LFA

Автомобилът на тази марка се произвежда изключително под поръчката. В своята красота в Япония този автомобил не познава конкурентите си. Общо произведени три версии на този концептуален автомобил. Задното задвижване на красивия Lexus LFA е с обем на двигателя от 580 литра. а. и шестстепенна автоматична трансмисия. Максималната скорост, разработена от автомобила, е 325,1 км / ч. Lexus LFA правилно се нарежда на първо място в класацията на най-красивите автомобили.

Bentley continental

Легендарната компания Bentley винаги се е специализирала в производството на лимузини. Най-красивото творение на тази компания е спортният Bentley Continental. Това е наистина чудовище със сила, грация и масивна красота. Може би само статуите на Донатело могат да се сравнят с красотата на тази кола.С нарастването на 184 см, човек удобно се чувства в тази колесница дори напред, дори и зад гърба си. Произведено от Bentley Continental във Великобритания. 12-цилиндров двигател с обем от 6 литра е способен да ускори този красив мъж до 320 км / ч. С мощност на двигателя от 577 литра. а. Колата е доста икономична. Разходът на гориво е 11 литра на 100 км в градски режим.

Lamborghini murcielago

От всички разработки на италианската автомобилна индустрия, това е най-красивата и най-бързата от съществуващите автомобили. Това е просто образец на ненадминато очарование, но тази италианска красота беше прекратена през 2010 година. За дизайнерите задачата беше да се подобри безопасността на суперкара и да се подобри функционалността. И те се справиха със задачата - в моторното отделение поставени 12-цилиндров двигател, а безопасността на автомобила отговаря на всички изисквания. И сега, докато шофирате по този най-красив автомобил, се усеща специална динамика - както по време на полет. Lamborghini Murcielago затваря първите три в класацията.

McLaren MP 4-12C

По време на представянето на този модел целият Франкфурт на Майн бързаше да погледне тази кола. Това беше основното събитие на сезона. За да разпръсне чудото на автомобилната индустрия ще отнеме само 3 секунди. Максималната скорост, до която можете да ускорите McLaren - 323 км / ч. Специален чар и елегантност придава на колата лекота. Не трябва дори да обсъждате, че колата се счита за най-красивата, която е четвъртата най-голяма класация.

Porsche Carrera GT

Porsche Carrera GT - най-красивата кола. Тя съчетава сдържаност, благородство, достойнство. Това творение въплъщава магнезий, алуминий, титан. Този модел е освободен в размер на 1270 единици. Двигателят на колата не познава бариери, той е разкъсан напред, като огън. 600 л двигател. а. и обемът от 5,7 литра е просто непоклатим.

До 100 км / ч автомобилът ускорява за около 3.91 секунди, а максималната възможна скорост е 331 км / ч.

Bugatti Veyron

Bugatti Veyron може уверено да се отдаде на най-красивия автомобил на планетата. Това е само стандартът за върхови постижения. Това е първата кола, която завладя марката за скорост - 432.2 км / ч. По отношение на скоростта на ускорение, тя е пред малките самолети.

Преди няколко години скоростта от 400 км / ч беше фантастична, но инженерите се справиха със задачата и 16-цилиндров двигател беше монтиран на колата. Но в хода на операцията възникна нова задача - охлаждане на това чудовище. Но експертите са се справили с тази задача. Цялата тази сила е облечена във фантастични форми.

Mercedes SLS AMG

Как този рейтинг е без легендарния Мерцедес? Какво поглед моторник не се обръща при вида на тази кола, или какъв вид сърце не трепери при вида на красив немски? Моделът SLS AMG има строг балансиран дизайн. Класикът винаги е бил в модата и позволява да се успокоят и да се ультра ретро стилове. Мощността на двигателя Mercedes SLS AMG е 571 литра. а.

Audi R8

В семейството на Audi R8 е само диамант. Delight причинява кацане на колата. Тя е ниска и изглежда, че R8 е готов да скочи. Тази кола често се премахва в главната роля на екшън филмите. Обем на двигателя Audi R8 - 4,2 л. Този чистокръвен красив с право удари десетте най-красиви коли на земята. Мощността на двигателя е 422 литра. а. И това е достатъчно, за да се разпръсне колата до максималната скорост, но електронните системи за сигурност няма да позволят тази автомобилна индустрия да се ускори над 305 км / ч.

Ferrari 458 Italia

Предпоследното място в класацията е елитен автомобил, който е постигнал хармония от безупречни форми и движения. Този красив автомобил принадлежи към високоскоростния сегмент. Външният му вид е, че е готов да отреже въздуха в този момент. 3.45 секунди е достатъчно, за да може автомобилът да пресече линията от 100 км / ч на скоростомера. Още няколко секунди и този неустоим кон вече се състезава с максимална скорост от 326,8 км / ч. В допълнение към красотата си, той е и най-бързият модел, произведен някога от Ferrari в историята.

Aston Martin One-77

Този модел изглежда е създаден на друга планета.Общо 77 единици автомобили от този модел напуснаха поточната линия на предприятието. И всичко това вече бяха заплатени от потенциалните купувачи още една година преди първото представяне на най-красивия автомобил. Това е просто изключителна творба. 12-цилиндровият двигател с обем 7,3 литра е зает от проектанти, вероятно в други галактики. Мощността на двигателя е 749 литра. в.! Сякаш хармонията на сферите живее тук, а красотата на този новодошъл от друго пространство е просто неземна.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук