В новата учебна година училищната униформа за момичета ще бъде демократична. В момента не съществува единен стандарт за този вид облекло. Следователно формулярът се избира въз основа на личния вкус на родителите и децата или по решение на училищния съвет и администрацията.

Тъй като момичетата от ранна възраст започват да следват модата и изразяват желанията си за гардероба си, е необходимо да се вземе предвид тяхното мнение и да се гарантира, че те харесват новите дрехи. Ако това не се случи, детето може да изпита дискомфорт, когато посещава училище, което би довело до нежелание да се учи.

Критерии за избор на училищна униформа в сезона 2017-2018

Първоначалната цел на типичните дрехи в училищата е да се минимизират всички видове дразнители, свързани с външния вид. Проблемът е решен чрез избиране на подходящ разрез и цветова гама. Такъв подход ще принуди детето да свикне с необходимостта да носи дрехи, подходящи за случая. Това е основно умение за бъдещите бизнес жени и офис работници.

Облекло за учене трябва да бъде удобно. Ако детето може лесно да седне, скочи нагоре и протегне ръцете си в нова форма без неприятни усещания, тогава това е неговият размер. Комфортът също ще повлияе на качеството на тъканта. Тя трябва да бъде умерено гъста, но дишаща. При тези условия момичето ще може спокойно да разбере науката, без да се разсейва от дрехите си.

Ако формата е избрана за представител на началните класове, тогава трябва да се уверите, че той сам може да се съблича и да се облича. За да направите това, изберете модел на облекло с минимален брой бутони и други крепежни елементи.

Избор на стилове

Ако преди няколко десетилетия момичетата не са имали голям избор между идентични рокли и училищни престилки, то съвременната модна индустрия дава на учениците широка гама от стилове, модели, цветове и щампи.

Комплекти за разнообразие

Основните неща в комплектите училищни униформи са полите, сарафани, сака, жилетки, панталони. Необходимо е да се отдалечите от правилото „черно дъно, бял връх” и да се опитате самостоятелно да създадете няколко взаимозаменяеми комплекта дрехи от основни неща.

Полата може да бъде съкратена с леко разширение. Очарованието на модела ще представлява плетене или облекло. Дължината на полата трябва да бъде умерено къса, тъй като предизвикателният мини не отговаря по никакъв начин на образа на усърден ученик. Също така не е необходимо да се настоява за прекомерна дължина. Модата за дълги поли между ученички остава през деветнадесети век. Едно момиче в макси ще предизвика повече подигравки, отколкото насърчаване на връстници. Дължината на коляното ще бъде най-добрият вариант за първокласник, а за гимназията. По отношение на дължината си струва да се консултирате с детето и да използвате огледало.

Създавайки готови комплекти, дизайнерите разчитат на практичността на роклята. Изключват се допълнителни декоративни елементи. Силуетите са прости и кратки. Като подчертавате ограничението на образа, можете да го направите стилен, тъй като е скромност, която е основната характеристика на бизнес облеклото.

Можете да се откроите от тълпата от монотонни тоалети, като изберете комплект с един или два малки декоративни елемента. Това може да бъде декоративна линия с ярък цвят или специална форма на ръкава и яка. Ивиците, които класифицират ученика в определена образователна институция, изглеждат впечатляващи. Тези елементи ще осигурят особена уникалност на костюма, като същевременно поддържат общи типични очертания.

Училищната униформа не отрича наличието на аксесоари. Избирайки подходящите декорации с момичето, можете да й помогнете да формира добър вкус в ранните етапи на развитие. Помощ при избора на училищно облекло може да бъде законодателството на Русия. В него ясно се посочват критериите, на които трябва да отговаря училищната униформа.

Когато купувате части за комплект, не забравяйте, че формулярът може да бъде случаен и тържествен. Например, за ежедневно носене полата се носи с бял голф, а на почивка се заменя с елегантна блуза. Празничният ансамбъл с жилетка и сако изглежда страхотно, което момичето няма да носи всеки ден.

Наличието на яке в комплекта е от практическо значение. В допълнение, тя позволява на ученик да изглежда строго и събрани, якето може да се използва като връхно облекло и да се затопли детето в студени дни. Същото важи и за униформените панталони. Тяхното присъствие в женските комплекти може да изглежда излишно, но в мразовита зима те ще бъдат спасение.

Модни стилове от производители

На върха сред якета ще бъдат къси модели, оборудвани с малки ревера. Пакетните джобове с незабележимо покритие могат да допълнят продукта. През новата година отсъствието на чисто женски декоративни елементи е фундаментално. На сакото не трябва да има излишни украшения, лъкове и лъкове. Допълнително освобождаване се допуска само при използване на специален трикотаж за машинно плетене.

В тенденцията отново ще се появят сандали и рокли със средна и къса дължина. Класическите униформи ще придобият специална популярност. Сгънати до дъното на полата могат да бъдат снабдени с малки лаконични гънки. Това е напълно достатъчно, за да направи оригиналния костюм.

Блузите в новия сезон позволяват повече свобода по отношение на дизайна. Можете спокойно да изберете модел с обемна яка и дори да го украсите с лъкове и къдрици. Долна блуза може да се носи под блуза с къса яка. Това важи за студения сезон. Завърши образа на строга проста рокля.

Отпечатъци и цветове

Въпреки строгите ограничения на цветовете, остава богат избор от отпечатъци и нюанси. Монофоничните продукти и геометричните модели ще бъдат от значение. В горните нюанси на тъмно синьо, бордо, цвета на гнила череша, тъмно зелено, сиво и синьо-сиво. Тези цветове в продължение на много години са представени в асортимента на специализираните магазини.

Кейдж в горната част

В продължение на много години авторите на колекциите от училищни униформи предложиха да изберат дрехи с печат в клетка. Има много разновидности на такъв модел: „Каледония“, „Черна стража“, „Облечи Кембъл“, „Бърбъри“, „Облечи Гордън“, „Роял Стюърт“. Всеки от тях е привлекателен и достоен за внимание. Роклята, където монофоничната тъкан се комбинира с клетката в тон, ще бъде безупречна.

Изборът на дрехи за училищни момичета е достатъчно широк. Анализирайки го, можете лесно да намерите стилен и удобен комплект за момичета от всякаква възраст. Важно е да се спазват горните правила и да се чуе мнението на бъдещата господарка на новата училищна униформа.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук