За момичетата, които искат да променят нещо в живота си, психолозите препоръчват да се направи нова прическа или да се оцвети косата им с различен цвят. В този случай, трябва да се съсредоточите върху дължината на косата, формата и вида на лицето и времето на годината. За есента стилистите се съветват да изберат топла гама от цветове. Струва си също така да се има предвид, че през 2018 г. смесването на нюанси и използването на нестандартни техники за оцветяване ще бъдат от значение.

Balayazh

През 2018 г. тази техника на оцветяване може да се счита за най-популярна. Нейната особеност беше един вид разтягане на няколко цвята възможно най-точно, по цялата дължина на косата. Тази техника е най-деликатна и естествена. Благодарение на този метод на оцветяване, можете визуално да направите косата по-обемна.

Техниката включва хаотично оцветяване на отделни нишки. В този случай корените остават естествени. Идеалният балаянж изглежда на многослойни прически, като каскада или текстура.

shatush

Поради големия брой предимства, тази техника е популярна от известно време.Външно, такова оцветяване изглежда много естествено. Характеристиките на пръчката включват ефекта на избеляла коса. За тази цел нишките могат да бъдат оцветени, както по цялата дължина, така и само техните върхове да са леко подобни в тоналността на цветовете.

ломбер

Модните жени са запознати с тази техника повече от година. Поради своята оригиналност, ombra ще бъде актуална през 2018 г. За особеностите на тази техника стилистите включват най-плавния преход от един цвят към друг. Класическото омбра включва боядисване на корените в по-тъмен цвят. В същото време останалата част от косата остава светла. В допълнение, има обратен оцветяване в стила на омбре, в който цветовете са обърнати с главата надолу.

Sombra

Тази техника се отнася до новостите, въпреки че някои момичета вече са успели да я опознаят и обичат благодарение на яркостта и естествеността. Мрачността е много подобна на омбре, с изключение на това, че градиентната линия е направена не само хоризонтално, но и вертикално. По този начин, оцветяването се получава не само стилно, но и практично, защото в този случай вече няма нужда да се притеснявате за прерастващите корени на косата. Благодарение на гладкото размазване на контурите, то ще изглежда естествено.

brondirovanie

Сред популярните техники за боядисване през 2018 г. ще бъде бродирането на косата. Тази техника получи името си от английските думи кафяви и руси. В този случай основата е по-тъмен нюанс, който плавно се влива в русата. В действителност, това е обичайната ombre, само като основа използван шоколад сянка. Когато brondirovanii кафяв цвят в корените плавно отива на ярки върхове.

Осветяването в Калифорния

Вече дълъг период от време, много модни жени избират Калифорния, поради факта, че тази техника включва най-естествения преход от тъмни корени към ярки краища. Универсалността на такъв оцветяване се нарича факта, че може да се използва, както тъмно, така и кафяво, и дори светли нюанси.

За оцветяване в техниката на калифорнийското подчертаване се използват само внимателни формулировки. След боядисване, нишките не се увиват във фолио, както при обикновеното осветяване. По този начин е възможно да се постигне, че светлинното свойство на състава за оцветяване постепенно изчезва. Поради това косата не е повредена. Понякога калифорнийското подчертаване се извършва не в пастелни цветове, а в ярки цветове. Това ви позволява да постигнете ефекта на многоцветното оцветяване.

Splashlinght

Тази техника принадлежи към категорията комплекс. Резултатът обаче си струва такива работи. Преведено от английски, "Splashlinght" означава "цвят". По този начин се постига ефектът от слънчевия лъч, минаващ около главата, сякаш сте стояли под лампа, от която е паднал лъч върху косата ви, създавайки специфична линия. В същото време този ефект ще бъде забележим при всяка светлина, независимо дали се движите или не се движите.

пиксели

През 2018 г. техниката за оцветяване на пикселите, създадена от испанските майстори, ще стане особено популярна. Въпреки това, не всеки може да използва тази техника. На първо място, такова оцветяване изглежда много екстравагантно. В края на краищата, вместо плавните преходи, пикселната техника включва ясни линии, създадени от ярки геометрични форми на косата, които са разположени на случаен принцип по цялата дължина на нишките.

В допълнение, Pixie оцветяване се нуждае от специален и редовен стил. Това е единственият начин да се гарантира, че това футуристично оцветяване ще бъде забележимо, тъй като ако косата не е идеално гладка и правилно сгъната, целият ефект ще бъде загубен.

Затъмнение

Тази техника за боядисване на косата се превърна в една от модерните новости от 2018 г. и се превежда като частично потъмняване. Поради факта, че отделните нишки стават тъмни, се създава 3D ефект и прическата изглежда много по-обемна. По време на боядисване, тъмните зони се създават в една или две зони, създавайки ефект на мултиконтрастна игра или цветно възпроизвеждане. Въпреки това, подобно на оцветяването на пикселите, Dim-out също се нуждае от постоянно специално оформление.

Konturing

Не всеки майстор ще се осмели да се заеме с подобно оцветяване, защото в този случай от него се изисква максимално умение. Благодарение на контурирането е възможно визуално да се промени формата на лицето или отделните му части.

Много момичета се сблъскват с контурите в грима. При боядисването на косата се прилагат приблизително същите закони. Тези места, на които трябва да се съсредоточите, трябва да направите повече светлина и обратното - какво трябва да бъде скрито - потъмняват. Благодарение на тази техника е възможно да се прикрият прекалено изпъкнали скули, да се направи визуално по-дълъг врат и да се намали голямото чело.

Засенчени корени

Преди няколко години такова оцветяване ще се счита за лоша форма. Но днес тя е избрана, защото може да даде образ на оригиналност и естественост. Момичетата могат да го използват както с дълга, така и с къса коса.

Всяко момиче, което избира прическа, иска да изглежда стилно и оригинално. Използвайки популярните техники за боядисване от 2018 г., лесно можете да направите вашия поглед незабравим.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук