Рокля - без съмнение, най-подходящото облекло за всяко момиче. На възраст от 6-7 години, изборът на красива, и най-важното, удобна рокля е най-важно. Малко модата ще изглежда красиво във всякакъв вид облекло, но това не означава, че трябва да изберете първия модел, който идва заедно, само защото тя пасва на момичето по размер.

На 7-годишна възраст момичетата вече напълно разбират какво означава да изглеждате красиво и сладко, затова майките се сблъскват с голям проблем - да намерят компромис между „желанията” на дъщеря си и удобния костюм. В гардероба на момичето трябва да има няколко рокли - за ежедневно носене и специални поводи. Едно момиче трябва да свикне с рокли от ранна възраст и да разбере, че това е най-лесният начин да изглеждаш красиво.    

Стилни стилове на рокли за момичета 7 години

7 години е своеобразно събитие за едно малко момиче. Тя се премества от детска градина в училище, навлиза в нов етап в живота си. Важно е, че заедно с бебето "израснал" и нейните дрехи.Ако по-рано, за зашеметяващ образ по стандартите на децата, беше достатъчно да се сложи на цветна сарафана и да закопчават косата с оригинална фиба, сега трябва да създадете изображения с индивидуални черти.

Ежедневни рокли за момичета 7 години

Има много стилове на ежедневни рокли, всяка от които изглежда невероятно на малка мода. Сред най-релевантните е да се отбележи:

Рокля - лека ежедневна екипировка, която често се прави в ярки цветове. Това изображение изглежда чудесно през лятото и не се нуждае от допълнителни декорации.

Туника - удобен и практичен стил. Моделът е подходящ за момичета от всякаква възраст, но при 7-годишните бебета изглеждат особено привлекателни. Тук малките модници имат избор - да носят рокля с гамаши, бричове или да я оставят така, както е, без да добавят допълнителни детайли.

Рокля-пуловер е идеален за момичета, които дори в студения сезон искат да изглеждат красиви и сладки. Роклята пуловер се извършва в няколко варианта: под формата на сарафан или рокля с ръкави. В първия случай облеклото е комбинирано с поло. Тъй като роклята-пуловер е по-скоро къса, гамаши или стегнати чорапогащи със сигурност ще го съчетаят.

Рокля с висока талия - това е изключително детски модел, който изглежда прекрасно на все още пропорционалната фигура на бебето. В модела за възрастни е приемлива и рокля с висока талия, но изглежда по-малко привлекателна.

Голямото предимство на рокля с висока талия в свободното си прилягане. Детето ще бъде удобно в това облекло, роклята няма да ограничи движението по време на активни игри.

Dress trapeze - може би най-популярният модел на детски рокли. Trapeze, заедно с рокля с висока талия, се характеризира с максимален комфорт и простота на рязане. В летния вариант роклята-трапеца е изработена от цинц или фин трикотаж, а за зимата са подходящи костюми от плътни тъкани или плетени текстури.

Рокля-риза - стил с прав силует, без прекалено много декор и сложни дизайни. Това облекло ще бъде най-доброто решение за ежедневно износване, тъй като се характеризира с максимална простота и сбитост на рязане. Най-често тениска се шие от тънък трикотаж, който е приятен на допир и не позволява на тялото на детето да се поти на горещ ден.

Роклята на ризата е стилен и атрактивен модел, който със сигурност ще се хареса на малка мода, която иска да се справи с майка си. Ризата е идеален вариант за небрежен поглед, освен че този комплект е перфектно съчетан с гамаши, стегнати чорапогащи и панталони.

Елегантни рокли за момичета 7 години

В живота на едно 7-годишно момиче много приятни събития. С края на училището, поредицата от matinees и празници не свършва, а напротив, много интересни празници и празници се появяват в живота на едно дете, където трябва да изглежда страхотно.

Сред церемониалните рокли си струва да се подчертаят изключително детските стилове, които винаги са в лицето на малките модници:

  • Рокля отрязана "принцеса" - в килера на всяка модница със сигурност ще има най-специалната рокля за матрицата и други специални събития. Това е най-успешният стил за момиче на 7-годишна възраст, което изглежда страхотно в рокли с многопластови поли, изработени от органза и тюл.

  • Елегантна рокля - отличителна черта на този стил е високата талия и разхлабената летяща пола. Роклята може да бъде направена с ремъци или ръкави-фенери. Изберете рокля на империя в меки розови или сини цветове, така че видът ще изглежда още по-нежен.

  • Роклята A-line е добре позната трапецова рокля, но в по-елегантна версия. За специални поводи изберете гипюра, кадифе, жакардови, брокатни костюми. Погледнете моделите с умерен декор под формата на цветя, дантела дизайн.

Училищни рокли за момичета 7 години

Училищна униформа за момичета е отделна широка тема, но ние ще се опитаме да обхванем най-подходящите и привлекателни стилове на рокли.Сред най-популярните модели на рокли за училище са следните:

  • Рокля - изберете модел в зависимост от височината и строежа на момичето. За ученички с малък ръст, с висока талия и с нагънати пола са подходящи, A-силуетни рокли, дълги модели с къса пола и колан на кръста изглеждат красиви на високи момичета.

  • Училищна рокля - днес в модни рокли, напомнящи на съветските модели. Те изглеждат страхотно на момичетата, особено в комбинация с контрастни бели якички и маншети.

Какви стилове на рокли не трябва да избирате за момиче от 7 години

Много стилове на рокли изглеждат привлекателни само за възрастни жени, а след това, в случай на правилния избор на аксесоари и цветове. Едно момиче на 7 години не трябва да носи следните тоалети:

  • рокли без презрамки - облеклото постоянно ще падне от бебето, особено по време на игри на открито
  • рокли с корсет - тази опция е приемлива за по-възрастните момичета
  • русалка стил - роклята е стил с заострена горна част и пола, разширена до подгъва. В такова облекло, момичето ще бъде неудобно, той ще ограничи движението и ще достави много неудобства на детето ви.

Рокля - най-доброто облекло, за което можеш да се сетиш за момиче. Обличайки детето си в красиви и елегантни рокли, от ранна детска възраст вие ги възпитавате в любов към женствените и прекрасни изображения. За момиче на 7 години е достатъчно да има 2-3 любими рокли в гардероба, които след няколко минути да я превърнат в малка принцеса.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук