Вие купувате нови дънки и изглежда, че при първото носене всички около тях изглеждат оценително. Днес, дънките са се превърнали в необходима част от дамския гардероб, тъй като те отварят полето за творчество за създаване на стилни лъкове. Различни модели на модерни дънки, популярни в предстоящия есенно-зимния сезон, ще ви позволят да изберете индивидуалния си имидж, който ще бъде подходящ за партита, в офиса, у дома и в спорта.

Популярни дънкови панталони за жени

Безплатни джинси

Хитът на сезона е торбести дънки с потъмнявания, разкъсани ръбове, изтъркани дупки и стърчащи конци. Стилистите препоръчват да ги носите с женски обувки с високи токчета.

Дънки с висока талия

Гладките и естествени извивки на женската фигура подчертават джинсите, надценени в кръста.

гаджета

Любителите на хулигански стил на улицата трябва да разгледат интересни модели на дънки - гаджета. В студения есенно-зимния сезон действителните цветове на гаджетата са: светло синьо и синьо.

Класически дънки

Да се ​​вмъкне във всеки образ и да се съчетае с всяко нещо е привилегията на класическите прави дънки. На отворените пространства на глобалната мрежа в интернет минаваше фразата. Цитираме: „Първоначално планирах да се облека за работа в зашеметяваща рокля, но на сутринта леността ми каза: Ето джинсите. Тук е пуловер. Отиди така. И този цитат е доста актуален в ежедневието. Класическите дънки и бялата блуза са чудесна възможност за бизнес облекло.

Дънки с маншети

Панталоните на реверите са най-подходящи за гадже или широки модели. Светкавичен, тънък и кльощав, по-добре да не се накланя.

Разкъсани дънки

Модата за дрипави джинси толерира промените под формата на креативна мозайка. Има разкъсани дупки с декорирани петна във всички възможни места на панталоните. Много модни колекции идват с такива елементи, независимо от стила на дънките.

Джинсови широки панталони за крака

Предстоящи през есента - зимни варианти на тежест на широки дънки: банани, изгорени на пода, свалени. Тези панталони изглеждат чудесно на тънки жени, тъй като ка в комбинация с къс връх, излагайки на секси изпомпания корем.

Дамски джинси

Дамски кадифени панталони с много положителни характеристики изглеждат доста оригинално: топло, практично, стилно, изработено в съвременни модели и цветове.

На лапутените и в невероятните панталони ...

За младите, пакостливи момичета, на стилистите се препоръчва да имат в гардероба си вкусни, тесни шалчета или скинчета, украсени с оригинален интериор. Гарантира се спокойна визия в тесни дънки.

Дънки от изгаряне

Съвременните модели дънки пламнаха леко променени. Те станаха къси и асиметрични. Те се характеризират с минимализъм: пристъпът не започва от бедрото, а от коляното. В комплект с оригинални модели пуловери, тези дънки изглеждат страхотно.

Украсени дънки

Ярък печат, весел орнамент, интересна бродерия идва на върха на популярността. Стилистите за украсени дънки предлагат едно парче отгоре, в противен случай рискувате да приличате на папагал.

За жените - добре прилепнали дънки, като пластична хирургия: или фантастично подобряват формата, или напълно я развалят. Затова изберете правилните модели.

Стилни мъжки джинси за студения сезон

Модните дизайнери знаят точно какви трябва да са мъжките дънки, при които не може да устои жена. Вие сте на ред да разберете кои модели ще бъдат в тенденция в предстоящия сезон.

Дънки с елементи на декор и печат

Печатните дънки заемат водеща позиция в хит-парада на мъжките панталони. Особено внимание не се отделя на отпечатъците, то се ограничава само с малки надписи. В дънки с бродерия всеки мъж ще изглежда красив от корицата на модно списание.

Класически дънки

За истинските мъже класическите тъмни дънки са доказана възможност за омекотяване на изискан вид. Класическите прави панталони ви позволяват да останете в границите на благоприличието. Подходящ за ежедневно носене, защото този модел дънки през 2018 г. изглежда още по-директно, отколкото през предходните сезони.

Леки джинси

Както и при женския вариант, а при мъжките, леки джинси заемат водеща позиция. Новите мъжки модели стават все по-износени и разкъсани. В леки джинси не само ще се чувствате свободни, но и ще получите много възможности за комбинации с останалата част от дрехите. Колкото и парадоксално да звучи, износените дънки изглеждат по-красиви и по-секси на мъж.

Отрежете дънките

Хитът на сезона е изрязан дънки с необработен долен ръб. Не само класическите модели са подстригани, но също и изплетени с тънък. Изглеждат резервирани и изразителни.

Мъжки свободни дънки

Как официално изглеждате, зависи не само от якето, но и от панталоните. Свободните сезонни дънкови панталони в новия сезон се предлагат в разнообразие от опции и се съчетават перфектно с класическите дрехи. А спортният, свободен стил на мъжките дънки ще даде повече свобода на движенията.

Мода за детски дънки

Когато настъпи замръзване, всяка мама се уверява, че бебето й е топло и удобно. Но не забравяйте за модата. Детски дънки - задължителен атрибут на гардероба. Новата колекция от детски панталони има износен ефект. Вашето бебе ще изглежда супер стилно и модерно.

Модата за дънки никога няма да мине, тъй като те са незаменим предмет от дамския, мъжки и детски гардероб. За създаването на стилен и индивидуален лък, дизайнерите в предстоящия сезон предлагат нетъкани модели, които ще оценят дори и истинската суетливост.

дънкова мода

Очакваме вашите коментари за модерните дънки на прохладния есенно-зимен период, както и съвети и стилни идеи за създаване на уникален образ с помощта на модерни панталони.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук