Лято 2018 не е само лятна топлина и време за почивка, но и нов гардероб. След седмицата на модата вече можете ясно да идентифицирате основните тенденции и дори да започнете да купувате новите дрехи за новия сезон.

Водещи тенденции на топлия сезон 2018

Съвременната модна индустрия върви по спирала, използвайки старата база и нанизвайки нови детайли. Новите тенденции често са нищо повече от актуализирани класики.

Тяло за удобство и изтънченост

Много модни жени отдавна се чувстват и оценяват комфорта на носенето на тяло. Не е необходимо постоянно да се коригира, да се бори с непокорните места, да излиза от панталоните или полите. Съвременните дизайнери са уверени, че в новия сезон трябва да си купите състезателни костюми и бански костюми с високи изрезки на бедрата. Освен това дамите трябва умишлено да демонстрират модните си нови дрехи. Това може да стане чрез облекло с ниска талия или прозрачна пола. Как изглежда това може да се види на видеото от шоуто Baja East, Christian Dior, Balmain.

Изящно бюстие

Продължавайки разговора за бельо, заслужава да се отбележи нарастващата популярност на бюстието. Тя ще замени върховете на стила на бельо от вида на bralet.Бюстието перфектно хармонизира с всяко дъно: поли, панталони, шорти, както и над блузи и голф. Maison Margiela, Mugler, Alexander McQueen демонстрират как да носят бюстие през новия сезон.

Трикотажна рокля

Плетената рокля ще бъде една от тенденциите на летния сезон. Важно е да се гарантира, че моделът на тъкане е нов и оригинален. Бабите, богато наситени с нафталин, трудно се приписват на модните тенденции. За вдъхновение се обърнете към творбите на Джонатан Симхай, Елизабета Франки, Жулиен Макдоналд.

Диско Лято

Лятото пита ярки цветове и блясък. В новия сезон металните костюми ще се върнат към нас от 90-те. Илюзията за метални преливания ще бъде създадена от малки и плувни пайети, мъниста и всякакви други блестящи декори.

Якета през лятото на 2018 година

За да бъдете в тенденция през лятото на 2018 г., трябва да си вземете яке. Може да се носи с всяко облекло. И колкото по-ярка е контраста на стиловете, толкова по-близо до идеала е създаденият лък.

Цветове и модели от лятото на 2018 година

В допълнение към детайлите и дрехите, може да има цветове, шарки, текстури, отпечатъци в тенденция.

Нюанси на лавандула

През лятото на 2018 г. в горната част ще има цвят лавандула. Десетте най-модерни нюанса на сезона включват "розова лавандула". Цветът се отличава с нежност, женственост и деликатес. Тя изглежда релевантна в роклята на всеки стил и лесно се комбинира със стотици други нюанси.

fotoprint

В тренда отпечатъци, направени с помощта на снимки. В топ дрехи със снимки на произведения на известни художници. Анди Уорхол е особено популярен, но съвременните автори също често получават честта да бъдат отпечатани на тениски, поли, палта и други предмети за гардероб. Резултатите от тази работа можете да разгледате в колекциите на Missoni, Calvin Klein, Versace.

Цветен печат през 2018 година

Цветята бяха в полза миналия сезон и не се отказват от позициите си в новия. В допълнение към обикновените обикновени цветове и орнаменти от големи или малки цветя, комбинациите от различни отпечатъци от един и същи предмет могат да бъдат намерени на модния подиум. Това показаха Прабал Гурунг, Питър Пилото, Валентино.

Преливане на дъгата

През новия сезон на модния подиум бяха пуснати модели в преливащи се дрехи. Джереми Скот, Философията на Лоренцо Серафини, Dolce & Gabbana не се страхуваха да изберат такъв пъстър мащаб. Трудно е да се упрекнат авторите в отсъствието на фантазия, защото облеклото се оказа оригинално и не е подобно един на друг. Костюмите дават отлично настроение и положителни емоции.

Противоречива мода

Неочаквано за ценителите на красотата, спорната мода от 80-те мигрира към тенденциите на топлия сезон на 2018 година. Тук и оцветени капронови чорапогащи, и изобилие от кристали, и анцузи при всякакви метеорологични условия и по някаква причина, както и смъртоносния цвят на фуксия. Някой нарича господството на тази тенденция на страниците на модните списания също толкова лош вкус от миналото.

Все пак, всички безразборни модни гурута не бяха прехвърлени в техните колекции. Днес дефицитът, който принуди дамите от 80-те години да облекат всичко безразборно, не. Ето защо, в този моден боклук, дизайнерите са избрали само най-подходящите и интересни. Шиповете на стила добавят елементи от 90-те години. Тези две епохи са значително различни. Това ви позволява да създавате нови лъкове, които не принадлежат нито на 80-те, нито на 90-те. Те могат да бъдат наречени лъкове в тенденцията на лятото на 2018 година.

За този стил Fendi и Moschino предлагат по-ярки високи ботуши. Особено популярни са червените ботуши от лак, които проблясваха по модните подиуми на модната седмица в новия сезон.

Чорапогащникът, по-скоро като рибарска мрежа поради външния си вид, също е ехо от 90-те години. Този сезон те няма да бъдат новост, тъй като миналото лято много модни жени вече са обновили гардероба си с помощта на такова необичайно нещо. Заедно с мрежата, тялото се върне към модата. Въпреки факта, че много дами не можеха да откажат парче облекло, отхвърлено от дизайнерите, чорапогащниците в цвета на кожата се превърнаха в анти-тенденция миналия сезон. Но изненада на всички, те бързо се върнаха донякъде трансформирани. Сега такива чорапогащи са бродирани с мъниста и са поставени с кристали. Също така под формата на декор използвам шиене и дантела, както в колекция от Нина Ричи.

Горните чорапогащи се носят под ботуши или обувки.Дизайнерите настояват, че чорапите и чорапогащите в този случай се открояват ясно и контрастират с обувките. Този момент е основен в тази тенденция.

Кристалите в новия сезон се срещат не само на чорапогащи. Те украсяват всичко: от очила и ръкавици до бельо. Въпреки предразсъдъците, че кристалите са парченца евтина пластмаса, предназначени да създават външен вид на богатство, модните жени са по-упорити, включително дрехите с лъскава пластмаса в своите лъкове. Това е така, защото с правилното използване, кристалите наистина изглеждат скъпи и силни. Можете да проверите това, като разгледате колекциите на Saint Laurent, Gucci, Chanel, Ralph Lauren.

Лятото 2018 носи на модни жени много възможности да бъде в тенденция, без да излиза извън техния вкус. С помощта на незначителни детайли, те ще могат да създават лъкове, които ще бъдат подходящи през цялото лято.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук