Както при възрастните, модата за прически за деца постоянно се променя. А времето, когато всички момчета имаха подобни прически с прищявка, отдавна са минали. Съвременните родители от ранна възраст се уверяват, че бебето им е не само спретнато, но и стилно. И прическата тук играе важна роля.

Какво момчешки прически ще бъде в тенденцията на 2017 г., и как да изберем подходящата прическа за детето - днес ще разкажем в нашата статия.

При децата структурата на косата е коренно различна от косата на възрастните. Непокорни тънки нишки на детето не са подходящи за прически с ясно изразено наслояване.

Повечето от момчетата са истински fidgets, така че в този случай е по-добре да изберете прическа, която да изглежда чиста и красива без стил.

Също така е необходимо да се вземе предвид възрастта на детето. Къси и по-традиционни прически - чудесно за деца на 3-4 години. На по-дълга къдрава коса, прическа под капачката изглежда смешно.

Момчета на възраст над 5 години могат да избират стилни дизайнерски прически. За младите спортисти, удобен модел за подстригване - като полубокс или боб. Те отиват при много хора и са много популярни сред детската мода.

Ако бебето ви е талантлив художник, погледнете удължената прическа с изразителната текстура на нишките.

Момчета на възраст 12-15 години вече могат да носят собствените си прически, отличаващи се с индивидуалност и дизайнерско въображение. В този млад период косата придоби окончателна, по-плътна консистенция, така че възрастните прически и всички видове асиметрии ще изглеждат чудесно. Но тогава момчето трябва да разбере значението на грижата за косата, както и да може да ги оформя нежно, иначе ще изглежда неподготвено и дори странно.

Не забравяйте да проверите с детето си, преди да отидете на фризьора. Той трябва да се чувства привлекателен с нова прическа.

Помислете за характеристиките на външния вид и характерните черти на вашето момче. Не винаги ще има и прическа от модерен лъскав списание.

Много деца искат да гледат любимите си карикатури или приключенски истории. Често момчетата искат да приличат на любимите си герои и се приканват да направят подобна прическа. В крайна сметка, придобивайки желания образ, те, като тези герои от филма, се чувстват силни, уверени и смели. Отдайте се на добрата воля на детето, развивайки неговата творческа нагласа.

Имайте предвид, че подстригванията от типа „кутия” или „таралеж” ще подчертаят съществуващите недостатъци и ще подхождат само на собствениците на идеалната форма на главата и формата на лицето. Но различните асиметрии с бретон изглежда не само стилен и красив, но и привлича вниманието, крие недостатъци.

Момчетата с права коса могат безопасно да носят почти всеки модел на прическа - подколен, хитлер, боб, шапка, кутия или кутия. А за младите мъже с къдрава луксозна глава на косата е по-добре да се обърне внимание на скъсената версия на прическата или шапката със слоеве, за да изглежда винаги чиста и добре поддържана.

Не забравяйте за такава интересна творческа прическа като „мохак“. Като правило, тя е избрана от момчетата в юношеските си години, за да покаже яркия си характер и да изрази вътрешното „аз”. И дори ако не ви харесва този модел на коса, все пак не трябва да обезкуражавате детето да прави такъв експеримент, защото той показва своята личност и чувство за стил.

Друг модерен прическа за момчетата този сезон ще бъде "под пота". Но тук е идеалният вариант за подстригване на дебела права коса.

Обърнете внимание на стилната прическа, която често може да се види с популярния футболист Дейвид Бекъм. С право може да се нарече култов класически стил, който винаги ще бъде от значение. Тя се радва на особена популярност сред младите футболисти. И това не е изненадващо, защото една интересна модерна прическа не изисква внимателна грижа. Това прави изображението изразително и запомнящо се.

Тази прическа се характеризира с късо подстригани храмове и задната част на главата с леко удължен връх. Ударът е задължително разчесан, което, разбира се, е много удобно и практично за училището: момчето няма да бъде отклонено от образователния процес с падане на косата на очите му. В допълнение, има по-неформална алтернативна версия на тази прическа - тя лесно се трансформира в модерен мохаук.

В днешния свят децата не са далеч зад възрастните и също знаят много за модата. Това се отнася не само за дрехите, но и за прическите. Когато момчето изглежда стилно, то му дава по-голямо доверие в екипа, което е важно за формирането на вътрешно самочувствие. Всъщност, дори и в детството, всяко дете има удоволствието да наблюдава взаимната симпатия от страна на младите красавици. Ето защо, родителите трябва да вземат отговорен подход към създаването на стилен образ на бебето си, важна част от която е модерна прическа.

Ако често забелязвате бебето си близо до огледалото, старателно се опитвате да направите идеалната желана прическа, му помогнете. Със сигурност видя нещо подобно в модно списание или на уличен плакат.И вашата грижа и подкрепа ще бъдат добре дошли.

И каква прическа предпочитате за вашия млад мъж? А какво ще кажете за творческите стилни прически в такава детска възраст? Кажете ни в коментарите.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук