Culottes толкова бързо влезе в модния свят, че можем да говорим за успешен дебют, който ще бъде на върха на предпочитанията на най-модерните модници.

Съвсем наскоро само специализираните модни експерти знаеха за кулотите, но днес кулотите присъстват в гардеробите на повечето момичета.

Търсейки за пръв път нарязаните от тези необичайни панталони, много модни жени усещат известно объркване, не знаейки как и с какво да комбинират culottes.

След като прочетете нашия преглед, ще знаете всичко за кулоти и ще използвате информацията, получена за създаването на модерни, атрактивни лъкове.

Малко история

Без да се разберат причините, които вдъхновяват създателя на патиците да режат такива необичайни панталони, би било трудно да се създаде наистина хармоничен образ.

Всичко ново - отдавна забравеното старо и кулотите са прекрасен пример.

Culottes са били носени от богатите френски още през 16 век, но това е предимно мъжки гардероб елемент.

Истинският дебют на кулоти е настъпил през 1931 г. на модното ревю на легендарния моден дизайнер Елза Скиапарели. Дизайнерът посвети колекцията си на тенис мач на Уимбълдън.

Вдъхновени от модния вид на Schiaparelli, много модни жени започнаха да носят culottes за ежедневни разходки. Culottes с високи ботуши са перфектната комбинация за езда толкова популярни в аристократични кръгове.

Модата за панталоните е продължила сравнително кратко време. Екстравагантното прилягане на панталоните от дълго време изчезва от модните колекции.

Възраждането на кулотите се състоя на най-новите модни ревюта, където бяха представени колекции с пола с различни варианти.

Дължина на Culotte - Вечен спор

Нестандартната дължина на панталоните е една от основните причини, поради която много модни жени ги третират предпазливо.

Дължината на класическите кулоти е точно под коленете и може да достигне средата на прасеца.

Това е класически, стандартен, но всяко момиче може да избере дължината на полата поотделно, въз основа на пропорциите на фигурата, дължината на краката и други параметри.

Culottes в комбинация с обувки с висок ток ще изглеждат перфектно на момиче от всякакъв тен.

Удължените кулоти (точно над глезена) са изгодни, за да се подчертаят грациозните глезени.

Разхлабените изгорени кулоти ще скрият недостатъците на младите дами с буйни бедра. Този вид панталони ще скрият допълнителния обем и визуално ще затегнат фигурата.

На тънки, енергични момичета, правите широки панталони изглеждат по-добре.

Това означава, че оптималната дължина на кулотите може да варира в диапазона под коленете - над глезените.

Говорейки за възрастовата квалификация, тук също няма конкретна рамка - както младите момичета, така и жените от зряла възраст могат да носят кулоти.

Culottes са били двусмислено възприемани от най-смелите модници, но оригиналното изрязване на панталоните направи възможно да се изолират от същия тип панталони и да погледнат стила от другата страна.

Модните дизайнери бързо вдигнаха интереса на модата от всички възрасти до кулотите и представиха разнообразие от стилове - с висока талия, с бастуни, с миризма, разгорещени, вариации в дължината и ширината на панталоните.

Culottes са коренно различни от класическите панталони. Широко разхлабено прилягане, различни стилове, дължина на панталоните правят това парче облекло въплъщение на женственост и скромност.

С какво мога да нося culottes?

Поради факта, че culottes се появи съвсем наскоро, много модни жени не си представят модерни и стилни лъкове с това парче облекло. Това е още една причина, поради която кулоти не се считат за сделка.

Предлагаме ви да се запознаете с няколко възможности за комбиниране на панталони с други елементи от гардероба, които ще изглеждат стилно и привлекателно за момичета от различни постройки.

Благодарение на тяхната дължина, кулотите са най-подходящи през пролетта и лятото, когато времето ви позволява да премахнете глезените без загуба на здраве. Когато комбинирате дрехи с палто, следвайте общоприетите стилистични правила, експертни съвети в света на модата, обръщайте внимание на цветовата схема на вашето облекло.

Плетен пуловер

А топло плетен пуловер е най-често се препоръчва да се избере при създаването на модерен костюм с culottes.

Не е необходимо да се използват плътни пуловери, тя може да бъде ажурна плетени пуловери. Те са чудесни за пролетна или есенна композиция, когато времето навън не е напълно уредено.

Монохроматичните кулони от бяло или пастелно оцветяване най-хармонично изглеждат с най-разнообразната светлина, с щампи, кожени вложки, просто ярки пуловери.

ризи

Комбинацията от culottes с яке от различни стилове е най-добрият вариант за офис изображение.

Независимо от факта, че ризата е по-подходяща за мъжки гардероб, комбинацията от панталони и риза ще бъде незаменима за повечето момичета, които се придържат към строги принципи в живота и облеклото. Можете да завършите строг поглед с обувки с висок ток и стилен хармоничен тон.

Тениски, тениски

Купили кулоти? След това просто трябва да се запасите на тениски, тениски или върхове с голямо разнообразие от цветове. Всички те ви позволяват да създадете стилен непринуден вид за летни разходки.

блузи

Блузите, за разлика от ризи, са по-непосредствени. Комплект от панталони и блузи е най-добрият вариант не само за работни дни, но и за срещи с приятели, посещение на кафенета и други ситуации, където е важен официалният и официалният стил.

Материалът на блузите може да бъде много различен - коприна, памук, шифон, деним. Особено впечатляващо е върха на дантела и ажурна блуза.

якета

Комбинацията от патици с яке или яке ви позволява да създадете бизнес строг поглед. Прикрепената нагоре компенсира свободното прилягане на кулотите, балансирайки пропорциите на фигурата.

Избор на обувки за панталони

Много по-лесно е да изберете обувки, подходящи за панталони, отколкото изглежда на пръв поглед. През зимата, разбира се, това са ботуши, които „хващат“ дължината на кулотите, което прави изображението завършено. През пролетта и лятото модните жени ще трябва да мислят за избора на обувки за панталони.

Culottes като гардероб елемент са първоначално предназначени за спорт, но въпреки това те не могат да се комбинират с спортни обувки (маратонки).

Това правило не се отнася за леки маратонки с леки нюанси, слипове и модерни високи върхове на модерни цветове и стилове.

Основната задача на кулотките е да отворят красивите глезени и пищяла на едно момиче, така че обувките, глезените, сандалите и обувките остават незаменими за завършване на стилен вид.

Ботушите могат да бъдат както на тънка висока фиба, така и с непрекъсната подметка.

За тези, които се чувстват неудобно на високи токчета, е по-добре да изберете апартаменти или обувки на ниска платформа.

Culottes все още са в зората на своята популярност. Много модни жени не са напълно осъзнали очевидните предимства на това необичайно облекло. Универсалност и абсолютна независимост от другите елементи на образа ви позволява да създавате стилни комбинации за жени от всички възрасти.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук