Универсално, уютно нещо под формата на жилетка трябва да бъде в гардероба на всяко момиче. Това е чудесно за създаване на ежедневни образи. Освен това, добре подбраният жилетка може да бъде стилно допълнение към вечерната рокля. И какво трябва да се има предвид при избора и кои стилове ще бъдат от значение в есенно-зимния сезон, ще научите в днешната статия.

Какво да търсите при избора на жилетка за есенно-зимния сезон?

При избора на жилетка е най-добре да се съсредоточите върху настоящите тенденции. Благодарение на това можете да вземете едно наистина стоящо нещо, което ще бъде украса за цялото изображение.

Що се отнася до жилетките, специално внимание трябва да се обърне на неговата дължина. Времената, когато съкратените продукти са били подходящи, отдавна са изчезнали. Сега можете да видите по-дълги модели на почти всички шоута.

Ако искате да си купите универсална жилетка, тогава ви препоръчваме да погледнете дължината на средата на бедрото.Този вариант би бил подходящ не само в ежедневието, но и за изработване на изображения за работа.

За тези, които са готови за модерни експерименти, предлагаме да обърнете внимание на жилетките точно под коляното. И няма никакво значение дали стилът ще бъде монтиран или извънгабаритен. Всеки един от тях изглежда стилен по свой начин, затова си струва да изберете този, който най-добре подхожда на останалия ви гардероб.

Следващото нещо, което трябва да се има предвид при избора на жилетка е качеството на материала. Опитайте се да не купувате синтетични продукти, тъй като те нямат висок топлообмен. Но точно това е много необходимо в студения сезон. Много по-добре се справят с тази задача качествени продукти от естествени прежди. Между другото, в тренда ще има кардигани от всякакъв вид, започвайки с малки и завършващи с много големи.

Що се отнася до фитингите, те често са големи бутони. Те могат да бъдат направени така, че да съответстват на продукта или на контраст. Представени бяха и жилетки с колан от същия материал, както и колан от груба кожа.

Много стилен изглежда различно покритие на жилетки. Това може да бъде бродирано върху ръкавите, като се набляга на големи джобове. Различни къдрици и кожени вложки изглеждат не по-малко интересни.

Когато избирате жилетка, не забравяйте да разгледате значението на нюансите, както и отпечатъците. В предстоящия сезон препоръчваме да погледнете естествените нюанси. Това е черно, сиво, синьо, каки и бежово. Те изглеждат възможно най-просто, но в същото време елегантно. Благодарение на това, тези продукти винаги помагат за създаването на женски образ.

Отпечатъците няма да бъдат толкова популярни, но добре познатата клетка, лента и други геометрични модели остават в тенденцията. Бродерия на ръкавите или по цялата дължина на жилетката изглежда доста интересно. Но ако искате да закупите по-гъвкав модел, по-добре е да изберете едноцветен продукт.

Актуални стилове на жилетки есен-зима

Разбира се, изборът на подходящ модел сред цялото разнообразие може да бъде доста проблематичен. Затова сме подготвили за вас най-актуалните стилове на жилетки, които ще допълнят гардероба на всяка модерна жена.

Класическа жилетка

За тези, които не са готови за модерни експерименти или търсят универсална опция, ви препоръчваме да разгледате по-отблизо класическия стил. Често такава жилетка има дължина до средата на бедрото и е направена в неутрален цвят. Поради това може да се комбинира с начина на работа в офиса и с ежедневните комплекти.

В същото време класическата жилетка може да има допълнителни детайли. Например, оригиналния колан или кожени вложки, което се случва малко по-малко.

Голям чифт

Благодарение на голямата плетена жилетка създава специално усещане за комфорт и уют. В крайна сметка, това е, което момичетата се нуждаят в студения сезон. Ако желаете, тези продукти могат да бъдат допълнени със стилни ленти, които да се фокусират върху талията.

Дълга жилетка

Както бе споменато по-горе, тази дължина ще бъде популярна в предстоящия сезон. Поради това растежът се увеличава визуално и цифрата се коригира. Това е особено вярно за момичетата с кръгли. Ако желаете, такава жилетка може да бъде допълнена с тънък колан, за да подчертае талията и да направи изображението по-удобно.

Що се отнася до комбинациите, най-често такива модели се препоръчват от стилистите да носят дънки или кльощави панталони. Също така е перфектен джъмпер или дори риза. В по-топлия сезон, такава жилетка може лесно да се комбинира с къси поли или къси панталони.

Oversayz

Стилната тенденция в чужбина се използва буквално във всичко. В предстоящия сезон той ще засегне и кардиганите. В крайна сметка модните ревюта бяха представени със зашеметяващи изображения с акцент върху това нещо. Така че не забравяйте да опитате с жилетка като тази. Вероятно този стил ще подчертае тънкостта на вашата фигура и перфектно допълва всекидневния вид.

Кардигани лало

Само преди няколко сезона на модни ревюта можеха да се видят необичайни жилетки на Лало.По това време те придобиха фантастична популярност и всяка модна жена мечтаеше за такова придобиване.

След няколко сезона такива продукти отново ще бъдат от значение. Стилен, оригинален дизайн - това, от което се нуждаете в студения сезон. В допълнение, жилетката Lalo може да се комбинира с всичко.

Нос и пончо

За разлика от класическите жилетки, пелерините и пончотата имат напълно различни видове нарязване. Това ги прави уникални. Поставянето на някой от тези продукти, изображението веднага изглежда стилно и модерно. Разбира се, тези стилове трябва да могат да се комбинират правилно. Но ако знаете как да направите това или се стремите към експерименти, не забравяйте да получите нещо подобно за себе си.

В есенно-зимния сезон ще бъде приложимо разнообразие от стилове на жилетки. Използвайте нашите съвети и опитайте опциите, които харесвате. В крайна сметка, единственият начин да намерите идеалното нещо, което ще подчертае формата и ще бъде подходящо за различни изображения.

Какъв стил на жилетка ви хареса?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук