Повечето дами искат да бъдат не просто добре поддържани и атрактивни, а да се открояват от тълпата с ярки прояви на собствения си стил. Тази задача се справя със златист цвят. В същото време няма значение каква част от тялото е искрящо, просто трябва да използвате златна игра с вкус.

Идеи за модерен златен педикюр

Повечето дизайнери на ноктите са свикнали да работят с ръцете си. В крайна сметка, тя е за маникюр дами правят високи изисквания. Но в новия сезон, пръстите могат да бъдат украсени не по-малко разнообразни. Златният педикюр ще бъде една от тенденциите на топлия сезон през 2018 година.

За педикюр почти всички тези техники, които правят маникюр, са допустими. Изключение, може би, ще бъдат обемни приложения и дълги нокти. Всичко останало е напълно приложимо за създаване на стилен образ. В тази тенденция все още има френски и лунен педикюр (анти-френски). Златото покритие се комбинира с други цветове, боядисване на отрязания край с един лак, а останалата част на нокътната плоча с друга.В същото време няма никакво значение за коя част е избрана тази или онази сянка. По същия принцип, създайте лунен педикюр, само с контраст излъчвате дупка в основата на нокътя.

За използването на злато е подходяща и подходяща ombre техника. На ноктите всеки цвят плавно ще се влее в чисто злато. Ако тази опция изглежда твърде смела, тогава всяка опция ombre може да бъде покрита със златен блясък или блясък. Използването на тези видове покрития е много просто и универсално. Те могат да покриват ноктите, предварително боядисани в каквито и да било нюанси, или да се използват като самостоятелен декоративен слой.

Избирайки златен блясък, можете да създадете лека едва забележима обвивка от позлатени частици прах. Блясъкът се състои от по-големи частици. Някои видове са толкова големи, че само няколко са поставени върху нокътя. В допълнение, частици от злато или друг блясък могат да имат различна форма, която сама по себе си е оригинална украса за педикюр. В буркан с лак могат да бъдат правоъгълници, кръгове, сламки, звездички, полумесеци, кубчета или всички наведнъж. В резултат на това ноктите получават оригиналното приложение в геометричен стил.

Златният лак може да действа като самостоятелно покритие. Новият сезон предлага голямо разнообразие от огледално лъскави метални повърхности върху обувки, дрехи, грим и, разбира се, нокти. Металната игра на педикюр очарова с перфектната си гладкост и светлина, плъзгащи се по ноктите по време на ходене. Алтернатива ще бъде матово злато. Изглежда по-сдържано, но също толкова оригинално.

С помощта на лъскав или матов лак, както и чрез всички видове искри, можете да оформите шарки, да начертаете прави линии, да поставите печати и много други. Популярна техника за златния педикюр беше използването на фолио като филм. Фиксира се върху нокътя и се покрива с финален слой. Оказва се, че отличното действие на счупеното стъкло.

Педикюр злато с черно

Комбинацията от педикюр в черно и златно изглежда благородна и женствена. Комбинациите могат да бъдат всякакви, но техниките за изпълнение не са ограничени до горните опции. Най-често като фон се използва черен лак. На нея всякакви позлатени мотиви изглеждат много изразителни. Възможно е ноктите да се разделят със златна ивица на няколко части, да се избере линията на отрязаната част или кръг около рамката. Квалифицираният майстор, използващ фина четка, ще рисува върху черен фон великолепен орнамент, който ще прикрепи очите на всички предстоящи хора. На черен фон изглежда привлекателна техника печати. Интересни силуети, които украсяват един пирон или се повтарят на всеки, ще придадат на педикюр уникален вид.

Често на комбинация от черно и златно в педикюр те придържат малки плоски приложения със златен цвят или кристали. Металните части правят боядисаните нокти не само добре поддържани, но и произведения на изкуството. Понякога композициите, направени на ноктите, изискват много часове работа, в резултат на което се ражда шедьовър на педикюр.

Златен педикюр с кристали

Стразите отдавна се използват активно за декориране както на маникюр, така и на педикюр. За да украсите пръстите на краката, е важно да изберете не твърде обемни детайли. Те не трябва да пречат на носене на чорапи и затворени обувки. Освен това твърде изпъкналите композиции са изложени на риск от повреда от обувките.

За педикюр е по-добре да се използват малки плоски кристали. Достатъчно е да украсите златно покритие с няколко брилянтни кръга. Органично изглеждат златни кристали на основата на различен цвят. Блестящите "бутони" могат да разграничат преродения ръб, дупката за ноктите, за да образуват шаблон или гладки линии. Можете да добавите шаблон, изготвен предварително с strasse. Важно е да запомните, че такива бижута в комбинация със златен цвят ще изглеждат достатъчно ярки. Тук границата между стил и вулгарност е много тънка. За да не се изплъзне в лош вкус, трябва да изберете по-сдържани комбинации и да не претоварвате златния маникюр с прекалено лъскави детайли без подходяща причина.

Злато в комбинация с други цветове

Златист цвят се съчетава с всякакви нюанси. Той прави всеки цвят от палитрата с нови цветове. Цветният педикюр, декориран със злато, изглежда по-обемно и впечатляващо. Педикюрът лесно се превръща в празнична версия, като само леко го покрива с блестящ прах.

Атрактивни варианти за изглед, при които златният лак или гланцовата текстура се използват на равна основа с други цветове. Например, комбинирайки злато с розово, синьо или други пастелни нюанси, можете да създадете много деликатен маникюр без намек за тържественост. Червено със злато изисква специален повод. Богатото синьо, зелено или лилаво е подходящо за посещение на кино или приятелско парти. Голите нюанси не губят свойствата си дори в комбинация с голямо количество злато. Такъв педикюр винаги ще изглежда благороден и стилен.

Във всеки случай златните покрития и частите трябва да се третират внимателно. Само опитни дизайнери с добър вкус могат да създават елегантни и стилни изображения с тях. Ако решите сами да направите педикюр и да не правите без златни акценти, тогава те трябва да се прилагат умерено и според случая.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук