Удобните обувки са приоритет сред съвременните модни жени. Ето защо дизайнерите се опитват да разнообразят линията на спортните и ежедневни обувки на ниска скорост. Сега дори в спортните обувки можете да запазите женственост, тъй като е допустимо да носите маратонки с пола. Стилът sport-chic допринесе много за популяризирането на такива обувки в обществото.

Кецове: здрави и удобни

Кецовете на дебели гумени подметки вече събраха армия от фенове. Те са удобни за разходки и почивка, перфектно толерират дълги пътувания и ефектите на естествените валежи. Такива обувки са направени от известни марки, които предоставят на своите клиенти огромно разнообразие от цветове, щампи и декоративни елементи.

Монохромните модели са еднакво популярни при продукти с цветен или геометричен печат. Велкрото и шнуровката могат да бъдат подходящ вариант.

Модерните маратонки са украсени с вложки от лачена кожа и дантела, допълнени с метални елементи, както и с оригиналната подметка. Възможно е да се използва малка платформа. Въпреки тяхната оригиналност, тези обувки се считат за част от ежедневния гардероб.

Маратонките са перфектно съчетани с дрехите на най-модерните стилове. Те изглеждат органично със спортни панталони, панталони от класически стилове, шорти от различни модели, дънки, плетени рокли и поли.

Случайният вид е случаен лук и дънки. Гаджета, кожи, класически прави джинси, дъно на звънеца и кльощава до дъното пасват на маратонките. Отгоре можете да носите тениска, тениска, риза, джъмпер или пуловер, всяка партида. Допълнете образа на различни аксесоари, чанти и шапки.

Маратонки през 2018 година

Смята се, че маратонките в гардероба са предназначени да придадат някакъв дисонанс на образа. Стиловете на смесване в този случай ще изглеждат органични и хармонични. Сникерс може да бъде бляскав, класически, брутален или спортен. Но това не означава, че трябва да вземете дрехи за тях от подходящата категория. Тенденцията на новия сезон ще отиде от обратната страна и ще избере такива обувки в коренно различен стил. Единственият критерий за избор трябва да бъде вашето собствено желание да получите точно този чифт обувки.

Сред тенденциите на новия сезон си струва да се отбележат маратонките със златен блясък на висок табан. Моделът може да бъде допълнен с джинси и коктейлна рокля.

Бели маратонки на върха на модата

Белите женски кецове са истинска класика. Те присъстват в гардероба на почти всяка модерна жена и са лидери на продажбите в своята ниша. С помощта на такива модели можете да създавате уникални образи, допълващи всякакви комбинации от дрехи. Белият цвят ще позволи използването на обувки в повече ансамбли от цветните аналози.

Простотата на моделите в бял цвят прави маратонките удобни. Ето защо, дори и по време на дълги разходки, можете да изглеждате стилно и да имате добро настроение.

Цветни маратонки - светли лъкове

Така наречените градски кецове са подходящи за комбинация с ежедневни облекла. Това не са ергономични модели за тичане или спорт. Тяхната цел е много тясна. Друго нещо - цветни модели на едно цяло. С тяхна помощ можете да украсите ансамбъла от класически дрехи и да го направите хармоничен. Преди няколко години този метод за избор на обувки се смяташе за признак на липса на вкус. Днес тези лъкове са в топ тенденциите на новия сезон.

Маратонките са неразделна част от спортно-шикния стил. В този ток те се комбинират с всякакви поли. Изключение правят тесните поли, направени от дебел плат. Перфектно изглежда плета пола до коленете в комбинация с пуловер или тениска. Този комплект е перфектно съчетан с маратонки и ви позволява да изглеждате елегантно и женствено, дори на плоска подметка.

Обувките за неонови покрития са по-подходящи за подчертаване на белите панталони. Най-доброто решение би било тяхното свободно изрязване в стил пижама. Трябва да избягвате панталони със стрели или кожа.

Ярки маратонки ви позволяват да използвате палто като горно облекло. Това ще спести при студено време. Предимството се дава на жълти, червени, зелени и лилави маратонки.

Зимни маратонки за новия есенно-зимен сезон

За пламенните фенове на удобни спортни и ежедневни обувки дизайнерите са създали зимни изолирани маратонки. Това означава, че дори и в най-студеното време дамите не могат да се разделят с любимите си обувки.

Тенденцията на новия сезон - топлите маратонки. С тяхна помощ можете да създадете наистина стилни и провокативни изображения. Клинът придава практичност на тази обувка по време на студения сезон. Дори маратонки през зимната интерпретация имат необичайни високи подметки.

Какви маратонки са най-популярни през новия сезон

За да станете собственик на най-добрите модерни маратонки, трябва да изберете моделите, които са най-различни от спортните класики.Тези двойки, които ви позволяват да ги използвате за сериозно обучение, трябва да се оставят настрана, докато не отидете на фитнес. Внимание е по-добре да плащате на съответните продукти на Nike, Converse, Vans, Reebok. Тези производители винаги предлагат на клиентите си гама от градски кецове, които не са адаптирани за спорт. Те могат да бъдат безопасно комбинирани с рокли и поли, без страх да изглеждат смешни.

Други важни качества на идеални маратонки за съзнанието на модерен образ са тяхната лекота, изразителност и яркост. Това се отнася за цветове, декоративни елементи и форма. Използват се тръни, нитове, вериги, апликации, бродерии и дантели от различни нюанси. Популярният ще бъде моделът с език. Такава лека небрежност ще балансира всеки образ.

Цветовете на обувките в новия сезон трябва да бъдат ярки и сочни. Наситените и блестящи нюанси могат да се комбинират един с друг или в комбинация с пастелна скала в отпечатъци и рисунки. Колекциите от известни марки приоритизират кафяво, розово, зелено. Идеалното би било набор, където маратонките съвпадат с цвета на върха.

В новия сезон растенията и животинските отпечатъци са популярни. В този случай цветовете на леопарда са кратки и сдържани основни цветове, което не е типично за този тип печат. Геометричните модели също остават уместни. Различни линии и фигури с ъгли осигуряват обувката с оригинален и запомнящ се вид.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук