Съдържание:

  1. Модни дамски летни обувки 2019
  2. Сандали за лятото на 2019 година
  3. Кецове, маратонки, оксфорди
  4. Ясни обувки
  5. Обувки с клин
  6. Гладиаторски сандали с ремъци
  7. Масивни маратонки
  8. Обувки с блясък и искри

Обувки - предмет на облекло, което не само трябва да изглежда стилно и привлекателно, но и да доставя поне неудобство на собственика си. Има повече изисквания за летни обувки, отколкото за есенни и зимни обувки. Трябва да се подберат чифт обувки или сандали, като се вземе предвид физиологията на стъпалото и предстоящите товари.

Модни дамски обувки: основните тенденции на лятото на 2019 година

Лято 2019 ще зарадва модниците със стилни новости и голямо разнообразие от модели. Заедно с класическите летни сезонни обувки: сандали, мокасини, маратонки, момичетата се насърчават да опитат еспадрили, помпи с прозрачни и оплетени елементи.

Тенденция на лятото на 2019 г. - модели с метализирани елементи. Сандали в златни и сребърни нюанси, обувки с метални вложки изглеждат прекрасни.Що се отнася до платформата, обувките с високи подметки, клинове и декор от шнур и връзки изглеждат еднакво привлекателни.

Тенденциите от лятото на 2019 г. включват бели, кремави, бежови, пастелни цветове. Не са изключени модели в кестеняво, вино, изумруден цвят.

# 1 Елегантни сандали за лятото на 2019 година

Няма летни дрехи без женски и изтънчени сандали. В модела на модела с постоянен ток, токчета, токчета с мини коте. За да създадете стилни и удобни изображения, изберете сандали на платформата, на клиновидните токове и ниски подметки.

За вечерен поглед, най-добрият избор са сандали на стилет с елементи на тъкане. Под къса рокля с пайети, сандали с метализирани елементи, ресни и шнурове изглеждат страхотно.

Ново лято 2019 - сандали с прозрачни вложки. Визуално подобни обувки изглеждат много необичайно и необичайно. Ако искате да изненадате другите с модерни обувки, тогава попълнете гардероба си с такъв модел.

# 2 Удобни маратонки, маратонки, оксфорди

Активни момичета, които много се движат из града и не могат да си представят себе си без спорт, просто не могат да си позволят без практически летни обувки - халки, оксфорди, маратонки и кецове.

Любимо лято 2019 - обувки в бяло. Искате ли да сте търговец на тенденции? След това изберете модели със снежнобял цвят. Естествено, такива обувки изискват специални грижи. Но спасяват съвременните продукти за грижа за обувки, които помагат за отстраняването на замърсявания от бяла повърхност, без да увреждат кожата и текстилната тъкан.

Бели маратонки и преобличания изглеждат чудесно в снимки с дънки, варени шорти, шифон поли и рокли, сарафани.

# 3 Прозрачни обувки: космическа тенденция през лятото на 2019 година

Прозрачните елементи в обувките се създават с помощта на траен PVC материал. Модели с прозрачни вложки предизвикват много въпроси от прости момичета и почитатели на здравословния начин на живот. Припомняйки миналото дъждовно лято, може да се твърди, че прозрачните обувки - един от най-оптималните варианти. Не е жалко да го намокрите, изсъхва бързо и не губи привлекателния си външен вид.

Външно прозрачните обувки приличат на кристалните обувки на Пепеляшка, но ходенето в тях е много по-удобно и приятно. Изберете сандали, обувки, шисти и PVC сандали с вложки от плат.

Друг вид PVC обувки - модели с прозрачни токчета. Колкото по-висока е петата, толкова по-голямо е усещането, че собственикът им плава във въздуха. Изглежда интересни обувки и плочи с прозрачни токчета. Тази тенденция ще бъде актуална и през зимата, където доминират лакирани и винилови ботуши с прозрачни токчета.

# 4 Стилни обувки с клин: Лято 2019 г. Тенденции

Трудно е да се намерят по-женствени и романтични обувки, отколкото практичните сандали. Клинът не само изглежда привлекателно, но и помага да се регулира значително растежа и походката. Изберете сандали, обувки, клинови еспадрили с дантелен декор, флорални апликации и прозрачни вложки.

Обувките с клиновидни обувки изглеждат чудесно в изображения с рокли и поли, дънки и памучни шорти в бежов или пясъчен цвят.

# 5 Тънки сандали: лято 2019

Сандали от лято 2019 трябва да бъдат колкото се може по-отворени. В това им помагат шнурове и тънки ремъци. Сандали с ремъци изглеждат като момиче, носещо ги само защото трябва да има нещо на краката си. Самите сандали се състоят само от най-тънката платформа, тънък шип и двойка ремъци, които фиксират пръстите и глезените.

# 6 Удобни и стилни маратонки за лятото на 2019 година

Любителите на удобни изображения ще оценят модната тенденция на лятото на 2019 г. - привлекателни спортно изглеждащи лъкове с множество модели маратонки. Тенденцията е най-невъобразимите модели: на широка платформа, с масивни чисто декоративни елементи.

Trend of Summer 2019 - маратонки, изработени от мрежест материал, които са особено актуални в летните жеги. През летния сезон на 2019 г. дизайнерите обръщат голямо внимание на връзките.Интересно е да се разгледат моделите с нестандартен метод на тъкане, в обратна посока, с гумени връзки и др. Такива модели определено ще харесат на тийнейджърките.

# 7 Обувки с блясък и лъскави елементи

Обувки с пайети и блясък може да се нарече продължение на космическата тенденция. Тя е по-приспособена към всекидневния вид, претоварена както с рокли и поли, така и с офис лъкове със строги костюми.

Брилянтните елементи се използват главно за декориране на платформата. Най-доброто от тези цели са маратонки на средната платформа или обувки с клин.

Блясъкът и пайети изглеждат много изразителни, така че останалата част от повърхността на обувката трябва да бъде направена в минималистичен стил, без обемисти декори като ресни или пера.

Трудно е да се помисли за нещо ново, което е нововъведение в обувките, така че дизайнерите се фокусират върху необичаен декор и модел материал. От тук се появяват прозрачни обувки, модели с тъкане, ресни, пера и др. Но в средата на това разнообразие не трябва да се забравя едно нещо - обувките трябва да са удобни и удобни.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук