Коса - това е, на което преди всичко хората обръщат внимание. Всъщност, по цвета на косата и косата като цяло, може да се каже много за момичето и нейния характер. Но всяка година тенденциите се променят, появяват се нови видове и техники на оцветяване. И е много трудно да се устои, за да не се опита нещо ново. Ако сте готови да експериментирате, за вас имаме невероятна колекция от снимки с много различни и дори смели опции за оцветяване на косата.

Общи тенденции

2017 ще бъде година на промяна за много от нежния пол. Работата е там, че този сезон само неестественият нюанс на русата и синьо-черният цвят ще излязат от мода. И всички други тонове отново ще бъдат в тенденция. И дори драматични и необичайни промени ще бъдат добре дошли. Но най-голяма популярност тази година ще имат естествените нюанси. Те включват: шоколад, пшеница, злато, червено, кестен и други естествени, естествени цветове.

Оцветяване за блондинки

Много известни стилисти тази година предпочитат естествената руса.Важно е косата да не се прави неестествено избелена, а да се използва техниката на оцветяване. Това ще даде лек карамел, мед или златен тон.

Също така е по-добре да се откаже от пожълтяване. Такъв цвят на косата изглежда много по-красив, когато върховете са леки, докато корените са леко потъмнени. Подобен ефект се получава, когато косата избледнее на слънце.

Тази година модните нюанси - платина, сиво и пепеляво. Но най-вече, те са подходящи за момичета с “зимен” цветен тип. Ето защо, ако не се страхувате от вниманието на другите, тогава смело експериментирайте и резултатът ще ви изненада приятно.

Оцветяване в червено

Ако имате естествен цвят на червената коса, тогава сте невероятно късметлия. В края на краищата, тази година, благодарение на топ модните стилисти и тенденциозите, той спечели само луда популярност. Ето защо, много момичета са склонни да получат поне една приглушена сянка на червено на косата си.

Но насилствените, ярки есенни цветове също имат място в списъка на тенденциите тази година. Златни, медни, червеникави и дори бургундски цветове ще бъдат подходящи и търсени.

Оцветяване на руса коса

Що се отнася до светло кафява коса, това е една от най-модерните в тази година естествени нюанси. Световноизвестните стилисти го наричат ​​такава. Нещо повече, тя е много разпространена сред славянските жени, така че няма да е трудно да я направим по-наситен. В резултат на това получавате естествения цвят на нишките, които не изглеждат подложени на допълнително оцветяване.

Модно оцветяване за брюнетки

Момичета, които природата е наградила с тъмна коса и не може да направи нищо. Все пак тази цветова схема изключва само синьо-черния цвят от списъка с тенденциите.

Собствениците на кафяви очи могат да подчертаят красотата си с орех, коняк или кафе. Момичетата със сини или яркосини очи са по-подходящи за студени, пепелни тонове на тъмно руси цветове.

И разбира се, черният цвят на въглищата няма да бъде игнориран тази година. Както в миналите сезони, той е най-подходящ за къси прически и нестандартни стилове. А също и в модата ще бъдат осеяни под формата на бордо, сини и лилави нишки.

Необичайно оцветяване

Тъй като символът на 2017 г. е Петел на огъня, това не може да повлияе на тенденциите в оцветяването. Затова популярните нюанси на този сезон ще бъдат:

  • меко розово

  • зелен

  • син

  • оранжев

  • пурпурен

  • рубин.

Можете или напълно да боядисвате косата си, или да избирате отделни нишки, или да правите плавни преходи. Често фризьори правят оцветяване на върховете на нишките. Разбира се, подобни експерименти не са подходящи за всяко момиче. Но ако сте млад, ексцентричен, скандален и активен, тогава тази опция е най-добрият начин да подчертаете вашата ярка личност.

ломбер

Що се отнася до техниката на оцветяване, тогава, както и през изминалата година, техниката все още е начело. И всичко това, защото е доста гъвкаво и ще подхожда както на възрастните, така и на много младите момичета. Особеността на това оцветяване е доста ясен контраст между двата цвята. Въпреки това резултатът изглежда много интересен.

Sombra

За разлика от предишната техника, мрачното ви позволява да направите градиентно оцветяване. Това означава, че преходът на цветовете няма да бъде твърде очевиден, но дори и близо до естественото изгаряне на косата на слънце. Тази техника е подходяща, ако не искате драстично да промените цвета на косата, но искате да я освежите малко. Между другото, тази опция е идеална за боядисване на сива коса.

Акценти

Много момичета са напълно забравили за такава оцветяваща техника, като подчертават. Но, за разлика от миналите години, тази година трябва да използвате нюанси, които се различават само с няколко тона от оригинала. Можете също да направите калифорнийски маркировки или френски. Всеки от тях изглежда различен. Ето защо е по-добре да се консултирате със стилист, така че резултатът да надхвърли всичките ви очаквания.

Balayazh

Тази техника е съвсем нова. Може би някои фризьори все още не го притежават. Така че се опитайте да се свържете с модерните салони.Значението на това оцветяване в правилната комбинация от два нюанса на един и същи цвят. В крайна сметка получавате естествен ефект, едва изгоряла коса. Много хора бъркат този метод с шатуш. Но разликата между тях е доста голяма. И тя се крие в метода на нанасяне на боя.

Както виждате, през 2017 г. няма ограничения. Напротив, можете да преведете абсолютно всяка идея за боядисване на косата в реалност. Но каквато и опция да изберете, опитайте се да се свържете само с завършилите. Тъй като само професионалистите могат не само да правят това, което искате, но и да поддържате косата си в добро състояние.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук