Нагласите към татуировките винаги са били различни. По-рано мнозинството ги третираше изключително негативно, тъй като смятаха, че те са нещо като стигма на телата си. След известно време всичко се промени драматично. Благодарение на таланта и опита на съвременните майстори се правят тези картини, така че татуировката вече принадлежи към категорията бодиарт. Но независимо дали е така, препоръчително е да изберете модела и стила на приложение, преди да отидете в салона за татуировки.

Малко история за татуировка на вълк

Вълкът не може да се възхищава на неговата красота, величие и сила. Затова не е изненадващо, че образът на този звяр стана един от най-популярните както сред момичетата, така и сред момчетата. Въпреки това неговият образ е доста неясен, защото отношението към него винаги е било различно.

В много страни именно вълкът е свързан с войната, завладяването. В други се споменава като символ на света на мъртвите или дори на божествения принцип. В славянските народи този звяр олицетворява надеждността и сръчността. А в християнството той се смята за символ на агресия, гняв и разрушение.

Въпреки това той винаги е бил смятан за силен, интелигентен, верен и смел. Ето защо, татуировка с такъв образ е категорично неподходяща за твърде скромни, слаби или бавни хора. В допълнение, рисунката в никакъв случай не трябва да противоречи на вашите принципи на живот.

Изборът на татуировка под формата на вълк е изключително силен по дух на хора, които не се страхуват от трудности и са уверени в своите способности. Само в този случай рисунката ще се превърне в своеобразен символ, който ще ви напомни за правилността на вашите решения, силата на ума и твърдостта на характера.

Често гърбът, гръдният кош или рамото служат като място за поставяне на татуировка на вълк. Това е особено вярно, ако искате голям чертеж в реалистичен или акварелен стил. Изображението на малък размер може да се приложи към ръката, китката или дори с пръст. Изглежда не по-малко стилен и привлекателен.

Волф татуировка: популярни ценности

Както бе споменато по-горе, вълкът е силно, смело и интелигентно животно. Затова той винаги е бил третиран със специално уважение. В края на краищата, той винаги остава верен на своя пакет и на вълка. Но в същото време в света на татуировките много зависи не само от самото изображение, но и от допълнителни детайли.

Например, татуировката на червения вълк не е обикновена. Тя е свързана с келтите, тъй като воините са пили кръвта на животно преди предстоящата битка. Следователно, този образ винаги означава сила и дързост. Най-често такива опции се избират за себе си от мъже, които са готови да отидат към своите цели, независимо какво.

Татуировката във формата на око на вълк отдавна е символ на специална проницателност. Хората, които го избират сами, често виждат повече от всички останали. Смята се, че това е тяхната сила.

Невъзможно е да не се отбележи популярността на образа на вълк, който вой на луната. Именно тази картина символизира независимостта, самотата, предателството от близката личност и кардиналните промени в живота.

Но не всичко е толкова просто. Смята се, че този образ се прилага в местата за задържане по рамото. Той е символ на повтарящи се крадци. Ето защо, преди запис на капитана, претегля всички предимства и недостатъци на такъв избор.

Много мъже избират за себе си образа на усмивката на вълка. Най-често се прилага върху гърба или шията, но има и други възможности. Но точно това споразумение предполага, че човек е по-скоро резервиран в действията си. Но ако някой пресече линията, той насилствено ще защитава неговите интереси.

Като цяло се смята, че моделът на тялото под формата на вълк е символ на победа, успех и мъжественост. Но преди да си направите татуировка, все пак препоръчваме внимателно да проучите всички детайли на избраното изображение. Само по този начин ще бъдете сигурни, че чертежът няма да бъде неправилно дешифриран от други хора.

Волф татуировка за мъже и жени

Не е тайна, че най-често мъжете избират модел на вълк за татуировка. Това се дължи на факта, че всеки иска да изглежда смел, силен и решителен. Затова стилът на рисуване на изображението често е реалистичен. Благодарение на това е възможно да се предаде характерът и разположението на вълка, както и неговото величие. Но това може да направи само един талантлив майстор с голям опит.

Тези, които обичат цветните изображения, трябва да мислят по-внимателно за детайлите на скицата. В крайна сметка, много е важно татуировката да изглежда красива и да не е свързана с карикатура.

Що се отнася до мястото за прилагане, най-често цветните изображения се прилагат върху ръката или бедрото. Но ако планирате да направите голяма татуировка, по-добре е да изберете за това обратно. Той е идеален за създаване на пълноценна рисунка.

Малко рисунка на вълчи лапа на тялото изглежда доста оригинално. Смята се, че такъв образ символизира безстрашие и твърдост. Човекът, който избере татуировката, познава собствената си стойност.

За да видите татуировка на вълк по тялото на едно момиче не може толкова често. Това обаче не е причина да се подценява този чертеж. В края на краищата той отдавна е символ на лоялност и самота.Но в същото време, много зависи от детайлите.

Например, вълчи глава в комбинация с цветя говори за женственост, преданост, любов и искреност на чувствата.

Татуировката в геометричен стил няма допълнителен смисъл, така че в този случай си струва да се фокусираме върху основното значение.

И красивите, цветни образи придават на татуировката някаква нежност и романтика.

Момичетата избират предмишницата, краката, лопатките или ръцете като място за поставяне на такава структура. Малко по-малко можете да видите картината на гърба или гърдите. Що се отнася до размера на татуировката под формата на вълк, то най-често това е миниатюрен или среден образ.

Красива, стилна татуировка може не само да разкраси тялото, но и да стане един вид талисман за хората. И разбира се, така че резултатът наистина ще ви хареса, обърнете специално внимание на избора на майстор.

Харесвате ли животински татуировки?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук