В момента татуировките са много популярни, защото с помощта на боядисване на тялото мъжете и момичетата изразяват своята индивидуалност. Сред скиците често се избират анималистични и ботанически теми, различни амулети, надписи и изображения. Сред изображенията можете да намерите образа на момичета, воини и богове, но най-оригиналното решение ще бъде смърт татуировка с коса.

За един обикновен човек и минувач такъв образ винаги предизвиква страх и ужас. Що се отнася до любителите на татуировките и ценителите на това изкуство, те многократно привличат вниманието към този образ, като един от най-живите и необикновени. Смъртта татуировка с коса е идеално решение за отчаяни, рискови и смели личности, които искат да се открояват от тълпата.

Значението на смъртта на татуировката с коса

Както бе споменато по-горе, само един смел човек може да използва този чертеж върху себе си, защото смъртта причинява страх в страхливци.Смисълът на смъртта на татуировката с косата е подходящ за смели хора, които са лишени от чувство на страх, както и за тези, които не слушат никого и следват техните правила. Човек, който поставя тази татуировка на тялото си, показва, че не се страхува не само от смъртта, но и от нищо.

Оригиналната версия на картината е смърт с карти за игра, в този случай татуировката символизира рисков апетит, игра на смърт, където не можеш да загубиш. В същото време хората, които са се отказали от религията (атеисти), както и представители на радикалните субкултури, могат да използват този образ.

В същото време мнозина смятат, че смъртта с косо татуировка може да се използва като мощен амулет, който предпазва своя носител от нещастия, опасности и болести. Както знаете, тези, които се смятат за „късметлия“, поставят такава татуировка върху себе си, така че стойността на татуировката с изображение на стара жена с коса е символ на постоянен риск и лош късмет. В съвременния свят този образ се използва от колоездачи, а в литературата смъртта с косата е символ на вандалистите.

Любопитен факт! Атрибутът под формата на смърта на косата е бил получен дори по време на чумата, когато изразът „смърт убива всички” циркулира между хората. Оттогава християнските идеи се промениха малко, след което образът на смъртта се роди в качулка и с коса. Смята се, че смъртта с плитка отрязва душата от тялото, като я носи със себе си.

От особено значение е татуировката за затворниците. В затвора света, татуировка на смъртта с коса е символ на убийци, както и хора, опасни за обществото. Обикновено те поставят образ на тялото си, за да предупреждават, напомняйки на другите, че смъртта е винаги близо. Между другото, смъртта може да се разглежда от по-малко негативната страна, защото тя е част от процеса на прераждане и обновяване на живота.

Стойност за момичета и мъже

Като цяло, татуировка, изобразяваща смъртта, е универсална, но по-често може да се намери татуировка с изображение на стара жена с коса, която може да се намери на тялото на мъжете. Смъртта на татуировката с коса символизира безстрашието, рисковия апетит. Популярна скица на татуировката на човека е смърт с карти, като символ на любов към хазарта и игри със смърт. В същото време смъртта с косата е мощен амулет, който ви позволява да избегнете смъртта, проблемите и неприятностите. Образът е особено популярен сред колоездачите, за тях смъртта с коса е надеждна защита в дълго пътуване.

Татуировка с изображение на смърт сред момичетата е рядкост, тъй като не всяко момиче решава за такъв смел и оригинален чертеж. Жена, изобразяваща смъртта по тялото си, трябва да има силен характер, без да се страхува от смъртта и да има огромна скрита енергия. Обикновено този образ се избира от независими и самодостатъчни момичета, които демонстрират своята вътрешна сила.

Изборът на стил и местоположение на татуировка смърт с коса

Ако разглеждате снимки на готови работи, може да се отбележи, че изображението може да се изпълни в почти всеки стил. Сред най-успешните приложни техники си струва да се отбележи стилът на старото училище. Скица в този стил - черепа и костите, изработени в ярки цветове. Не по-малко популярен стил е полския траш. Образите на скелет с череп или жена в дъждобран с коса изглеждат страхотно в този стил, а неговите характеристики ще ви позволят да изразите дълбоката философска идея за смъртта. Друга популярна опция е татуировка в стил на гравюра, стилизирана като средновековни образи, характеризираща се с тъмнина и дълбочина на образа.

Въпросът, който тревожи почти всеки, който избере образа на смъртта, е къде да постави татуировката, да я отвори или, напротив, да я скрие под дрехите. Тази татуировка не се възприема много добре от хората, така че е важно да се определи значението на татуировките, както и как ще се отрази на живота и социалния статус, работата. Като цяло, следните нюанси ще помогнат да се определи местоположението на смъртта на татуировката с коса:

  • Заетостта. Tattoo не може да се използва от хора, работещи в голям екип или с деца, така че трябва да го скриете или напълно да се откажете от тази идея.
  • Техника.Някои майстори могат да създадат колко привлекателни, ярки и колоритни скици на татуировки е, че е доста трудно да се разпознаят в тях образите на смъртта и мотивите за живота. Ако сте успели да създадете такава картина, тя може да се намира навсякъде. Но ако мотивите на изображението са четливи от пръв поглед, тогава татуировката е по-добре да се постави на гърба или в други области на тялото, скрити дрехи.
  • Размер на скицата. Малка снимка на смъртта с коса, направена в стил линейна работа, може да се постави на китката или на пръста. Но голямо и висококачествено проследено изображение изисква големи области на тялото, например гърдите, гърба или рамото.

Смърт татуировка с коса и популярни скици

Сред готовите произведения и скици, които могат да бъдат намерени в Интернет, не е трудно да се идентифицират мотиви, които се срещат по-често от други:

  • Смърт с коса при разлагане с карти.
  • Череп с кръст.
  • Череп с цветя, венчелистчета или лъкове - женска версия на татуировката.
  • Класическият образ на смъртта в качулката и с дълга плитка.
  • Цветни и черно-бели вариации на изображението.
  • "Стара жена" с огнени очи, сякаш в тях се показва ад.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук