Татуирането е идеален начин за себеизразяване, който е много популярен както при мъжете, така и при момичетата. Преди да поставите татуировка върху тялото си, трябва да знаете за стойността на един символ, защото това може да повлияе на съдбата или естеството на неговия собственик. Сред многото скици всеки избира този, който му харесва, като една от най-популярните опции е татуировката.

Първоначално може да изглежда, че татуировка със снимка на пистолет предупреждава за човек, склонен към насилие или прекомерна агресия. В същото време, психолози са уверени, че тази татуировка символизира свободен човек, който иска да бъде в светлината на прожекторите.

Пистолет за татуировка: стойност

Tattoo с картина на пистолет се появи сравнително наскоро, така че в момента тя се счита за рядко. Тази татуировка се смята за универсална, така че е еднакво използвана както от момичета, така и от мъже.Гендерната дискриминация по отношение на оръжията може да се прояви само в избора на стил, цвят и форма на пистолет.

Факт е, че момичетата обичат да избират по-нежни или дори романтични сцени, следователно, изобразявайки оръжия на телата си, те избират оригинални и атрактивни малки по размер пистолети, съчетавайки ги с различни допълнителни елементи или предмети. Мъжете, от друга страна, предпочитат голи оръжия, изобразяващи ги с големи размери и с доста прост сюжет. В общата концепция за татуировка, пистолетът символизира хулиганство, безразличие и еманципация, опасност и самочувствие. При момичетата пистолетът е по-скоро символ на дързостта и независимостта.

Ако погледнете скиците и снимките на готовите работи в Интернет, можете да отбележите, че всички те могат да бъдат разделени в две категории: единични и двойни. Чифт пистолети (често револвери) е символ на Дивия Запад, така че тези пистолети са изобразени на бедрата или кръстосани. Що се отнася до единичното оръжие, то има много видове и външно разнообразие, често възприемано като средство за психологическа защита. Пистолетът за татуировки е много популярен сред военните, както и хора, които прекарват много време с оръжия, така че те почитат миналото и се надяват на светло бъдеще.

Татуировка пистолет: стойността на момичетата, мъжете и зоната

Както бе споменато по-рано, една татуировка с изображение на един или два пистолета е еднакво популярна, както сред нежния пол, така и при мъжете. Основната разлика е в избора на цвят и сюжет, тъй като мъжете предпочитат по-груби скици. Често тази татуировка се избира от момчета, които имат пистолет, свързан с основното си поле на дейност или хоби. Например спортна стрелба, лов или военна служба.

С този символ мъжете подчертават смелостта си, желанието си да живеят според собствените си правила, мъжественост и сила. В същото време татуировката показва вълнение, желание за риск и търсене на приключения. Също така, този образ е подходящ за мъже, които проявяват бунтарски характер в татуировка.

Що се отнася до момичетата, те се опитват да изберат по-женски, нежни и романтични скици. Може да изглежда, че оръжието по принцип не може да бъде сладко и романтично, но снимките на готовите работи доказват обратното. При избора на място на тялото на момичето спрете на бедрата, корема, гърба или подмишниците. Татуировката изглежда не по-малко привлекателна за ръката, но тази опция е по-малко практична, тъй като татуировката ще се вижда, което може да създаде някои проблеми на работното място.

Татуировката със снимка на пистолет за момичета има следните значения: риск, опасност, лекомислие, смелост и независимост. Също така, такава татуировка често има сексуален облик, например, ако оръжието е заобиколено от сърца или сатенени панделки, то тогава намеква, че момичето е готово за интимни експерименти или опасни връзки. Но образът на револвера показва, че момичето иска да се предпази от другите и от тяхната агресия. Цветовата схема не влияе върху стойността, но обикновено момичетата избират ярки цветове.

В местата за лишаване от свобода е търсена и татуировка, изобразяваща пистолет, тук тя има специално значение и символизира угризения. Тази татуировка не е „брандирана”, тя се избира доброволно от тези, които се покаят за своето престъпление. Револвер с череп или пари - страст към страстта. Пистолет с роза е символ на затворници, които са извършили убийство въз основа на ревност или прелюбодеяние.

Татуировка пистолет: на ръката, на крака, на бедрото и други опции

Както знаете, татуировка със снимка на пистолет има специфично значение, чието значение няма да се промени по никакъв начин, независимо от частта на тялото, където се намира. В това отношение мъжете и момичетата не са ограничени в избора си, те се ръководят от собственото си чувство за вкус и болка. Популярни области на тялото за пистолет татуировка:

  • Зад колана - задника на оръжието ще наднича зад колана на панталоните.
  • На бедрата - женски и много секси вариант, изглежда, че оръжието е скрито зад чорапи или жартиери.
  • На ръката - мъжката версия на татуировката, най-добре е да спрете на рамото.

Пистолет за татуировки: скици и завършена работа

Мъжки татуировки с изображение на пистолет обикновено са изобразени в стила на реализъм, защото има огромен брой модели на оръжия, които могат да украсят мъжкото тяло. Често това са монохромни изображения с големи размери, където всеки елемент е внимателно изчертан, всички контури и детайли са ясни и кратки. Реализмът е идеалното решение, тъй като изглежда, че образът е жив и искате да вземете пистолета за ръката.

Също така, изображението на пистолет на стомаха или оръжие, което е скрито зад колана, е търсено сред мъжете. Тази опция е доста реалистична, първоначално може да си помислите, че човек наистина има оръжие в колана си. Разтвор с две симетрични допирателни пистолети също е популярен.

Жените използват наситени и ярки цветове, допълнителни предмети и елементи, например роза, птици и др. Що се отнася до стила, най-добрият вариант е ново училище или акварел. Най-женственият вариант е пистолет или чифт пистолети на бедрото, пистолет, който се крие зад дантела.

       

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук