Поради разнообразието от тънки и дебели линии, татуировката на паяжина има атрактивен и обемна визия, която омагьосва всички. Основната причина за популярността на такива татуировки е липсата на ефект, напълно забит от татуировката на тялото, защото, когато го създадете, кожата не е боядисана изцяло, а за да създадете скица на бъдещ шедьовър дори човек, който няма артистични таланти. Най-често такъв образ може да се види на лакътя или рамото, понякога се използват за украса на краката, гърба или гърдите.

женски врат с татуировка

мъжко коляно с татуировка скица за татуировка

Историческото значение на мрежата за татуировки

Такава татуировка на индианците от Южна Америка означаваше надеждността на защитата и сигурността на превозвача. Използваха мрежата не само по тялото, но и я закачаха над детските легла, предпазвайки ги от зли духове. Паякът е приравнен на ранга на светците, уважава го и му се покланя.

Фигура web означава:

 • Плексични човешки съдби.
 • Водещи конци.
 • Движението на живота в кръг, неговата безкрайност и крехкост.

голяма татуировка от паяжина коляното татуировка татуировка лакът мъжки крак с паяжинаголяма мъжка татуировка

Уеб в мъжете: значението на татуировката

Трябва да се отбележи, че при мъжете този образ може да бъде намерен много по-често, отколкото при момичетата. Такава татуировка може да служи като отделен елемент, например, мрежата на лакътя. Но понякога се използва като част от композицията, допълвайки или подчертавайки други елементи на картината. Татуировката върху лакътя на мъжа ще бъде в непрекъснато движение, символизиращо бруталността и опасността на своя носител.

Много мъже, които използват такава татуировка, поставят значението си в него, например, често се използват за потвърждаване на отдадеността, която обичат да правят. Татуировка, намираща се на лакът, може да показва лоялност към принципа и твърдост при вземането на решение. Като опция, татуировка на паяжина в тялото на човек може да покаже задоволство от настоящия начин на живот и нежелание да го променя по никакъв начин.

мъжка татуировка мъжки лакът с татуировка мъж с татуировка на лакътя си паяжина на мъжки колене паяжина върху мъжко коляно паяжини на раменете паяжина на шията татуировка паяжина

Татуировка в мрежата при жените

Женският пол използва подобна татуировка много по-рядко според личните си убеждения или страхове, тъй като повечето момичета се страхуват от паяци, както и от всичко, което ги свързва в една или друга форма. Въпреки това, момичетата, които използват такава татуировка са там, те често се опитват да изразят своята индивидуалност по този начин, като имат татуировка върху лакти.

Татуировката на мрежата върху тялото на момичето е потвърждение на бунтарството и любовта на по-слабия пол. Ето защо такава татуировка се използва от момичета със свободен начин на живот. Жените, които са непоколебими в своите решения, имат смел, целенасочен и волеви характер, могат да подчертаят своята независимост с този образ.

женска татуировка с паяжини малко паяжина пеша паяк с паяжина по женското рамо паяжина върху ръката на момичето мрежа с око татуировка на женски лакът паяжина татуировка върху женско рамо паяжина татуировка върху женски гърди

Tattoo web: стойност в зоната

Стойността на татуировката с изображението на мрежата често се свързва със затворническия свят, защото затворниците са започнали да използват тези татуировки, олицетворявайки броя на кръговете с определеното време в зоната. По този начин затворниците в много страни преброяват броя на годините, прекарани в затвора. Всяка година символизира кръга на мрежата, като се има предвид, че е възможно да се определи колко години наказание е изпълнявал определен затворник.

Наскоро татуировката с изображението на мрежата получи няколко нови стойности. Например затворници, получили присъдите си за убийство на представител на ЛГБТ, използват подобна татуировка. Също така и в постсъветското пространство затворниците забиват телата си зад решетките поради техните неонацистки или националистически възгледи.

оригинална мрежа върху рамото паяк в уеб скицата паяжина в скица паяжина на коляното паяжина пеша паяжина с череп паяжина върху човека на рамото паяжина рисунка за татуировка в мрежата татуировка на лакътя

Стойността на паяк татуировки в интернет

Значението на тази татуировка зависи от местоположението на татуировката и паяка по отношение на паяжината. Ако тя е разположена в дъното на мрежата или ефектът е създаден, че се спуска по него, то това е означението на крадец, който е престанал да се занимава с престъпна дейност. Ако паяк се изкачи по мрежата, тогава е татуировка на джобче, който не се притеснява от работата си, докато той проявява своята твърдост и факта, че той не е нарушен от държавната поправителна система.

Паяк, който се намира в интернет - татуировка, която е много популярна сред наркоманите. Те приписват специално значение на такава татуировка - пълно неподчинение на системата. Ако татуировката е разположена между пръстите - символ, обозначаващ активното търсене на наркотични вещества. На територията на Русия, татуировки под формата на паяк с мрежа са били използвани от хора, принадлежащи към младежки субкултури, например скинхедс, готи или нацисти.

паяк в мрежата по рамото паяк в центъра на мрежата паяк с паяжина пеша паяк с паяжини по рамото паяк с паяжина татуировка паяк с паяжини паяци в мрежата паяк татуировка в интернет паяк татуировка паяк татуировкаскица за татуировка татуировка скица за татуировка скица на паяжина татуировка паяк

Стойността на татуировката върху лакътя

Както споменахме по-рано, момичетата използват тези татуировки доста рядко, тъй като ги смятат за непривлекателни и отвратителни. Въпреки това, желаейки да изразят своята индивидуалност и свобода на живота, някои използват татуировки на мрежата, разположени на лакътя, защото това е идеалното решение за силно, целенасочено и смело момиче.

Стойността на татуировка на паяжина върху женски лакът:

 • Устойчивост на характера.
 • Прецизност към принципите и устойчивост при вземането на решения.
 • Свобода и свободен начин на живот.

Паяжина под формата на паяжина на човешки лакът означава:

 • Независимост.
 • Защита (носителят на татуировки е под егидата на влиятелни хора).
 • Система на неподчинение.
 • Опасност и жажда за приключения.
 • Съжалява или съжалява за извършени преди това престъпления.
 • Лоялност и преданост към вашите принципи, идеи и мисли.
 • Самият паяк е символ на мъдрост, вдъхновяващ уважение и страх.

голяма паяжина на лакътя червена и черна татуировка лакът с паяжини татуировка лакът паяжина на лакътя татуировка на лакътя лакътна татуировка в мрежата татуировка на лакътя татуировка за мъжки лакът паяжина татуировка върху лакътя

Техника на изпълнение татуировка с изображението на мрежата

Tattoo web има много привлекателен външен вид в стила на реализма. Благодарение на прецизното детайлизиране на всички линии и контури, се оказва, че се създава шедьовър, а с добавянето на нюанси рисунката ще прилича на истинска снимка. За украса можете да използвате не само паяка, но и други елементи или предмети, като череп, насекоми или роза. Ако татуировката е голяма, по-добре е да я напълните на крака или гърдите.

Също така много красива татуирана мрежа ще изглежда едноцветна. В същото време те предпочитат татуировки в стила на минимализма, показвайки необичайно украшение по тялото. Оптималното място за татуировки е лакътя, в някои случаи врата или китката. За избора на изображение и място за неговото рисуване е по-добре да се свържете с експертите, които са в състояние да дадат практически съвети.

татуировка за мъжко рамо татуировка на корема четка татуировка татуировка на дланта татуировка на крака татуировка на шията татуировка паяжина татуировка в мрежата на ръка паяк татуировка татуировка на гърдите

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук