Всяка година популярността на подводната живопис се увеличава. Някой предпочита скромен размер на изображението, докато други си избират смели, обемни опции. Например, татуировка на гърдите му ще бъде решена не от всички. В крайна сметка, те често заемат значителна част от тялото, което ще бъде доста проблематично да се скрие. Въпреки това, малки татуировки под гърдите винаги могат да бъдат скрити дори под летните дрехи.

Татуировка на гърдите: функции на приложението

Изработването на татуировка в гърдите ще бъде малко по-болезнено, отколкото върху друга част на тялото. Факт е, че болката се увеличава на тънка кожа и на места, които са близо до костите. Като правило, мъжете понасят такава процедура много по-лесно.

Трябва да се отбележи, че много зависи от опита на капитана, както и от размера и формата на иглите. Също така, самите майстори препоръчват да правите сложни татуировки в няколко етапа. Поради този процес ще бъде малко по-лесно.

В допълнение към основните правила за грижа за татуировки, има и допълнителни нюанси.Препоръчително е да носите широки тениски след процедурата, които напълно покриват изображението и не са прекалено стегнати към тялото. Момичетата трябва да откажат сутиена за няколко седмици, в случай че рисунката се постави директно върху гърдата. Също така е много важно да не спите на стомаха през седмицата. Това се дължи на факта, че можете случайно да докоснете кора, поради което картината може да остане неясна.

Отделно от това, си струва да се отбележи, че с течение на времето, татуировка в тази област няма да се прекомерно деформира, особено при мъжете. Що се отнася до жените, ситуацията е малко по-различна. При правилна грижа и редовни физически упражнения, промените не трябва да бъдат прекалено изразени. Никой обаче не може да гарантира това напълно. Между другото, някои момичета правят подобни татуировки, за да скрият белезите след операцията.

Що се отнася до насищането на цветни рисунки, то ще продължи много години. В края на краищата, тази област е почти винаги под облеклото и не подлежи на силно излагане на слънчева светлина.

Татуировка на гърдите за мъже

Именно при мъжете татуировките на гърдите са много популярни. В крайна сметка, в древността, воините трябва да са направили подобни рисунки на една от страните. В съвременния свят такива изображения могат да се правят по цялата ширина на гърдите и дори с прехода към ключицата.

Много често мъжете избират за себе си образа на бухал като знак за сила, мъдрост, интелигентност и в същото време самота и страх. Те възприемат тази птица в различни нации по различни начини, но все пак много зависи от начина, по който е рисувана. Много често такава картина се избира от мъдри или мистериозни хора.

В повечето случаи образът на орел е избран от мъжете. Що се отнася до стойността, в повечето случаи тя зависи от позицията на птицата и някои детайли. Орелът, разположен на гърдите, означава, че неговият собственик е много амбициозен. Това е вид талисман, който помага за достигане на върховете.

Ако на изображението крилата са насочени нагоре, а ноктите са готови да атакуват, тогава стойността ще бъде малко по-различна. Смята се, че такава татуировка е идеална за мъже, които са готови да защитят своите идеи и гледни точки.

Високият орел е символ на независимост и свобода. Такава картина е най-подходяща за човек, който цени себе си, своите мисли и пространство.

Татуировката под формата на мечка е по-скоро противоречива по смисъл. Факт е, че това животно може да комбинира несъвместими черти. Например, ярост, сила, сила и в същото време спокойствие, справедливост и дори нежност.

Мнозина вярват, че татуировката на розата е подходяща само за жени. Това е голяма грешка, тъй като мъжете избират поне такава рисунка. Основната ценност е любовта, искреното приятелство, както и лоялността. Но има и други опции за стойности, които зависят от допълнителни детайли в изображението.

Трябва да споменем и сърдечния образец с крила, който изглежда страхотно на гърдите на мъжа. Най-често това означава силна любов към човека. Но понякога подобен образ се приравнява на свободата в живота.

Татуировка на гърдите за жени

Честният пол не толкова често прави татуировка на гърдите му. Това отчасти се дължи на болка. Ето защо някои хора предпочитат да поставят картина под гърдите или в средата, което също ви позволява да скриете татуировката, ако е необходимо. Що се отнася до рисунките, те са по-разнообразни не само в сюжета, но и в цвят.

Татуировката между гърдите под формата на триъгълник изглежда много красива и елегантна. Често върхът й се намира на слънчевия сплит. В този случай татуировката може да бъде изпълнена в келтски, египетски, готически и други стилове.

През 2017 г. пеперудата стана много популярна за татуировка на гърдите. Неговата стойност се различава в различните страни, но в Русия се счита за символ на лекота, грация и нежност. Но имайте предвид и факта, че някои смятат такава татуировка за знак на несериозни момичета.

Татуировката под формата на животно също е чудесна възможност.Например, заекът е избран като символ на плодородието и женствеността.

В същото време вълкът символизира способността да се адаптира към определени ситуации, лоялност, издръжливост и смелост.

Крокодил означава хитрост и стремеж към вашата цел.

Елен, макар и не често срещан като татуировка при момичетата, е знак за истински пътешественици.

Разбира се, цветята са предпочитани за много жени. Смята се, че те са въплъщение на красотата на природата, женствеността и духовната сила. Но си струва да се отбележи, че много зависи от вида. Розата означава женска сила, а лотосът и сакурата имат дълбоко философско и духовно значение.

Както виждате, татуировките на гърдите могат да бъдат много разнообразни и много оригинални. Коя опция е подходяща за вас - въпрос на вкус и лични предпочитания на всеки.

Каква татуировка харесваш?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук