Геометричните татуировки са нова, изключително оригинална тенденция в тази култура. Курсът непрекъснато напредва. Творбите на майстори, направени в този стил, изглеждат впечатляващо.

Създаването на скици за такава татуировка е бързо. Достатъчно е да си припомним уроците по геометрия и да играем с линии и форми, създавайки от тях всякакви рисунки. Прилагането на такъв модел изисква опит и истинско умение. Едно погрешно докосване може да разруши състав безвъзвратно. Филигранният съветник ще ви позволи да създавате зашеметяващи истории.

Такива картини едва ли могат да се нарекат новости. Дори в древни времена подобни образи били свещени и носели дълбок смисъл, преплетени с комбинации от форми и линии. Например, триъгълникът е брак, гибел, баланс, огън, троица. В зависимост от това с какво се съчетава този триъгълник в състава, се правят заключения за неговото значение, което е заложено за всеки уникален човек.

За формиране на използваните линии:

 • извита;
 • директно;
 • меандър;
 • счупи.

А също и цифрите:

 • кръгове;
 • площади;
 • триъгълници;
 • трапецовидни и други.

Най-често занаятчиите изпълняват рисунки в двуизмерно пространство. С помощта на такива татуировки можете ярко и колоритно да изразите своето вътрешно състояние и да подчертаете чертите на характера си. Рисунките могат да бъдат малки или масивни с много подробности. Няма смисъл да се прави микроматериал по този начин. Цялата същност на усърдната работа на майстора в нея не може да се разглежда.

Геометрия татуировка: цветя, вълк, лисица, бухал, лъв и други рисунки

В социалните мрежи можете да намерите много групи, обсъждащи различни татуировки. Има дори група от VK геометрични татуировки, където можете да намерите много скици на такива модели и ценни съвети от опитни майстори.

Преди да намерите подходяща геометрична татуировка, трябва да изучите значението на самото изображение. Сред най-популярните татуировки е вълчата муцуна, оформена от геометрични фигури. Този хищник символизира:

 • смелост;
 • смелост;
 • способност за адаптиране;
 • издръжливост;
 • воля за победа

Вълкът винаги е бил уважаван и много любовници за украса на тялото с рисунки са избирали такива татуировки за ума и бързината на този звяр. Всеки, който предпочита вълчива усмивка, няма право да бъде страхлив, бавен и нерешителен. Вълкът е верен на пакета и неговия вълк. Той предава тази енергия на собственика на татуировката.

Тези, които искат да използват лисицата като тотемично животно, трябва да знаят, че този символ е многостранен и двусмислен. В различните нации отношението към лисиците беше спорно. Някои я презират, други, напротив, хвалят качествата на звяра. Китайците смятат, че животното е пазител на живота, носещо дълголетие. Ако лисиците също са бели, можете да разчитате на богатство и благополучие.

Образът на звяра върху тялото е знак за стремежа на човека към саморазвитие, независимост и духовен растеж. Такива хора искат да демонстрират своята вътрешна сила. Също така, лисицата е символ на измама, безнравственост и вятърност. Момичетата могат да подчертаят с подобен модел своята сексуалност и изтънченост в любовта.

Честа поръчка за художници татуировки е цвете, направено в геометричен стил. Такива рисунки са символи на живота, прераждането, раждането. За цветовете на тялото, цветът им е от голямо значение:

 • бяла - чистота;
 • червено - страст;
 • черен е смърт.

Популярният геометричен образ се превърна в бухал или бухал. Самата птица е свързана с тъмните сили, докато тя е символ на най-дълбоката мъдрост. Често совите са изобразени в композиция с часовник, за да се подчертае дълбочината на философското съдържание на рисунката.

Много нации свързват совите с другия свят. Техният образ върху тялото трябва да бъде обмислен до най-малкия детайл, тъй като такива символи могат да носят тежка енергия на човека и да се отразят неблагоприятно върху живота в бъдеще.

Геометрия татуировка: мъж и жена

Повечето геометрични татуировки са универсални по отношение на използването им за мъже и жени. Разликите могат да бъдат идентифицирани само в малки конкретни точки. Татуировките за тяло по-често се избират от мъжете. Женските татуировки изглеждат по-компактни и елегантни. Също така, дамите вземат по-малко агресивен сюжет на картината.

Мъжете рядко поставят татуировка върху долната част на гърба или слабините. Това е прерогатив на жените. Същото правило важи и за зоната под гърдата. Що се отнася до парцелите, мъжете са по-малко склонни да използват цветя и романтични надписи. Също така, дамите са склонни да украсяват тялото с птици, които не принадлежат на хищници. Това, което повечето представители на по-силния пол не приемат.

Геометрията на татуировката на крака, ръката, гърба и други части на тялото.

Когато избирате място за рисуване върху кожата, трябва да запомните няколко общи точки. Интуитивният избор на място може да разкаже много за собственика на татуировката. Например, снимка на главата означава, че човек иска да спечели тежест в обществото. Такава татуировка може да ви помогне да откриете скритите способности в себе си. В същото време собственикът на модела не е в състояние да контролира този процес.

Татуировката, която е по-ниска на врата, означава, че човекът е надарен с уникални или редки качества и иска да демонстрира това. В същото време той е доста напрегнат, като се има предвид, че не е в състояние да се справи с текущите събития.

Лявата ръка означава, че човек използва обикновен, избягващ решаване на проблеми. Той е склонен да работи със стереотипи във всички ситуации. Напротив, дясната ръка означава ярко желание за изразяване. Собственикът на такава татуировка е твърд и решителен, а понякога му липсва гъвкавост.

Татуировка на гърдите е предизвикателство за заобикалящия ни свят. Човек не иска да следва нормите и декларира правото си да решава самостоятелно съдбата си. Най-често такива хора са необщителни и сдържани. Рисуване на стомаха - това е нежеланието за тясна комуникация с външни лица. Собственикът на татуировката има малко приятели, а кръгът на познатите му се подлага на редовно разбъркване. А гръб с татуировка означава желание да доминира. В същото време човек има и демонстрира вътрешна защита от външно влияние.

Татуировките на краката означават, че неговият собственик иска да привлече вниманието на другите към някои от неговите качества. Човек може да се самокопае. Ако картината се намира на крака, тогава се търси партньор - широк гръб за защита и подкрепа. Най-вероятно носителят на такива татуировки е недоволен от това, което се случва наоколо, и искам да се защитя.

След като разберете значението на избрания участък и определите мястото за татуиране, можете спокойно да продължите към самия процес. С правилния подход, резултатът ще бъде зашеметяваща геометрична татуировка.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук