Татуирането е популярна форма на изкуство, която позволява на момичетата и момчетата да показват върху телата си чертите на характера, изразявайки тяхната оригиналност и индивидуалност. С помощта на татуировки всеки се опитва да се открои от заобикалящата го "сива маса". Вероятно няма човек, който да не мисли за татуировка или да не мечтае да го направи. Ако се вземе решение за запълване на татуировката, тогава следващата стъпка ще бъде изборът на темата, която ще бъде изобразена върху тялото и ще бъде в състояние максимално да характеризира собственика си. Мнозина спират на красивата и оригинална версия - диамантената татуировка, именно за него ще говорим.

Диамантената татуировка: значение

Както знаете, диамантът е камък, който се смята за най-твърд, най-устойчив и скъпоценен в целия свят. Диамантената татуировка трябва да поеме всички предимства на този уникален камък, така че стойността за много хора е доста очевидна.Думата диамант е с гръцки произход и буквално е преведена като непобедим. За първи път един минерал е бил открит в Индия още през четвърти век след Христа. Веднага след като камъкът дойде в Европа, той веднага стана популярен и търсен, а стойността му едва ли може да бъде надценена дори и сега.

Общото значение на татуировката на диаманта е твърдостта, неразрушимостта и смелостта. В същото време диамантената татуировка се възприема като олицетворение на щастието, късмета и богатството. Дори в древни времена хората вярвали, че носенето на диамант с тях ще позволи да се загуби страх, ще даде сила и увереност, за да спечели битката. В същото време диамантът служи като талисман, който защитава човек от зли духове и сили, зли очи и болести, призраци и други зли духове. Любопитен исторически факт - първата, която носеше диамант за защита срещу чумата, беше кралица Елизабет от Великобритания.

Що се отнася до диамантената татуировка, тя е много по-популярна сред момичетата, тъй като диамантът е скъпоценен камък, който често се използва в бижута (обеци, пръстени или колиета). Мнозина вярват, че една татуировка, като камък, има невероятна магическа сила, с която не всеки може да се справи. Причината за възникването на тази сила е, че дори Сатана не можел да се справи със светлината на диаманта и неговия блясък, затова императорите и свещениците често носели диаманта с тях.

В същото време диамантената татуировка е олицетворение на светлината, слънцето и мира, защото камъкът се счита за символ на съвършенство, почтеност и почтеност. Diamond Tattoo е идеалното решение за силни и самоуверени хора, както и за искрени и любезни личности, които могат да преживеят всякакви житейски трудности и изпитания. От особено значение е татуировката с изображението на диамант за хората в Индия. За тях диамантът е символ на постоянство и безкрайност, сила, голяма сила и безкрайна енергия. Диамант, затворен в годежен пръстен, е олицетворение на безкрайната любов и лоялност.

Сайтове за татуировки

Ако всичко е ясно със символа за татуировка, трябва да помислите за местоположението на татуировката. Преди всичко е важно да се определи дали татуировката ще бъде видима за всички или скрита под облеклото. Често диамантените татуировки се избират от момичетата, така че поставят изображението на видимите части на тялото, демонстрирайки тяхната оригиналност, елегантност и сексуалност. Най-доброто решение за момичетата е диамантената татуировка на шията, ръката или китката. Татуировката с диамант на китката може да донесе успех, финансово благополучие и щастие за живота на собственика, което прави собственика по-устойчив на тестовете, които се случват по начина на живот. Фигурата, поставена на китката, обикновено е с малък размер, но това не засяга нейната красота. Също така, момичетата използват диамантена татуировка, разположена зад ухото или на пръста. Не по-малко оригинален е татуировката с изображение на диамант на тънкото коремче на момиче, което ще подчертае нейната красота и нежност. Що се отнася до мъжете, те могат да поставят татуировка върху всяка удобна част на тялото, било то рамо, крак или дори гръб.

Диамантени татуировки: избор на стил

Изборът на стил и техника на приложение зависи от това какъв трябва да бъде образът на диаманта. В момента изкуството на татуировката включва десетки различни стилове, които могат да направят изображението светло, красиво и оригинално. Въпреки това, за диаманти татуировка експерти препоръчват използването само на някои стилове, а именно:

 • Реализмът е идеален за тази татуировка, тъй като диамантът има привлекателен външен вид и ще стане истинска украса на тялото на момичето.
 • Графика - външно татуировката ще прилича на рисунка с молив, направена в истински стил. Особеността е в тънките и прецизни линии, направени в един цвят.
 • Blackwork - от името не е трудно да се предположи, че татуировката е направена с черна боя, а чертежът ще бъде контури, където няма татуировка.
 • Акварел - оригинален стил, който ви позволява да създадете татуировка, сякаш е боядисана с бои.Когато плънката татуировки се използват петна, визуално създаване на реалност картина.
 • Малките стари училища са традиционна техника, която винаги е на върха на популярността.
 • Dotpark е техника на рисуване, при която се създава татуировка с помощта на отделни точки.
 • Trash polka - оригиналният начин за комбиниране на черно и червено. За снимката беше най-атрактивната скица, допълнена с чаша вино или рози.

Татуировка с диамантени корони и други популярни скици

Ако стилът за бъдещата татуировка и мястото на тялото за неговото приложение са избрани, то остава само да изберете скица и можете да продължите към пълнене на татуировката. Тъй като диамантената татуировка е по-популярна сред момичетата, популярните скици са насочени към прехвърляне на цялата женственост и сексуалност на диамант към татуировка.

Най-популярните опции за миниатюрни татуировки са:

 • Класически диамантен образ, за ​​който се използват бели, сини и сини цветове.
 • Диамант с крила е символ на сила и свобода, често рисуван върху гърдите, между лопатките или ключицата.
 • Диамант с пространство вътре.
 • Диамант с корона - желанието за слава и признание, сила и светъл живот.
 • Диамант, направен във всеки друг цвят, като зелено, розово или червено.
 • Диамант във формата на сърце.
 • Диамант в лапите на бухал.
 • Диамант, който се използва като очи на череп или живо същество.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук