В различни моменти тенденцията на сватбения маникюр непрекъснато се променя. Някога нямаше нищо по-добро от френски маникюр. Малко по-късно майсторите на ноктите започнаха да добавят интересни детайли под формата на прост, сбит модел и допълнителен декор. През 2019 г. всичко е малко по-различно. Поради особеното значение на необичайните цветни сватбени рокли, можете спокойно да направите дизайна на ноктите подходящ за стила. На какви идеи ще бъдат най-важните ще научите сега.

Тенденции при сватбения маникюр 2019

Разбира се, като изберете дизайн на ноктите за вашата сватба, първо трябва да се доверите на предпочитанията си. Но все пак, разбирането какво точно ще бъде от значение в настоящата година доста опростява този процес. Ето защо предлагаме да се анализира точно кои тенденции трябва да се вземат предвид през 2019 г.

Една от основните тенденции е ре-дизайнът на ноктите чрез перлено триене.Благодарение на малките частици, ноктите буквално блестят на слънце, като по този начин създават невероятно красиви отблясъци. Поради факта, че това решение изглежда много светло, рядко се използва допълнителен декор. Но въпреки това не е забранено. Следователно можете спокойно да експериментирате с различни опции.

Обемните детайли на ноктите отново стават актуални. Но за разлика от предишните години, през 2019 г. майсторите на ноктите препоръчват избор на по-дискретни възможности. Например, за сватба, момичетата често избират обемно цвете на един крак. Изглежда невероятно красива и нежна. Същото се отнася и за дизайна с имитацията на повърхността на черупката. Но за разлика от предишната версия, в този случай за украса често се използват кристали и бульони. Също така, за да се подчертае текстурата на дизайна, капитанът може да използва малка сума в малко количество.

Въпреки факта, че като цяло, най-популярната тази година е кратък завършек, декорът все още ще бъде подходящ. Например, кристали от малък размер, искри, блясък и други опции ще трансформират абсолютно всеки маникюр. Ако желаете, можете да изложите необичаен модел, използвайки само декора.

Моден сватбен маникюр 2019

Като цяло, ако не сте намерили подходящ вариант за себе си измежду основните тенденции на 2019 г., тогава е време да си припомните класиките. Но това не означава, че трябва да се ограничаваме само със стандартното сервизно яке. Изберете по-оригинални опции или използвайте различни декори.

Стилен чертеж

Изборът на модел, подходящ за сватба, не е лесна задача. Но въпреки това всяка мода ще се справи с нея. В крайна сметка, най-важното е да слушате собствените си желания и чувства. След това процесът на подбор ще бъде много по-лесен.

Например, изображението на гълъбите на ноктите винаги е било подходящо, а 2019 не е изключение. Те са символ на благополучие в семейството, както и мир и просперитет. Следователно този избор е напълно оправдан, тъй като всяка двойка мечтае за това. Ако желаете, можете да ги подредите по специален начин, използвайки специален прах или блясък. Поради това, ноктите ще бъдат един вид акцент.

Не по-малко популярен ще бъде рисунката под формата на сърца на ноктите. Те изглеждат страхотно като сватбен маникюр, но много зависи от начина на приложение. Например опитни майстори лесно рисуват сърцата с четка. Този вариант изглежда най-привлекателен и винаги се празнува. Мнозина избират за себе си решение в стила на негативното пространство, когато част от ноктите просто остава неоцветена. В този случай това пространство ще бъде във формата на сърце. И разбира се, дизайнът със сърца от кристали, искри и друг декор изглежда не по-малко интересен.

Цветово покритие

За сватбен маникюр да изглежда привлекателно, не е необходимо да го правите твърде активен и ярък. Все по-често момичетата избират дискретно, сбито монофонично покритие. Разбира се, може да има различни детайли, но само в малки количества.

Маникюр в бял цвят е идеален за класическа сватбена рокля. Що се отнася до пастелните цветове, тя е не по-малко актуална, но е по-трудно да се определи сянката. Препоръчваме ви да погледнете розовия оттенък. Може да се използва за омбре дизайн, както и за едноцветно покритие с малък декор. Същото се отнася и за синия оттенък.

Неутралният гол е истински хит от 2019 година. Той е идеален за рокля във всеки нюанс. Няма значение колко декор ще бъде използван.

ломбер

Разбира се, дизайнът на ombre ноктите ще бъде решен не от всяко момиче. Някой смята, че този вариант не е подходящ за тържествено събитие, но въпреки това остава актуален през 2019 година. В допълнение, всичко зависи от избраните нюанси. Максималните светли цветове в един диапазон изглеждат изключително нежни. Особено ако добавите такъв дизайн в насипно състояние или тематичен модел. Какво е важно, тя изглежда страхотно на ноктите на всяка форма и дължина.

Френски и лунен маникюр

Както бе споменато по-горе, класиката винаги ще бъде от значение. Но все пак, през 2019 г. предлагаме да го добавим малко и да го направим малко по-оригинален. Например монограми или рисувани мотиви на няколко невен винаги изглеждат особено красиви. Ако желаете, можете да направите художествена картина, рисунка на цветя или нещо друго. Във всеки случай, различни детайли правят класическия дизайн по-добър. Основното нещо, което той изглеждаше хармонично с изображението като цяло.

Сватбен маникюр за къси нокти

За няколко сезона поред кратки нокти се считат за популярни. Те могат да реализират почти всяка идея, включително правенето на красив дизайн за сватба. Прегледайте селекция от стилни опции, сред които определено има подходящо решение.

В действителност, има много различни възможности за сватбен маникюр. Така че не се притеснявайте, бъдете вдъхновени от идеи и обмислете общия стил на роклята. Тогава процесът на избор на картина ще бъде особено прост и приятен.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук