Съдържание:

 1. Чанти за жени през лятото на 2019 година
 2. Кръгли торбички
 3. Чанти за колани
 4. Кожени чанти
 5. Модни съединители
 6. Отвъдморските торби
 7. Плажни чанти
 8. Спортни чанти
 9. Тъкани торби
 10. Ретро чанти
 11. Чанти с ресни

Чанти играят важна естетическа и практическа роля в женския образ. Една красива чанта със стилен декор ще бъде основният акцент на всеки модерен костюм.

Според Коко Шанел образът на жената е немислим без чанта. Тя ще бъде визуално непълна и „празна“. Чанта придружава момичетата да учат, по време на работа, докато се разхождат и отиват до магазина. Всичко, което е необходимо за момичетата през деня, се вписва в чантата й: козметика, огледало, телефон, документи и много други.

Модни дамски чанти: актуални модели от лятото на 2019 година

Отминаха дните, в които можеше да се постави половинка гардероб в дамска чанта. Днес в тенденцията са миниатюрни модели, които присъстват в образа само защото трябва да са там. Изразът, че можете да намерите всичко в дамската чанта: от червило до чифт резервни обувки вече не е актуален през лятото на 2019 година.Предлагаме ви да се запознаете с ТОП-10 чанти, които ще станат ваши верни спътници през лятото.

# 1 Стилна кръгла дамска чанта: лято 2019

През летния сезон на 2019 г. дизайнерите се фокусираха върху необичайната форма на чанти. В резултат на тези експерименти се появиха миниатюрни кръгли торбички. Аксесоарите са декорирани до минимум. Всичко, което този модел може да си позволи, е чифт ципове и декор под формата на кожени камбани или ресни.

# 2 Стилни чанти за колани: лято 2019

Чанти за колана вече са предпочитани през последните сезони. През лятото на 2019 г. те също ще бъдат много популярни сред привържениците на практическите образи. С такава чанта ръцете ви винаги ще бъдат свободни и всички най-необходими ще бъдат съхранени на колана.

Чанти за колана е с малък размер, така че максималната, която може да се побере има пари и телефон.

# 3 Модни кожени чанти за лятото на 2019 година

На пръв поглед козината в летните аксесоари изглежда неподходяща, но дизайнерите не мислят така и предлагат на модните жени стилни чанти с кожен декор. Изберете модели с частична кожена и кожена тапицерия. Такава чанта може безопасно да се носи както през лятото, така и през зимата.

Кожената чанта се вписва идеално в образа с сарафани и рокли, сандали и чехли.

# 4 Стилни съединители за бизнес изображения 2019

Модни ревюта още веднъж доказват, че дизайнерите са верни на класиката и всеки път представят колекции с лапи. Модният съединител 2019 представи разнообразие от модели, където няма специални рамки и ограничения върху декора.

Моделите на тенденциите, като:

 • Съединители в естествени нюанси: жълто, бордо, изумрудено, лилаво
 • флорални, геометрични и животински съединители

Съединителите през лятото на 2019 г. могат да се използват не само в бизнес стил. Печатните съединители могат да се използват в непринудени погледи с гащеризони, шорти и сарафани.

# 5 Стилни извънгабаритни чанти

Любителите на меки чанти ще оценят стилната новост на сезона - чувалите в извънгабаритен стил. Дизайнерите представиха модели с различни размери, форми и цветове.

Огромна чанта ще бъде истинска благодат за домакините. Сега можете да забравите за неестетични тениски и да пазарувате със стилна мека чанта.

Меката чанта е много практична и гъвкава:

 • лесно променя формата си, може да се сгъва, ако основното му пространство не се използва
 • функционален и лесен за използване
 • може да присъства в образите на жени от всякаква възраст
 • изработени от различни материали и в различни цветове

# 6 Модни плажни чанти за лятото на 2019 година

Какво трябва да бъде чанта на плажа? На първо място, това е практичен и просторен модел. Те трябва да съдържат цялото разнообразие от плажни аксесоари, които момичетата носят със себе си за почивка.

През лятото на 2019 г. модерни класически квадратни и правоъгълни чанти с ярък декор и щампи. В изображението на плажа, чанти с райе отпечатък с модели във формата на палми, листа и флористика изглеждат страхотно.

Новост на лятото на 2019 г. - прозрачни торбички, изработени от мрежест материал или PVC. От гледна точка на практичността такива торбички са озадачаващи, но според дизайнерите момичетата нямат какво да крият и със сигурност ще отидат на плажа с прозрачна чанта, показваща всичко, което е в нея.

# 7 Стилни спортни чанти: лято 2019

Такова внимание към спорта никога не е съществувало. Много момичета постоянно посещават фитнес центрове и не пропускат възможността да направят джогинг преди работа. Където и да отидете, спортна чанта е задължителна.

През лятото на 2019 спортните чанти значително се променят. От чанти изключително за спорт, те са се превърнали в стилни ежедневни аксесоари в нотка на спортен стил.

Модерните спортни чанти са изработени от мек полипропилен. Това ви позволява да сгънете аксесоара в малък пакет, който ще заема минимално пространство. Що се отнася до цветовете, момичетата се предлагат модели в лилаво, розово, синьо.

# 8 Плетени чанти: ново лято 2019

Стилни и леки плетени чанти, изработени от ракита, ратан и прежда, ще бъдат особено актуални през лятото на 2019 г. Това е идеален вариант за изключителен ежедневен и бизнес имидж.Дизайнът на такива аксесоари може да бъде както минималистичен, така и богато украсен с панделки, черупки и контрастиращи кожени вложки.

# 9 Чанти в ретро стил: лято 2019

Чанти със закопчалка обратно в модата. Винтиджът като аксесоар, толкова по-привлекателен. Що се отнася до размера, той може да бъде миниатюрен чанта с размер на портфейла и много масивни многослойни чанти с няколко джоба.

# 10 Стилни чанти с ресни

През лятото е мястото на аксесоарите с ресни. Те помагат за създаването на лек и ефирен образ, където чантата ще играе основна роля. В тенденцията на модела с дълги ресни, покриващи цялото пространство на чантата и миниатюрни аксесоари, където ресните е само на каишката.

Аксесоарите определят как ще изглежда изображението като цяло. Това зависи от външния вид и цветовете на чантата, обувките и други аксесоари, каквото впечатление ще остави вашият летен облик. Поемете отговорност за избора на чанти за лятото на 2019 г. и ще блестите всеки ден с великолепни и привлекателни изображения.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук