Къдрава коса винаги изглежда зрелищно и привлича вниманието на другите. Собствениците на естествени къдрици обаче са по-малко оптимистични и твърдят, че им дават много проблеми. Професионалните фризьори от своя страна казват, че висококачествена прическа може да спаси къдрави момичета от проблеми със стайлинг. Какви видове прически за къдрава коса ще бъдат популярни през 2018 г.?

Модни тенденции

Особено популярни през 2018 г. ще бъдат най-обемните прически. Сред модните тенденции трябва да се споменат асиметрични и творчески прически, поради които всяко момиче ще може да покаже своята индивидуалност. В този случай е необходимо да се вземат предвид не само дължината и структурата на косата, но и личните данни.

Следващата година, както и преди, ще доминира в стила на минимализма. Всички сведения за популярност са бити от подстригването на Боб, което в комбинация с къдрава коса ще осигури на модната жена светъл и свободен образ, който всички наоколо ще отбележат.Тази комбинация изглежда женствена и е подходяща не само за бизнес жени, но и за романтична природа, които искат да изглеждат по-ярки. Извън състезателна прическа Messi Bob. Тя предлага хаотично оформяне с огромен брой хлабави къдрици и къдрици.

Асиметрични прически

Използването на асиметрични прически за къдрава коса позволява на фризьора да регулира силата на звука и общия вид на прическата. За тези, които искат да създадат необичаен образ в стила на авангард, асиметричен четири или асиметричен Боб е идеален. В този случай отделните нишки на определено място се правят по-дълги от всички останали. Косите или асиметрични бретончета ще помогнат за създаването на изображението.

Kare на къдрава коса

Действително през 2018 г. ще бъде дълга карета, ефективно гледаща на къдрава коса. Но класически квадрат, до ухото лоб вече не е на мода, както и прав обемни взрив. Вместо това направете раздяла и не режете бретон. Това е, по мнението на стилисти, градската мода ще изглежда така.

Многофункционалността на такава прическа е, че тя е подходяща както за тънки, така и за дебели къдрици, като помага на момичето да подчертае нейния образ. Изрязвайки долния ръб, можете да постигнете максимален обем и да поставите къдрици в желаната от вас посока.

За да се фокусирате върху самата коса, се използва профилиране и градуиране на върховете.

Къдрава коса

За къдрава коса с дължина на раменете каскада би била идеална. Благодарение на тази прическа можете да промените визуално формата на лицето. Вълнообразността и обемът ви позволяват да скриете подпухнали бузи и тясно лице. Пера на ръба, които крият част от челото, изглеждат много стилно.

 

За собствениците на кръгло лице подходяща каскада. В този случай къдриците ще скрият скулите, а обемът в горната част на главата ще направи лицето по-удължено. За силно къдрава и здрава коса са за предпочитане ясно дефинирани стъпки. И за да се увеличи визуално обема на косата, можете да оцветите отделни нишки.

В допълнение, фризьорите са уверени, че каскадата е доста лесна за поддръжка и дори най-сложният стил няма да ви отнеме много време.

Творчески прически

Искате да получите ярко изображение, изберете творчески прически. През 2018 г. обръсната глава или храмове ще бъдат от значение. В същото време обръснатата зона може да бъде допълнена с картина. Първоначално такива прически ще изглеждат с бретон. Тя може да бъде асиметрична, както е възможно, или двойна.

 

Pixie подстригване

Има мнение, че е възможно да се направи такава прическа само за момичета с дори коса. Но стилистите са доказали, че това не е така. Pixie - къса прическа, изпълнена с максимална степен на завършване. В комплекс с наклонен взрив, тази прическа изглежда много романтична.

Прическа fouette

Творческите модни момичета могат да избират прическа, която предполага дълги нишки в областта на лицето и най-късия тил. Тя ви позволява да вкарате в образа на бележка на пакост и небрежност.

Подстригване Aurora

Тази прическа беше популярна преди няколко десетилетия и сега модата за нея се върна. Неговата функция се е превърнала в закръглена капачка и чист преход между стъпалата. Но тази прическа не е подходяща за тези, които имат твърде малки къдрици.

Подстригване

Първоначално тази прическа беше изключително мъжка, а днес тя е избрана от много момичета. С пикси, тя се съединява с отворена шия и уши, само всички нишки са със същата дължина. В идеалния случай подобна прическа изглежда по тънките модата с ярки черти.

Garson ви позволява да се съсредоточите върху лицето. Затова момичетата, които избират тази прическа, трябва да бъдат внимателни към грима си.

Подстригване с пачуърк

Така наречената прическа, при която разкъсаните косми се създават по цялата повърхност на косата. Неговото предимство е лесната инсталация. Прическата е идеална за средни дължини на косата. Но дългокосите красавици не бива да я отказват, защото с нея можете да направите привлекателни грънджски прически. През 2018 г. стилистите препоръчват комбиниране на козина с дълги коси с наклонени бретончета.

Подстригвания с кръгло лице

Правейки избор в полза на конкретна прическа, вземете решение за планирания резултат. Ако трябва да скриете прекалената закръгленост на лицето, то това ще помогне на дълга, асиметрична бретон. За тези, които имат високо чело и голям нос, поставете дълъг удар към веждите.

В разгара на популярността през 2018 г. ще бъдат извити бретон, перфектно съчетани с всяка прическа.

Подстригвания за тънка къдрава коса

Собствениците на тънка къдрава коса са идеални кратки прически, позволяващи да се постигне максималната сума. Стилът се избира въз основа на външния им вид.

Една от най-подходящите опции ще бъде пикси с "шапка" в горната част на главата и най-подрязаната задна част на главата и слепоочията. Хармонично с всеки вид лице изглежда симетрично подстригване, изглаждайки възможните недостатъци. Асиметричният пикси изглежда по-добре на издължено лице.

Подходяща опция за къса коса е боб кола. Тази прическа ще осигури липсващия обем и ще подчертае особеностите на структурата на косата. За да се фокусирате върху скулите, трябва да изберете най-късия квадрат.

С тънка коса, на косата винаги липсва обем. За да се постигне този ефект ще помогне на нюх и градация на косата.

Стилистите успяха да докажат, че правилният избор на подстригване, ще позволи на момичетата с къдрава коса да останат винаги красиви и модерни, без да харчат много време за стайлинг.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук