Душата и още повече появата на истинска жена постоянно се нуждае от прераждане. В крайна сметка дори най-незначителната метаморфоза може да доведе до невероятни и често неочаквани резултати. Достатъчно е да промените прическата - и светът около вас ще се промени като вълна от магическа пръчка.

В началото на 20-те години на 20-ти век модният тип е крехка жена с бледо лице, ярко положени очи и къса коса, обрасла със сила. С течение на времето става въпрос за осъзнаването, че късата коса е модерна и стилна. Боб-каре се прероди в прическа.

Pixie подстригване е на първо място в списъка на модните прически през 2018 година. Тя е тази, която създава всякакви женски образи: бизнес дама, нежна фея, социалист.

Кой е Pixie прическа?

Собствениците на тънко лице и ярък външен вид могат безопасно да бъдат записани на стилиста-фризьор. Ако имате изразени скули, тесен процеп на очите, спретнат, гладък нос и закръглени устни, то тогава една прическа е просто божи дар.

Много модни стилисти смятат, че pixie прическа може лесно да замени пластичната хирургия и да ви направи особено привлекателен и привлекателен външен вид.

Промяна на изображението може да жени с триъгълна или овална форма на лицето, а дебелината на косата не играе специална роля. Пикси прическа ще отклони вниманието от скулите и визуално ще увеличи очите и устните.

Лекотата и бодростта ще придадат на жената с тънка структура на косата. Ще се нуждаете само от великолепен стайлинг, който в един миг може да преобрази лицето.

Подстригване Pixie годни фенове диети. Това се дължи на факта, че косата е капризна и не толерира лишения. И кой обича тъпите и слабите дълги къдрици с разделени краища?

Pixie Haircut 218 - цветови тенденции

Всяка жена знае, че промяната в цвета на косата им е най-добре да се възложи на професионален майстор.

Последният моден хит 2018 е оцветяването на pixie прически с оцветяващи цветове, които обогатяват естествения цвят на косата. Модата предоставя най-редката възможност да запази отлична оригиналност и съвършенство.

Най-"топ" цвят на косата - този, който ви даде природа. Подстригване Pixie с естествен цвят на косата правилно поставя ударението върху индивидуалността.

Pixie 2018 прически, които стилистите предлагат

Пикси прическа с обръснати храмове

На най-необикновения и смел женски стилист се предлага опция за рязане на пикси с обръснати храмове. Скандална и сложна версия, по-подходяща за гръндж и рок стилове. Това изображение може да бъде украсено с масивни обеци, ярки бижута.

Един обръснат храм

Най-популярният вид прическа, която ви позволява да скриете подстриганата част от дългите нишки.

Бръснати модели на слепоочията

Избръснатите модели на храмовете могат да бъдат боядисани във всякакви цветове. Никой не ви ограничава във фантазията. Нахален момиче обръсна зона татуирана.

С дълги странични бретон

За подстригвания върховете, характерни за неограничена дължина бретон. Може да достигне до скулите и брадичката. Това е най-гъвкавата прическа на Pixie. Дългият бретон лесно скрива обема на кръглото лице.

С минимална бретон и отворено чело

Вариантът на ултракожката открита прическа pixie ще подхожда на жените с правилните пропорционални характеристики на лицето и винаги предизвиква възхищение и интерес на другите.

Пикси прическа с мохаук

За да създадете творчески, творчески и предизвикателен вид, Pixie прическа с ирокезите е най-подходяща.

Вълнообразен mohawk

Тя изглежда модерно и невероятно, но без грим, аксесоари и правилно подбрани дрехи с такова изображение не може да направи.

Ярък мохак

Живописните ирокези в интересен цвят придават индивидуалност. Тази прическа обаче трябва да отразява вашата вътрешна енергия, емоционално настроение.

Kinky Mohawk

Осветете агресивността, леките романтични вълни ще дадат лукс и женственост.

Многоцветен мохаук

Палитрата от модерни нюанси представя интересна комбинация от агресивен стил и бляскав образ.

Хаос по главата

Радикален обем и хаотично поставени къдрици ще оставят незабравими впечатления на много завистливи съперници.

Мини-образователна програма за възможностите за оформяне на прическа Pixie 2018

Ако мечтаете за вълнообразни, положени с преднамерено небрежност направления, трябва да поставите pixie прическа с восък, който перфектно запазва формата си, оставяйки косата еластична. Този стил придава на нишките естествен блясък.

Полагане на Pixie подстригване, като рок звезда, е възможно благодарение на техниката на дрънкането на косата. Основното нещо е да не се прекалява с styling агент, в противен случай косата на допир ще прилича на тел. Не натоварвайте косата си с допълнително натоварване, особено на мазнини.

Прическа за гангстерски стил е възможна благодарение на стилизиращия гел, тъй като не съдържа алкохол, който изсушава косата. Ако трябва да освежите прическа на Пикси, тогава си вървете косата с мокри ръце и отново оформете няколко нишки отгоре.

Полагане пънк Iroquois няма да направи без пластмасови участък за коса. Професионалният инструмент може да приляга на една Pixie прическа, както ви харесва, без да лишава косата от еластичност.Между другото, формата на стайлинг може да се промени от ирокезови на екстравагантни игли.

С помощта на креативна глина за коса ще изградите точно копие на стила на прическа, който се вижда на известна телевизионна звезда или в шоу на женски прически. Въпреки това, косата при използване на глина ще бъде скучна.

Fix pixie подстригване може да бъде здраво. За целта използвайте стомана за оформяне с метален блясък. Звучи страшно, но се измива лесно. Ефективно този вид изглежда на парти.

Pixie прическа е стилна

Pixie подстригване е толкова гъвкав, че може лесно да се вписват в различни стилове. Собствениците на тази прическа отварят огромни пространства за експериментиране.

Бизнес стил

За да изглеждате като бизнес стил, можете да поставите прическа в къдрици, извори, да играете с формата на върховете на косата. Жените, които предпочитат пикси прическа, изглеждат интелигентни, интелигентни и образовани.

Спортен стил

Pixie подстригване е популярна сред спортисти поради правилото: минимално усилие - максимален ефект. Прическата дава на жената ефекта на визуалното подмладяване и детството.

Класически стил

За ценителите на класиката, Pixie 2018 прическа изглежда прекрасна и на двете права коса и къдрава коса. Правилната прическа придава стил на изображението на лекота и максимална естественост.

Бохемски шик

Укротяването на къса прическа отнема половината от времето. Ако сложите всички кичури коса назад и допълвате върховете на прическата с диадема, тя ще изглежда много празнична и богата.

Можете също да опитате на опашката а ученичка с последните модни ревюта.

Днес прическата Pixie остава подходяща и все още популярна. През 2018 г. тя ще придобие нови контури и линии, които позволяват на прическата да представлява различни аспекти на съвършенството.

Ще се радваме на всички коментари с идеи и опции за стилизиране на прическа на Pixie.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук