През цялото време козината винаги е била незаменим компонент на лукса сред женския гардероб. Разбира се, норковите продукти се считат за най-ценни и скъпи. Няма модни, които не биха мечтали за норково палто. И това не е изненадващо, защото е не само красива, но и има добра термична защита и отлична износоустойчивост. Но така или иначе, съвременната модна индустрия прави собствени корекции и диктува нови тенденции. Днес ще кажем какво ще бъдат те през настоящата година.

Разнообразие от кожи

Най-новите дизайнерски шедьоври са доказали, че изкуствените кожи не са толкова добри, колкото естествените. Кожените палта са се превърнали в олицетворение на модната индустрия от висок клас, а експериментите с изкуствена кожа стават все по-интересни и творчески.

Дълъг сън

Усъвършенстваните позиции са уверено заети с козина с дълга дрямка. Много такива кожени палта могат да изглеждат масивни и тежки. Но си струва да се опита на пухкав продукт и впечатлението ще бъде коренно противоположно.Модерният подход към дизайна осигурява висококачествени материали и удобно прилягане, така че ще се почувствате възможно най-леки, топли и удобни в кожено палто с дълга дрямка. Днес реалните продукти са изработени от лисича козина, самур, лисица и арктическа лисица.

Творческа пачуърк

Ярката тенденция на тази година - кожени палта, направени на принципа на мозайка. Днес модерните дизайнери са представили много необичайни комбинации от различни видове кожи.

Кожените палта се шият от парчета от същия тип козина, които се различават само по посока и размер на купчината, както и от оригинални петна, които се различават по текстура - комбинации от кожа с кожа, велур, вискозен или дори дантела.

Ekomeh

Екомек уверено зае своята ниша в модната индустрия. В съвременните времена той идеално имитира природни аналози, но екомеханиката има много повече възможности за оцветяване и дизайн. Всяка мода е възхитена от такава алтернатива на скъп продукт. В крайна сметка, естествено кожено палто, като правило, се купува не за един сезон, но необичайно еко-кожено палто може да се променя по-често, като винаги остава в тенденция.

Астраханско кожено палто

Не по-малко актуален този сезон ще бъдат астрахански кожени палта. Известни модни дизайнери твърдят, че тази тенденция е само в началния етап на възстановяване, предсказвайки върха на популярността на астрахански кожени палта за две или три години.

Естествена кожа

Като правило, кожени палта от естествена кожа се представят в класически дизайн. Но и тук, дизайнерите не пропуснаха възможността да придадат на познатия класик новите ноти на модерността.

Модни кожени палта

Максималното просто изрязване изглежда много стилно, сбито и благородно. Този вид стил ще бъде най-подходящ през този сезон. Основните тенденции са надзор, липса на яка и широки ръкави.

Ретро стил също ще намери своите любовници. За продукти в този дизайн, дължината е малко под коленете, големи маншети и сгънати над широки яки.

Разширени модели за кожа

Отличителна черта на дългата козина днес е липсата на обемна и обемиста яка с дълга козина. Тяхното място отстъпи на мястото на свити яки яки и стелажи.

Стилът на модерните дълги кожени палта е доста лаконичен. По този начин модните дизайнери се стремят да обръщат повече внимание на гладката козина и оригиналните решения в декора. В този сегмент, за предпочитане постригана кожа. Дори и кожени палта от арктическа лисица, лисица или миеща мечка ще бъдат без дълга дрямка, за да не отвличат вниманието от интересен разрез.

Кожени палта

Късите кожени палта са чудесна възможност за дами, които не мислят за живот без собствените си коли. Да, и любителите на по-кратки стилове, модерните мини-модели ще се насладят на своята яркост, ще донесат личност и творчески шик в образа на всяка дама.

Освен това компактните палта са идеално съчетани с много неща от женския гардероб. Те могат да бъдат безопасно комбинирани с тесни и стегнати поли. Основното правило - мини-кожено палто трябва да бъде на или малко под талията, да няма качулка или обемиста яка и да изглежда доста изразително.

Кожа "кръст"

Такива продукти са представени под формата на напречни ивици и през последните няколко години са най-впечатляващите тенденции в зимната мода. Днес, дизайнерите удоволствие модата с модели, които съчетават ивици с дълга коса и стригана кожа. Също така има интересни комбинации от нюанси и текстури.

Не излизайте от мода и класически версии на тези палта. Днес те изглеждат оригинални и свежи без допълнителни декоративни елементи.

Кожени жилетки

Тази тенденция не е новост за този сезон, но въпреки това е доста стабилна и не губи предишното си значение. Това обаче не е версията на жилетката, която младите дами облякоха върху кожено яке. Модерното палто без ръкави няма да ви спаси в студената зима, а за момичетата, които предпочитат луксозна козина през есента или пролетта - опцията е това, от което имате нужда.

Днес, модерен жилетки, изработени от кожа може да бъде както блестящи кратко и класически елегантен, точно над коляното.

Модни кожени палта: цветно творчество

Козината на козината е изпълнена с неочаквани ярки цветове. На преден план са цветовете, които, както изглежда, изобщо не са характерни за традиционното кожено палто. Сините, зелени, бордо, червени, розови и всякакви нюанси на тази палитра съвсем уверено се появяват на подиумите тази година. Но това не е границата на творчеството. Експресивните отпечатъци също ще удивят в новия сезон.

Леопардов печат

Що се отнася до естествените цветове, те винаги ще бъдат основни и постоянни. И въпреки изобилието от цветове, хубавото бяло палто ще бъде първият претендент за лидерство в предстоящия сезон.

Изглежда, че такова изобилие от модерни дизайнерски кожени палта може просто да обърне главата. В крайна сметка, кожено палто е скъпо нещо и се купува не за един сезон. Ето защо, преди да направите ценна покупка, трябва да претеглите плюсовете и минусите и да хвърлите настрани прекалено оригиналните шивашки и наперен модели. И все пак, ако бюджетът позволява, в допълнение към основния класически палто, можете да си купите напълно екстравагантен и уникален модел. Но във всеки случай, се съсредоточи върху собствения си стил и вкусовите предпочитания.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук