Изборът на училищни обувки е не по-малко важен от, например, избора на униформа и раница. Детето ще прекара 6 или повече часа в училище и е много важно краката на ученика да бъдат максимално удобни.

Официалният училищен дрес-код предполага, че студентът има обувки като обувки за момчета и момичета, ботуши и маратонки. Това е най-подходящата обувка за детето, в която той ще бъде удобен през целия ден.

Как да изберем правилния чифт и какво да търсим, когато купуваме училищни обувки? Отговорите на тези важни въпроси ще намерите в подробния ни преглед.

Модни училищни обувки: стилистични съвети за избор на удобни и стилни модели.

Преди да пристъпите към избор на училищни обувки, трябва да вземете решение за основната училищна униформа. Разнообразието от студентски пакети е огромно. През последните академични години, наред с класическите монохромни модели, се появяват и карирани отпечатъци и необичайни цветове.Независимо от училищната униформа, трябва да вземете класически черни, сини или зелени обувки, които ще изглеждат перфектно с основния комплект. Същият принцип трябва да се следва, ако формата е карирана. Такива модели не толерират прекалено пъстра конкуренция, така че трябва да изберете твърди обувки за тях.

Учебните обувки за ученика трябва да отговарят на 2 основни условия:

  • Удобството - обувките трябва да са с размер, нито малък, нито голям. Не бива да купувате обувки "с резерв", както правят родителите. Обувките не трябва да пречат на движението, но обувките, които падат от петата, също не се препоръчват.
  • Бизнес стил обувки - изберете за вашето дете класически стилове на обувки, които отговарят на училищния дрес код. Такива обувки ще ви помогнат не само в ежедневието на ежедневието в училище, но ще ви служат перфектно в тържествени ситуации. Няма високи токчета за момичета и маратонки на платформата за момчета.

Придържайки се към тези принципи, можете лесно да намерите подходящи обувки за ученици от всяка възраст.

Модни училищни обувки за момичета: 5 очарователни стила за всеки ден

Училищни мокасини

Мокасини - най-популярният модел сред ученици от по-млада и средна възраст. Те са изключително удобни и практични. Мокасините са съчетани с традиционна полирана рокля за молив, нагъната пола или слънце. В допълнение, този модел изглежда страхотно с къси и дълги широки панталони.

Що се отнася до сянката, трябва да се съсредоточите върху основния цвят на училищната униформа. Под черната пола мокасините изглеждат страхотно в абсолютно всеки цвят, от класически черни до бургундски нюанси.

Обувки от училище Мери Джейн

Моделът е обувка с колан около края. Чучура на обувката на Мери Джейн е леко заоблен, което е много удобно за малките ученички.

Стилът има малка стабилна пета, която обаче не бива да плаши родителите. Такава пета позволява на краката да си почиват при ходене, не претоварва и не прави походката по-тежка.

Обувките на Мери Джейн са по-често съчетани с нагънати поли и рокли. Що се отнася до панталоните, тази комбинация е изключително рядка, освен с къси стилове.

Училищни маратонки

Slip-ons са изключително популярни не само в детската, но и в зряла възраст. Моделът е затворена обувка с дебели подметки, с кръгъл пръст. Най-често фигурите са изработени с текстил, кожа, лакиран плот.

Slip-ons са комбинирани с рокли, сарафани, поли, панталони. В допълнение, моделът лесно ще се впише в изображението с дънки, което ви позволява да ги носите извън училището в ежедневните си погледи.

Училищни мокасини

Модел на входа с обувките на Мери Джейн, но направен в по-практичен текстил и кожа. Предната част на мокасините е украсена с грабеж, който е фиксиран с велкро или метални ключалки.

Мокасините за училище могат да бъдат представени не само в класически черен цвят. Вземете сини мокасини за синя блуза, а по-ярки опции са възможни, например светлокафяви, светло розови.

Училищни началници за ученици от средните училища

Лодките са категоризирани като спортни обувки. Те изглеждат чудесно с чанти за фитнес и раници. Комбинирайте топсидери със съкратени панталони, сарафани, трикотажни жилетки, всякакви спортни облекла.

Училищни балетни апартаменти

Няма смисъл да представяте модела, тъй като всички майки знаят как изглеждат тези удобни и красиви обувки. Балетни обувки могат да се носят на смяна или да се използват като основна обувка. Моделът перфектно се „побира“ с полите на молив, слънцето, плисетата, сарафаните и панталоните.

Балетните обувки от сиво, бяло, бордо, бежово, тъмно синьо и кафяво изглеждат красиви в ежедневния вид на детето. Не забравяйте за класическите черни балетни обувки, които са незаменими за церемониални училищни събития.

Ученически обувки 2018 за момчета

Училищната мода за момчетата е не по-малко разнообразна от тази на момичетата. Последният учебен сезон показа, че класическите обувки имат сериозни конкуренти.Модните стилове са оксфорди, пустини, чука и др.

Училище за мъже

Oxforts са ниски обувки със затворена шнур. Голям плюс на такива модели е, че те са изработени от естествени и висококачествени синтетични материали. Моделът е здраво закрепен на крака и се съчетава с класически и къси панталони.

Училищни пустини

Ботуши от пустинна кожа с кожена подплата с широк вал и 2-3 реда шнурове. Малко вероятно е моделът да е подходящ за промяна, но е необходим за ежедневното пътуване до училище.

Обърнете по-отблизо моделите от велур в кафяво и синьо. Такива пустини изглеждат стилно и красиво, значително се различават от обичайните класически обувки.

Класически обувки за училище

Обувките, в които детето ще прекарва по-голямата част от деня, трябва да бъдат максимално удобни. Изберете за по-малкия ученик класическите стилове на обувки с пета до 3 см, без ясно изпъкнали пръсти и други напълно ненужни декорации.

Slip-ons в монофоничен цвят изглеждат перфектно за ученици от средните училища, сдържани стилове на обувки, ако училищният дрес-код ви позволява да носите такива обувки.

В училищната мода всичко е важно, започвайки с красив лък на главата на момиче и завършвайки с удобни и стилни обувки. Училищните обувки за ученици от всяка възраст трябва да бъдат удобни и привлекателни. Изберете модел от висококачествени материали, които няма да навредят на още формираното краче на детето.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук