Много хора, гледайки себе си в огледалото, се притесняват, че им липсват уникални черти. Но има и такива, които се променят не само духовно, но и физически. Има и противоположни ситуации - човек не иска да се откроява по какъвто и да е начин, но Майката Природа се разпорежда по различен начин. Статията представя най-необичайните хора в света.

Най-висок човек

Султан Косен е най-високият от хората, живеещи на планетата. Височината му достига до 2 метра 51 см. Когато Косен изправя главата си, той почти докосва баскетболното колело. Малко вероятно е някой да обърне внимание на такъв гигант и едва ли е вероятно самият султан да изпъква от тълпата. Все пак дрехите и обувките трябва да се шият само по индивидуална поръчка.

Най-силният от хората

Казва се, че човешките способности нямат граници. Литовският Савикас Зидрунас потвърди това твърдение. В силовия триатлон той преодоля тегло от 1000 кг. Той направи кляка с мряна, чието тегло беше 400 кг. Савикас е най-силният човек, който живее на планетата.Той може лесно да вдигне най-тежкия човек на света.

Джесика Заек на живо

На което само човек няма да отиде в името на красотата. Анимационният филм „Кой създаде Роджър Заек?” Натисна швейцарката Пикси Фокс да изглежда като главния герой на филма - секси Джесика. За максимална прилика, Пикси се пълни със силиконови устни и гърди. Но жената не спря там и за да постигне максимална прилика, тя просто премахна шест ръба към себе си. Сега тя винаги носи поддържащ корсет и яде само течна храна. Но красива ...

Най-дебелата жена

Всеки човек има собствено виждане за красотата и желанието да се открои от сивата тълпа от хора. Някой не знае как да се отърве от излишни килограми от теглото си. Британската Сюзън Еман се счита за най-дебелата жена на земята в историята на човечеството. Сюзън умишлено се налага така и абсолютно не обръща внимание на тези излишни килограми. Любимият й мъж, готвач по професия, помага на Сюзън по всякакъв възможен начин, за да я задържи в тази форма. Сега теглото на Сюзън Еман е 343 кг.

Жената-котка

За да бъде възможно най-близо до царицата на животните, социалитът, чието име е Джослин Вилденщайн, се е съгласил да прибегне до безброй пластични операции. В момента тя е в списъка на най-ужасните жени на земята и изглежда сякаш се смеси диво.

Малка жена

Болест ахондроплазия не позволява на индийски Джоти Amji да расте. На 18 години, Jyoti тежи 5 кг, 200 грама, а височината й е 62,8 см. Jyoti Amji е най-малката жена на планетата.

Момче с гигантски ръце

Поради рядка болест, ръцете на дете, чието име е Калейм, растат ежедневно. А темпът на растеж е много значителен. Днес размерът на всяка ръка е много по-голям от размера на главата на момчето.

Барби

За да изглежда като кукла на Барби, украинската Лукянова Валерия направи всичко възможно. Някой вярва, че тази трансформация се е случила поради пластичните хирурзи, някой - използването на редактори на снимки и прекарването на безброй часове във фитнеса. Но всички недвусмислено твърдят, че формата на носа на Лукянов се е променила и прибягнала до мамопластиката.

Страшна ангелина Джоли

Захар Табар е 20-годишен жител на Иран, за да изглежда като красива Анджелина Джоли, която е претърпяла 50 пластични операции. Освен това тя се изтощава със строги диети. С височина 150 см тежи 40 кг. Но резултатът беше далеч от желания. Сега Sugar Tabar е подобен на героя от анимационния филм "Corpse Bride". Но самото момиче казва, че снимките й са резултат от обработката в фоторедактора и нанасянето на грим.

Човекът, който едва ли остарява

Hiomung Shin - жител на Южна Корея се счита за най-необичайния човек. Неговата възраст е на 26 години, но изглежда най-много 13 години.

Науката познава състоянието на тялото, наречено "Синдром на горците" - тялото не застарява толкова бързо, колкото нормален човек. Това носи Shin някои неудобства. Често, защитата на нощни клубове вярва, че младият човек има фалшив паспорт и не му позволява.

Безкрайна пластмаса

Най-необичайните хора нямат непременно някакви вродени аномалии или сериозни заболявания. 61-годишната Синди Джаксън е шампион по броя на пластичните операции.

Синди имаше повече от 55 пластични операции - поставяне на импланти, хирургия на челюстите, липосукция, ринопластика, много сериозни и малки хирургични интервенции. Но този активен потребител на пластична хирургия няма да спре.

голям нос

Собственикът на най-големия нос в света е турчинът Мехмет Озюрек. Никой не е получавал толкова коментари за носа си, колкото той. По време на измерването на носа на Мехмет за влизане в Книгата на рекордите на Гинес дължината му беше 8 cm 8 mm.

Човек с гигантски нокти

Индийският жител Шридхара Чилала е собственик на най-дългите нокти в света. Започва да ги отглежда в началото на 50-те години.В продължение на 62 години ноктите на една от ръцете на индийците израснаха до ужасяваща дължина - 910 сантиметра.

Много е трудно да се управлява домакинството с такива нокти. Човек не може да си намери работа заради ноктите си. Но за да се откроите и да влезете в Книгата на рекордите на Гинес, трябва да направите големи жертви.

Променено лице

Татуировката Кала Кайви обезобразява или украсява очите и тялото си с татуировки и пиърсинг. На главата му има силиконови рога. Той е и собственик на най-големите ушни тунели в света. Диаметърът им е 109 мм.

Рогата жена

През Средновековието един жител на Китай, Лианг Ксиужен, може да бъде изгорен на клада. Тя се наричала "жена с еднорог". Но съвременната наука твърди, че кожен рог на главата на жената е следствие от вируса. Това жизнено образование дава на китайката жена неудобство. Този ръст на главата е достигнал дължина от 13 сантиметра. Лекарите се страхуват да направят операция за премахване на формацията поради факта, че Liang може да не успее да я премести.

Разбира се, в света има много повече хора, чието съществуване е трудно да се повярва. Информация за някои от представените във видеоклипа.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук