Розовият маникюр създава усещане за лекота и нежност. И благодарение на широката цветова палитра от розово, тя подхожда абсолютно на всички. Романтичните момичета могат да изберат прозрачно пастелно покритие, докато смелите индивиди няма да се откажат от крещящите неонови нюанси. И тъй като розовото върви добре с други нюанси, то често се използва в различни техники на ноктите.

Розов маникюр за къси нокти

Кратките нокти ще бъдат особено актуални през 2018 г., което диктува модата за естественост. Сред най-популярните днес техници по маникюр е да подчертае якето, което ще бъде перфектно в розов тон.

Не се отказвайте от обичайния монохромен нокът, покриващ всеки нюанс на розово, в зависимост от избрания от вас образ. Такъв маникюр е от значение във всяка ситуация. За да придадете свежест на ноктите си, достатъчно е да ги нарисувате с един от необичайните нюанси, например сьомга или димно-розово.

Като опция, онези, които искат да привлекат вниманието към техния маникюр, могат да подчертаят модела с пръст с акцент, кристали, искри или друг декор. Перфектно на розов фон изглеждат дантелени и нежни цветни композиции. За да направите ноктите визуално по-дълги, трябва да изберете вертикални чертежи.

Розов маникюр с кристали

Създаване на кралски розов маникюр ще помогне на кристали. Но за да изглежда елегантно, е важно да не се прекалява с декора. Позволено е да се украсяват всеки невен с малък брой камъчета, които се поставят в основата на нокътната плоча или в ъгъла му.

Тя изглежда интересна проста украса, облицована с малки кристали. Те могат да бъдат прави или извити линии. Решавайки да украсят розово яке, камъчетата могат да се нанасят върху линията на усмивката или дупката на акцентните пръсти.

За специални поводи е подходящ смел маникюр, в който акцентните нокти са напълно покрити с прозрачни камъчета или кристали, за да съответстват на тона.

Розов матов маникюр

Напоследък матовият маникюр бързо набира популярност. В розово изглежда особено изразително. Това покритие прилича на кадифе и изглежда еднакво добро самостоятелно или в комбинация с лъскав лак, който може да се нанесе върху рисунка или усмивка във френски маникюр.

Много често лъскавият лак се използва за нанасяне на шарки върху матова повърхност. Тя може да бъде мрежа или къдрици в тона на основната повърхност или в по-живи цветове (вино, череша или кафяво).

Триизмерните модели, приложени с шаблон и акрилен прах, ще помогнат да се подчертае лукса на матова повърхност.

Розов френски и лунен маникюр

Класическият вариант на френския маникюр се счита за розово покритие и бяла усмивка на нокътя. Днес обаче модните жени имат възможност да експериментират и да направят ръба на нокътната плоча в контрастен цвят. За да украсите такъв маникюр ще ви помогнат специални триения, плъзгачи, чертежи и монограми.

Извършвайки лунен маникюр, розовото най-често се комбинира с бяло, сиво, метално, черно или златно. През 2018 г. маникюрът в стила на “негативното пространство” стана популярен, докато дупката за ноктите не беше боядисана. За празничната опция дупката може да бъде украсена с искри, кристали и други декори.

Розов меланж

През последните години все повече момичета предпочитат мармаладните нокти. За да направите това, те се прилагат прах, който изглежда като дъга kroshevo. Този вариант се препоръчва за пролетно-летния период.

Рисунки върху розов маникюр

Розовата основа се счита за най-подходяща за прилагане на деликатни цветя или клонки. Такива рисунки сами по себе си са лаконични и не се нуждаят от допълнителна декорация. Въпреки това, ако желаете, можете да добавите маникюр с малки кристали. Контрастният лак върху съседните нокти ще ви помогне да добавите яркост. Розовото изглежда добре с мента или оранжево.

През лятото, в допълнение към цветята на ноктите, можете да нарисувате пеперуди или други насекоми. Крилата на пеперудите могат да бъдат украсени с кристали или счупено стъкло. Сочни плодове или плодове ще изглеждат не по-малко привлекателни от розовите невен.

През 2018 г. геометричните мотиви ще бъдат особено популярни. Това могат да бъдат най-простите линии, диаманти, триъгълници или абстрактни форми. Всичко зависи от вашето въображение и умение.

Различни монограми изглеждат впечатляващо на пастелна повърхност. От горе можете да поръсите с искри, прах или да украсите с кристали.

Розов маникюр с триене

Сред най-новите иновации в областта на изкуството за нокти е използването на специално втриване, което може да промени цвета в зависимост от нюанса на основата. Не е необходимо да го прилагате абсолютно върху всички пръсти. Достатъчно е да изберете 1 или 2.

Розов маникюр с искри

По същия начин, триенето може да се използва искри. Тя ще изглежда еднакво впечатляващо, като обикновена поръсване с пайети на лепкава основа и разтриване. Без значение какъв метод да изберете, ще получите оригинален, искрящ дизайн.Блясъкът може да се нанесе върху цялата нокътна плоча или да се постави на нея.

Ефект от счупено стъкло

Сред динамичните тенденции в изкуството за нокти днес се наричат ​​маникюр в стил "счупено стъкло". Той приема рисунка върху гвоздей от парчета от холографско фолио. Този дизайн е подходящ за всяка дължина на нокътя. В този случай фолиото може да бъде избрано така, че да съответства на тона или контраста с него. Цели фигури от такова фолио изглеждат необичайно. Това могат да бъдат прости кръгове или диаманти.

Скулптура върху розов маникюр

Разбира се, в ежедневието такъв маникюр може да не е практичен, но за тържествени поводи ще бъде добре дошъл. Тъй като техниката на нейното изпълнение е доста сложна, ще трябва да се доверите на професионалист. За да изглежда привлекателната форма, майсторът използва нюанси, подходящи за цветовата гама.

Розов градиент

Ефектът на ombre, направени в розови цветове, ще изглежда добре на ноктите с всякаква дължина. Пинкът се съчетава ефективно с червено, жълто или синьо. Е, ако искате да експериментирате, можете безопасно да използвате други цветове.

В зависимост от избраната техника, розовият маникюр може да изглежда различен. Използвайки нежни пастелни цветове, можете да създадете романтичен образ. И след като реши да експериментира с ярки цветове, изрази своята оригиналност.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук