Нова година винаги е дългоочаквана и забавна почивка. Това е времето на обобщаване, времето на изпълнение на най-тайните желания. Новогодишните празници рядко се справят без весели корпоративни партита и просто семейни събирания, които освен традиционния празник се нуждаят от интересни и активни игри, скулптури и изпълнения.

Големите компании предпочитат да канят професионални лидери на корпоративни събития, които винаги имат около десет вълнуващи шеги и състезания на склад. Но какво, ако трябва да подготвите програма за малка група от поканените? В нашия преглед ви предлагаме ТОП-5 интересни вицове, които ще развеселят всяка компания и ще ги зареждат с положителен за цялата вечер.

Интересна шега с подаръци

Това е една от най-интересните и прости шеги, които роднините и приятелите ще обичат.Prikol се различава по сложност. А именно, за да приложите тази шега, ще ви е необходимо:

  • голяма картонена кутия
  • ярка опаковъчна хартия
  • много конфети

Подгответе кутията така, че:

  • тя нямаше дъно
  • кутията трябва да бъде разположена на мебел, чиято височина надвишава височината на обикновен човек, например килер или библиотека

Конфети се поставят вътре в кутията, след което „закачката” е пълна с цветна хартия. Цветният лък на върха на кутията няма да е на място. Всичко трябва да изглежда като истински подарък, който чака своя собственик.

След цялата подготвителна работа остава само да се изчака основният участник в чертежа. Най-вероятно очите му ще светят в очакване на подарък, толкова любопитни погледи около него ще го възбудят малко. Веднага щом дарителят иска да разбере какво се крие зад светлата обвивка, той ще бъде поръсен от главата до петите с цветни конфети.

Забавна игра за голяма компания за хипноза

„Хипноза” е много забавно и вълнуващо рали, което ще донесе много удоволствие не само на участниците, но и на всички поканени. Играта включва няколко доброволци и водещ (хипнотизатор). Участниците трябва да бъдат поставени на столовете, стоящи в един ред. Хипнотизаторът седи срещу доброволците със запалена свещ. Светлината се изключва в стаята.

След това на всеки участник се дава плоска пластина и започва сесията за хипноза. Фасилитаторът води действията на участниците - моли ги да затворят очите си, разтрийте дъното на чинията, след това надраскайте брадичката си, разтъркайте носа или бузата си, като редувате тези действия с крака, накланяйки главите си или свивайки рамене.

Можете да излезе с много различни действия, най-важното, че те са забавни. Цялата шега се основава на факта, че дъното на плочата е силно пушено. Когато сесията приключи, светлината се включва и лицата на участниците в шегата се виждат със сажди. Ще бъде забавно за всички: както хипнотизирани, така и гости.

Вицове за Нова Година 2019 с пипер

След като всички ястия са били изпитани и повече от една чаша шампанско е пиян, е време да си спомните за новогодишните томболи за възрастни и хора, които знаят как да се забавляват.

Шегата с брашно е известна от доста време, но всеки път се радва на безпрецедентен успех на корпоративни партита и семейни тържества. Участниците се поставят един срещу друг, а очите им са със завързани очи. Между тях се поставя малък надуваем балон, който трябва да бъде издухан към противника. След няколко опита топката незабелязано се заменя с чиния от брашно.

Шега за семейно новогодишно честване 2019

В семейна обстановка, в кръг от близки хора, шегите могат да бъдат много по-забавни от тези, които са организирани от професионален водещ на корпоративни събития. Факт е, че близки хора се събират у дома, които се познават добре и в много отношения са подобни. Като правило участниците в тегленето не се обиждат, а се забавляват с всички.

Играта ще изисква млад мъж, който трябва да избере една от двете момичета, които се намират в подготвена стая. Момичетата седят по краищата на импровизирана пейка с табуретки, покрити с воал.

Водещият казва на човека, че трябва да седне до момичето, което му харесва най-много, но го направи по такъв начин, че да не обиди другото момиче. На него му дават 15 секунди, за да разреши този въпрос. Като истински джентълмен, който е в най-забавните компании, човекът ще седи в средата, показвайки позицията си на всяка от момичетата.

Същността на шегата се състои в това, че между момичетата няма стол. Одеялото се опъва по такъв начин, че да не разкрива отсъствието му. Резултатът е илюзията за дълга пейка. Веднага след като човекът седне с увереност в средата на тази "пейка", той ще се блъсне в дупката.

Забавлявайте се с прищепки за забавна компания

Това състезание ще изисква 20 прищепки. В тегленето участват 2 момичета и двама момчета, които се разделят на двойки. Задачата е проста - да се намерят всички прищепки, разположени на партньора.Момчетата са със завързани очи и принудени да намерят всички дрехи на дрехите на момичето възможно най-скоро с веселата музика. Хорът на публиката брои намерените клипове. Двойката, която първо се справи със задачата, получава стимулиращи награди.

Забавна шега за малка фирма "Въпрос-Отговор"

За това състезание не се нуждаете от специални подпори. За да се забавлявате, трябва да подготвите няколко парчета хартия, в които ще бъдат написани вече подготвени отговори на най-важния въпрос за това, защо човек дойде на новогодишното празненство. Отговорите трябва да са забавни и интересни, например:

  • безплатна храна тук
  • страшно да остане вкъщи
  • няма място за сън
  • Дойдох да взема услуга от собственика на къщата и т.н.

Докладите се поставят в малка чанта, от която всеки гост ще достигне до гласовата опция за отговор. В този конкурс няма победители, основната му задача е да забавлява гостите и да ги развесели.

Новогодишният празник отдавна е престанал да бъде свързан със събирания на масата и традиционни тостове. Днес корпоративните партита и семейните празници със сигурност са придружени от интересни игри, вицове и шеги. Подредете вълнуващи състезания, дайте окуражаващи награди, поздравете гостите с комични рими, а вашият празник със сигурност ще бъде запомнен от всички поканени.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук