Достойната алтернатива на стандартните тоалетни на пода са оригинални продукти за окачване. Съвременните варианти на различни видове ВиК вече произвеждат най-известните световни производители. Нестандартното въображение на дизайнерите и разработчиците осигурява максимален комфорт на потребителите. Визуално атрактивни модели ви позволяват да подредите баните във всички стилове и посоки.

Популярни производители на окачени тоалетни чинии: Roca, Grohe, Cersanit, Villeroy, Laufen, Geberit

Стенните тоалетни станаха модерна тенденция. Особено доволни от световно известните производители на висококачествен, сертифициран водопровод. Сред най-успешните, търсени обществени марки са:

• Roca. Оригиналният стил е представен от голям брой модерни керамични модели. Благодарение на иновативната система от резервоари, консумацията на вода е значително намалена, а шумът се намалява, когато се освободи.Продуктите се считат за надеждни, щадящи околната среда, трайни.
• Grohe. Немски произведения на изкуството, характеризиращи се с високо качество, иновативни технологии, стилен дизайн и екологичност. Наличието на отблъскващо мръсотия и антибактериално покритие се счита за популярно сред купувачите.
• Cersanit. Световноизвестна полска марка в търсенето в много страни. Окачените тоалетни чинии на тази фирма се поръчват както за лично ползване, така и за държавни или търговски структури. Продуктите се различават по повишена трайност.
• Villeroy. Компанията постоянно радва клиентите с нови линии и оригинални модели. Тоалетните са с отлично изпълнение и атрактивен дизайн.
• Geberit. Стабилно швейцарско качество. Сред основните цели на производителя е да се намали консумацията на консумирана вода, спестяване на пространството в банята, възможността за стилна интериорна декорация.
• Laufen. Красива, модерна водопровод. Всички модели на стени за тоалетни са проектирани в съответствие с актуалните тенденции и изисквания. В производството на удароустойчива керамика със специално защитно покритие.

Многобройни колекции от окачени тоалетни чинии позволяват на потребителите да избират продукти от широка гама от съвременни продукти. Такива продукти могат да направят банята елегантна, модерна, претенциозна.

Удобни комплекти - тоалетни с инсталация

Когато избирате водопровод, много хора се губят в голям брой модели, варианти, дизайни. За да направите правилния избор, е необходимо да се вземе предвид площта на банята, интериорния дизайн, нуждите на всички членове на семейството.

Ако се отдава предпочитание на стандартния тип тоалетна чиния, трябва да се вземе предвид един критерий. И ако изборът е бил даден на окачен продукт с инсталация, трябва да знаете как да получите качествен и практичен модел. Предимствата на такива структури са следните параметри:
1) Няма нужда да инсталирате тоалетната в пода.
2) Способност за скриване на комуникациите.
3) Запазване на естетиката на външния вид.
4) Намаляване на шума от източване на вода.
5) Спестете място и ресурси.

Модерните инсталации, представени от декоративни кутии или специални рамкови системи, правят възможно цялостният интериор на банята да стане стилен и чист. С помощта на такива конструкции е възможно надеждно да се скрият канализацията, водопроводните тръби, клапаните и други части.

Характеристики на седалката с микролифт

Последните версии на тоалетни чинии са модели с микролифтове. Такива дизайни са популярни не само в частна употреба, те често се инсталират в спортни или търговски центрове. Конфигурациите и моделите могат да бъдат напълно различни, но всички те са лесни за работа и поддръжка.

Купата няма крака в такива продукти, а резервоарът е монтиран в стената. Металната рамка може да се монтира на всяко удобно място. Разнообразие от модерни дизайни ви позволява да използвате оригиналния модел, дори и в стаи с компактен размер.

Какво е интересно без тоалетна?

Тези модели имат уникална структура на купата. Моделите без камиони нямат специална U-образна секция, под която може да се събира мръсотия. Липсата на джанта се компенсира от малки дълбочини. Но в повечето случаи производителите предпочитат да оставят стените напълно гладки.

Основните предимства на тези продукти включват подобрени хигиенни свойства, чист външен вид и възможност за значителни икономии на вода. Тоалетни без ръбове са много популярни. Особено модели на известни производители, които използват креативни идеи за увеличаване на комфорта при използване.

Оригинални продукти с биде

Дори тези собственици на частни имоти, които са наясно с всички ползи от наличието на биде в апартамент, често нямат възможност да инсталират тези видове водопровод. Основната причина е липсата на пространство.В такива случаи първоначалната находка ще бъде оригиналния дизайн на окачената тоалетна с биде.

На външен вид продуктът се различава от обикновената висяща тоалетна чиния с по-голяма купа и малко по-голям размер на резервоара. Тук е инсталирано електронно отоплително устройство и други необходими механизми. В такива продукти има специална арматура или дюза, която се поставя преди употреба директно.

С помощта на този вид тоалетни чинии можете със сигурност да спестите място в помещенията на баните и да подобрите качеството на хигиената. Продуктовите резервоари са скрити зад модерните инсталации. Метални рамки за монтажни конструкции, способни да издържат на товари до 400 кг. Нивото на налягане и температурата на водата могат да се регулират ръчно. Важен нюанс при монтажа се счита за правилното свързване на окачената тоалетна биде към електрическата мрежа.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук